Şimdi Ara

Fujifilm-Finepix A170

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
0
Favori
33.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu makineyi almayı düşünüyorum. Baya bir süredir aşağı yukarı bu tarz makineleri araştırıyorum. Hala karar verebilmiş değilim. Bir hata yapıp Sony DSC S 930 almıştım. Sonra tabi arızalı çıktı falan, bende geri verdim. İzmir'deyim, baya bir süre Media Markt'ı bekledim bir indirim falan olur diye ama boşuna beklemiş oldum. Artık almak istiyorum bir makine. En fazla 350 lira falan verebilirim. Fujifilm'lerin iyi olduğunu düşünüyorum. F50 almayı düşündüm fakat pahalı gibi geldi. Simdi de aklımda F47 ve A170 var. Geçen gün ZeynepFoto'ya baktım. (http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2553# ) Hediyelerinin ve fiyatının iyi olmasından dolayı A170'e karar veriyor gibiyim. Artık, makinenin tipinden çok fotoğrafın kalitesi benim için önemli. Çekip de kalitesiz bir foto ile karşılaşınca resmen yıkılıyorum. Önerilerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum.

• Fiyatına göre güzel bir makine,daha önce fotoğraf çekmiştim bu makineile,ama bir bilgisayara atıp bakamadım fotoğrafa sadece kendi LCD ekranında inceledim fotoğrafı,fena sayılmaz makine.
  • Geçen gün Teknosa'da teşhirdeki ürünü inceledim. Fotolar, lcd ekranda bile gözüme güzel göründü. Forumda aradım ama fotoların paylaşıldığı bir konu göremedim. Olsa çok iyi olur.
  • alalı bir hafta oldu. ilk fotoğraf makinem. çok fazla kıyaslama durumu olmadı ama fena değil gibi. teknosadan almıştım. hepsiburadada çok daha uygun...
  • Arkadaşlar ürünü sonunda aldım.

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2553#

Bu linkten aldım. Ürün haftanın ürünüymüş. Ne zaman kadar bu fiyatın geçerli olacağını öğrenmek için müşteri remsilcisi ile görüştüm. Bana, stoklarla sınırlı olduğunu söyledi. Kaçtane kaldığını sorduğumda ise bana, 4 tane kaldığını söyledi. Ben de vakit kaybetmeden aldım. Umarım iyi yapmışımdır. Herkese teşekkür ederim. Bu arada, kredi kartı ile tek çekim aldım, 220 liraya geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: saldıray5520

Arkadaşlar ürünü sonunda aldım.

Bu linkten aldım. Ürün haftanın ürünüymüş. Ne zaman kadar bu fiyatın geçerli olacağını öğrenmek için müşteri remsilcisi ile görüştüm. Bana, stoklarla sınırlı olduğunu söyledi. Kaçtane kaldığını sorduğumda ise bana, 4 tane kaldığını söyledi. Ben de vakit kaybetmeden aldım. Umarım iyi yapmışımdır. Herkese teşekkür ederim. Bu arada, kredi kartı ile tek çekim aldım, 220 liraya geldi.

makina hayırlı olsun
    a170 le çektiğiniz fotolardan. eklerseniz makinayı almak isteyen arkadaşlara biraz referans olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 29 Ekim 2009; 17:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: saldıray5520

Arkadaşlar ürünü sonunda aldım.

makina hayırlı olsun
    a170 le çektiğiniz fotolardan. eklerseniz makinayı almak isteyen arkadaşlara biraz referans olur.

Teşekkür ederim. Çektikçe fotoğrafları buraya yada başka bir konuya eklerim.

Sizin Fuji'ler hakkında bilgili olduğunuzu biliyorum. Ne diyorsunuz makine hakkında? Pişman olmam, değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm s1700&s1800 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makina fiyatına göre iyi özelliklere sahip makina 500.600 tl diğer konpak makinaların ondan daha iyi çekeceğini zannetmeyin güle,güle kullanın.
  • arkadaşlar burdan resim göndermek pek sıkıntılı sanırım.biraz uğraştım.sizinle 1 fotoyu paylaşmayı başarabildim. a170 ile...

http://img697.imageshack.us/img697/7854/dscf0333a.jpg
  • http://rapidshare.com/files/306069899/fotoraf.rar.html

birazınıda (rapid share) ye upload edebildim.:) tarayıcıda açtığınız url bölümüne parantez içindekini birleştirip o noktalı yere kopyala yapıştır yapıp indirebilirsiniz.Bence en kolayı bu.Yukarıda bi link daha attım.Açın açabiliyosanız:))bu daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 12 Kasım 2009; 20:50:56 >
  • savaskyaa
    gece çekimleride varsa ekle bir ara fotoları indip buraya eklerim.

a170

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 13 Kasım 2009; 0:50:16 >

• güzel eklemişsin teşekkürler.Gece çekimlerinide ekleyip link atarım. Ayrıca gönderdiğim fotoğrafları çektiğimde hava kapalıydı.Bilmiyorum farkediyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 13 Kasım 2009; 11:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskyaa

güzel eklemişsin teşekkürler.Gece çekimlerinide ekleyip link atarım. Ayrıca gönderdiğim fotoğrafları çektiğimde hava kapalıydı.Bilmiyorum farkediyomu?

hava kapalı olup makinenin yine 'de nasıl çektiğini makinayı alacak olan arkadaşlar değerlendirsin
    fiyatına göre bence iyi makina sizce?
    gece fotoları bekliyoruz.
    .
  • merhaba

Gece fotoğraflarınıda upload ettim.Makinanın çeşitli modlarında daha iyi görmeniz acısından çekimler yaptım.genelde manzara şeklide oldu ama çektikçe upload edicem.

Birde sunu belirteyim : gece modu tripod veya havai fişek modunda çekim yaptığınızda makineyi bir yere sabitleyerek veya tripod kullanarak çekim yapmanız gerekli.Ben balkon duvarının üzerine koydum.Çünkü elle yaptığınızda bulanık cıkıyor.5-6 sn de çekim işlemi bitiyor.
    Fotoğraflarda göreceğiniz üzere baya net gösteriyor.

netün yine aynı şekilde resimleri upload edersen sanırım daha faydalı olur .teşekkür ederim

http://rapidshare.com/files/306613087/a_170_resimler.rar.html (rapid share)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 15 Kasım 2009; 2:59:48 >

• 1.gece modu çekimi:

Fujifilm-Finepix A170

2.gecemodu tripod çekimi:

Fujifilm-Finepix A170

3.havai fişek modu:

Fujifilm-Finepix A170

4.gecemodu tripod çekimi:

Fujifilm-Finepix A170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 15 Kasım 2009; 3:03:44 >

• teşekkürler arkadaşım ben annemlere alacaktım bi tane bundan artık gönül rahatlığıyla alabilirim
    hımmmm ama gece çekimleri pek iyi değil gibi ama önemli değil.
    fişek modu iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolu -- 15 Kasım 2009; 0:03:53 >
  • Sanırım gece modu sadece yakın çekimler için olabilir.Yani sadece flaş patlıyor.Mesela fişek modunda hiç flaş patlamadan o resmi verebiliyor.
  • merhaba arkadaşlar

bu fotoğraflarıda gece(tripod) modunda çektim.

Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 15 Kasım 2009; 21:53:59 >

• arkadaşlar daha bugün aldım bu makineden de bakkaldan pil aldığım zaman 3-4 fotoda bitiyor ben sizin hangi sarjlı pil kullandığınızı sormak istiyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth11

arkadaşlar daha bugün aldım bu makineden de bakkaldan pil aldığım zaman 3-4 fotoda bitiyor ben sizin hangi sarjlı pil kullandığınızı sormak istiyorum şimdiden teşekkürler

pil hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/tm.htm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.