Şimdi Ara

Fuji Türkiye'ye D-SLR göndermiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru açık.Yaza doğru S1500'ümden D-SLR 'ye geçmek istiyorum.Fuji düşünüyordum.Ancak internette Türkiye garantili sıfır DSLR Fujiler bulamadım.

Konu hakkında kesin bilgisi olan var mı acaba? Büyük tekno marketlerde vardır vs. gibi.

Şimdiden teşekkürler.

• fujinin tek dslr ını hatırlıyorum..s5, o da üretiliyormu hala bilmiyorum... nerden aklınıza esti fuji dslr..
  • Fuji FinePix S5 ile Nikon D300 çok küçük farklılıklarla aynı makinedir diye biliyorum (yanlış biliyorsam biri hop hemşerim desin )

Bu durumda Nikon D300 al daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 13 Mayıs 2010; 2:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thin Lizzy

Fuji FinePix S5 ile Nikon D300 çok küçük farklılıklarla aynı makinedir diye biliyorum (yanlış biliyorsam biri hop hemşerim desin )

Bu durumda Nikon D300 al daha mantıklı olur.

Hop hemşerim

D300 değil de D200 ile aynı değil miydi S5
  • Hakan hocam dediğn doğru olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 13 Mayıs 2010; 3:01:23 >
  • Hatta ekleme de yapalım; D200'den tek farkı Fuji'nin kendi üretimi olan SuperCCD SR sensör kullanmış olmasıdır. Sensörün özelliğine gelicek olursak da, algılayıcı diotları altıgen şeklinde olduğundan daha fazla ışık tonu aralığına imkan tanımasıdır (Dynamic Range). Aklımda kalan buydu, eklenecek bir şeyler varsa bilenler lütfen çekinmesin

Bir çok stüdyoda S5Pro görmüşümdür, hiç memnuniyetsizlik duymadım şimdiye kadar
  • @PlutosDaddy ,aklıma gelmişken sorayım,nikkor lensler bu makine'ile uyumlumudur acab?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nikon F Mount zaten Fujiler direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Nikon F Mount zaten Fujiler direk

Merci.
  • Seriyle dizelim hatta

EDIT:

Bazı linkler açılmadı ama ana fikir yeterli sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 13 Mayıs 2010; 3:20:43 >

• bende 2 tane s3 var fujinin biri satılık
  • Anladığım bu caponlar Slr işini bırakmışlar

Yine kaldık gevur nikonuna canonuna.

Lütfen bilgisizliğimi mazur görün.Orta yaş biri olarak,bu makinadan önce(s1500) , 1960 model Agfa'm la çekim yapmıştım en son.Gelişmelerden olabildiğince bihaberim

Fuji dememin yegane sebebi capon hastası olmamdır.(bkz:imzam filan)

Fekatında,3000 serilerinde filan otofokus motoru yok diye hatırlıyorum(yoksa höyt diyebilirsiniz)Ben bizzati otofokus motorlu bir zamazingoya geçeyim diyorum.

İlginizden dolayı teşekkür eder,ilerdeki tavsiye konuma beklerim

Düzeltme:Nikon Canon halihazırda capon'muş zaten(bilmemek değil,öğrenmemek ayıp)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 13 Mayıs 2010; 20:02:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

Anladığım bu caponlar Slr işini bırakmışlar

Yine kaldık gevur nikonuna canonuna.

Lütfen bilgisizliğimi mazur görün.Orta yaş biri olarak,bu makinadan önce(s1500) , 1960 model Agfa'm la çekim yapmıştım en son.Gelişmelerden olabildiğince bihaberim

Fuji dememin yegane sebebi capon hastası olmamdır.(bkz:imzam filan)

Fekatında,3000 serilerinde filan otofokus motoru yok diye hatırlıyorum(yoksa höyt diyebilirsiniz)Ben bizzati otofokus motorlu bir zamazingoya geçeyim diyorum.

İlginizden dolayı teşekkür eder,ilerdeki tavsiye konuma beklerim

Düzeltme:Nikon Canon halihazırda capon'muş zaten(bilmemek değil,öğrenmemek ayıp)

nikon,canon,panasonic'sanyo,sony de japon yaw yanlışsa düzeltin
    edit son yazıyı geç gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 13 Mayıs 2010; 20:06:10 >

• @kaf_kaftr hocam akşam akşam epeyce güldüm,gavur nikon canon sözüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thin Lizzy

@kaf_kaftr hocam akşam akşam epeyce güldüm,gavur nikon canon sözüne

Sony-Fuji filan tamam da ,nikon daha avrupai durmuyor mu?

Bu da bahsettiğim aslan..Mermi delemiyormuş gövdesini.Taş gibidir halen

Askeri lisedeyken eşofman takımımla takas etmiştim makinayı.Söylemesi ayıp meyd in doşlant bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.