Şimdi Ara

Fujifilm A920 ve resimlere tarih ekleme sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fujifilm A920 kullanıcısıyım. Alet çok hoş, fiyatına göre alınabilecek en iyi alet, öneririm. Geleyim soruma: Fotoğraf makinasında çektiğim resimlere tarih atmıyor. Bunu yapmanın bir yolu var mı ? Bilgsayara program yükleyip de yapılabilir, yeter ki yapılabilsin. Fotoğraf makinasını bilgisayara bağlamaktan sa, USB Card Reader sayesinde hafıza kartını biligsayara takıyorum ve resimleri öyle alıyorum. Belki o zaman daha kolay olur diye söyledim.

Şimdiden teşekkürler...

• Exif bilgileri yeterli olmuyor mu? Fotoğrafları baskı alırken mi üzerinde tarih olsun istiyorsun, anlamadım..
    Dijital ortamda saklanırken, exif yeterli bir belgeleme zaten.. Kaldı ki tarih, fotoğrafın bütün estetiğini perişan ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 22 Mart 2008; 16:43:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

Exif bilgileri yeterli olmuyor mu? Fotoğrafları baskı alırken mi üzerinde tarih olsun istiyorsun, anlamadım..
    Dijital ortamda saklanırken, exif yeterli bir belgeleme zaten.. Kaldı ki tarih, fotoğrafın bütün estetiğini perişan ediyor

Aslında düşündüm de, gerçekten resimlerin üzerinde tarih ve saat kötü bir görüntü olabilir.
    "Exif" nedir, bilmiyorum ankca şöyle bir sorum olacak. Fotoğraf makinasında çekilen resimin üretiliş saati ile, o resimi USB Card Reader'le biligsayara kopyaladıktan sonra resim dosyasının üzerne sağ tıklayıp "Özellikler." dedikten sonraki tarihler ve saatler değişime uğruyor mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

...Fotoğraf makinasında çekilen resimin üretiliş saati ile, o resimi USB Card Reader'le biligsayara kopyaladıktan sonra resim dosyasının üzerne sağ tıklayıp "Özellikler." dedikten sonraki tarihler ve saatler değişime uğruyor mu ?

Değişime uğramaz, çekildiği anı belirtmek zaten asıl amaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.