Şimdi Ara

Fujifilm Finepix A220 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Fotoğraf makineleri hakkında bi yerden başlamam gerekli sizce bu makine işimi görecekmidir? Bana özel Hbde 201.00 Ytl. Ne dersiniz piyasaya göre baya iyi gibi ama. Pilli Şarzlı olması farkeder mi? Çoğu arkadaşımın dediği gibi Canon, Nikon şaşmayalım mı? Yoksa alınabilir makinemi cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/fujifilm-finepix-a220-12.2mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi2gb-hafiza-karti-canta-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd97040#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 29 Aralık 2009; 15:13:59 >

• onun yerine

http://forum.donanimhaber.com/m_35409235/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 29 Aralık 2009; 15:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

onun yerine

Netün Hocam yakaladığım iyi oldu sizi, biraz konuları inceledimde açtım. Verdiğiniz linki fotolar yazılar tek tek inceledim. Bende diyorum ki özellik olarak incelendiğinde ikiside aynı A220nin tek farkı 12.2 mp olması. Bu da kullanılmasada + özelliktir. Benim bi yerdede sormak istediğim fiyat olarak A220 bana A170den ucuza gelecek. Bana özel bi fiyat vermiş Hb sıcak gibi. A170den ucuz sonuçta. biraz daha verip A170mi alayım. A220 daha mı kötü?

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

onun yerine

Netün Hocam yakaladığım iyi oldu sizi, biraz konuları inceledimde açtım. Verdiğiniz linki fotolar yazılar tek tek inceledim. Bende diyorum ki özellik olarak incelendiğinde ikiside aynı A220nin tek farkı 12.2 mp olması. Bu da kullanılmasada + özelliktir. Benim bi yerdede sormak istediğim fiyat olarak A220 bana A170den ucuza gelecek. Bana özel bi fiyat vermiş Hb sıcak gibi. A170den ucuz sonuçta. biraz daha verip A170mi alayım. A220 daha mı kötü?

kullanım özellikleri aynı ama a220 43 MP/cm² pixel density a170-36 MP/cm² pixel density
    pixel density makinalarda ne kadar düşük okadar foto kalitesi iyi demek.12 piksel olması ufak ccd fazla geliyor.
    sıkıştırmak zorunda kalıyor detay,keskinlik ve renk kaybına ve ıso perfonmansının iyi olmamasına sebeb oluyor

arkadaş tripod modunda güzel foto almış
    a170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 29 Aralık 2009; 16:15:54 >

• Çok teşekkürler hocam. Türk mantığı üst model iyidir dedim. Fırsatı görüncede atlayasım geldi. Dhyi seviyorum ya bak bişey daha öğrendim:)
  • quote:

kullanım özellikleri aynı ama a220 43 MP/cm² pixel density a170-36 MP/cm² pixel density
    pixel density makinalarda ne kadar düşük okadar foto kalitesi iyi demek.12 piksel olması ufak ccd fazla geliyor.
    sıkıştırmak zorunda kalıyor detay,keskinlik ve renk kaybına ve ıso perfonmansının iyi olmamasına sebeb oluyor

Şimdi A170 mi almak daha iyi diyorsunuz A220'ye göre? detay,keskinlik ve renk kaybı ve ıso perfonmansının iyi olmaması çok ciddi sınırlarda fark eder mi? Bu iki modelden birini düşünüyordum da...
  • Kesinlikle Hocam A170 iyidir Hem pixel density daha küçük değerdedir. Hemde gece çekimlerinde daha az noise verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm s1700&s1800 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20416471/mpage_186//tm.htm#37807029

bu topikte de sor,rapid share sitesinden bu makineyi hediye olarak alanlar var

bu arkadaşa da sor

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=320967

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahabe -- 14 Şubat 2010; 18:32:39 >
  • Fiyatı biraz uygun geldi de heyecan yaptım. Biraz araştırınca A170'İn daha iyi olduğunu herkes söylüyor. finepix f420 vardı bende, ailemde şimdi, kendime bir tane alayım da dursun, kullanırım diyorum. Bende çok eski bir cep telefonu var, aslında onu değişip kameralı bir telefon mu alsam diyorum ya cep telefonlarını sevmediğimden eskisini kullanmak sorun değil. Önceden merakım vardı fotoğrafçılığa ama şimdi hiç yok. Bence biçimden çok içerik önemli. Yani çok güzel kuğu, martı, ağaç, çiçek, böcek fotoğrafları çekmektense karşılaştığım ilginç şeyleri çekmek daha iyi. Bundan amatör bir makina işimi görür diyorum. Fotoğrafta en çok aradığım optik zoom özelliği oluyor, yakınlaştırmak istiyorum ama olmuyor. Bundan başka finepix f420 ile şimdiki a170'i karşılaştırabilir miyiz acaba? Herkese teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

onun yerine

arkadaş tripod modunda güzel foto almış
    a170

hocam benimde sana bir sorum olucak.Bende a170 almayı düşünüyordum ama hepsiburda stoklarında malesef kalmamış.O yüzde a220 konusunda birşey sorucam.A220 ile 12mp değilde daha küçük megapixelde fotoğraf çekersek yine aynı sorunla karşılaşırmıyız acaba.(pixel destiny konusu)Bu makinalarda varmı bilmiyorum ama maximum megapixelden daha küçük fotoğraflarda alınabiliyordu sanırsam.Eğer bu özellik varsa a170 ile 4mp olarak çektiğimiz bir resimi a220 ile 4mp olarak çektiğimiz bir resim ile karşılaştırırsak görüntü kalitesi yine a170 inkimi daha yüksek olur..Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Şuan hepsiburdada güzel bir kampanya ile satılıyor.Alacağım makina için maksimum 200 lira harcayabiliyorum.Hepsiburdada a220+2gb kart+taşıma çantası 196 lira.Birde bu fiyata yani maksimum 200 lira olacak şekilde tavsiye edebileceğin bir makina varsa yazarsan çok sevinirim.a170 in stoklarda kalmaması tüm planlarımı altüst etti..Şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.