Şimdi Ara

Fujifilm FinePix AV130 Havale İle 155 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fujifilm FinePix AV130 S 12.2 MP 3'' LCD Dijital Fotoğraf Makinesi 96 USD + KDV

Havale İle Bugünkü Kurla 155 TL

http://www.pc-reyon.com/Fujifilm-FinePix-AV130-S-122-MP-3-LCD-Dijital-Fotograf-Makinesi,PR-1722.html

• Bu seri problemli , ben aldım iade ettim.
  • Hızlıal da kredi kartı tek çekim 158.48

bu durumda pek öyle sıcak falan sayılmaz. Normal fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Bu seri problemli , ben aldım iade ettim.

bu seri derken av serilerinin hepsinimi söylüyorsunuz?birde problemleri nedir,bende av 100 aldım ama bir problem gözükmüyor.
  • çekim sırasında çızırtı sesi geliyor.
    ev arkadaşım aldı. pişman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: receppal

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Bu seri problemli , ben aldım iade ettim.

bu seri derken av serilerinin hepsinimi söylüyorsunuz?birde problemleri nedir,bende av 100 aldım ama bir problem gözükmüyor.

Av 130 zaten fuji kendi sitesinde bu ürünün Türkiye'ye gerçek italatçısı tarafından getirlmediğini söylüyor.
  • AV serisinin tek problemi, hd video çekerken donma sorunu. o da çok önceden giderilmiş bir problem. makineyi hd video çekerken çok yeşil bir bölgeye tutarak dakikalarca çekin, eğer donmazsa sorun yok demektir. eğer otomatik ayarda kullanırsanız (makine en uygun çekim ayarını kendi belirliyor) sürekli aletten cızırtı gelir fakat bu doğal, o cızırtı sürekli makine kendisini ayarlardığı için mekanik aksamdan gelen cızırtıdır. fujifilm, fotoğraf makinesi aleminin bim'i gibidir. hem ucuz, hem de kaliteli. yalnız internette sadece hb ithalatcı garantili fujifilm satıyor, diğerleri grey. grey alacaksanız da en azından gold gibi bilinmiş markalardan alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon Eos M100 15 45 Kit
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu cihazı aldım, ve çok memnunum hizli aldan aldim....

hd video çekerken 1 kez takıldı.
    Fotoğrafları bence çok iyi hatta beklentilerimin üzerinde canon powershot vardı 10mp aynı seviye çekiyor.

normal aa pille 80 kadar foto çekiyor
    2700 mah pil ile 130 dan fazla foto çekiyor.
    Normal video sorunsuz zoom yaparken sesi kesiyor.
    Kullanımı kolay menu güzel bence almaya değer bir cihaz.

isteyen olursa fotolarını gönderirim
  • bende var bu makinadan hd video kaydı yaparken donma problemini firmware güncelleyerek giderebiliyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.