Şimdi Ara

fuji s5600 için türkçe klavuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardim edinde şu makinenin özelliklerini çözebileyim.
    şimdiden tesekkür

• ya arkadaslar nereden bulabileceğimi yazın bari
  • Türkçe kullanım klavuzunu makinayı aldığın yerden isteyeceksin arkadaşım, bu senin hakkın yani tüketici kanununa göre satılan her elektronik cihazın türkçe kullanım klavuzu verilmek zorunda. Bende Aydınlar foto dan almıştım S5600 ümü. Bende de tr kullanım klavuzu çıkmadı. Telefon ettim istedim. Tr ye daha yeni girdiği için henüz tr kullanım klavuzu yok dediler. elimize geçer geçmez göndericez dediler ama ses soluk yok daha. Benim için çok ta önemli değil aslında. Daha önce manuel ayarlı bi makina kullandı isen zorluk çekmemen lazım...
  • Ben almanyadan getirttim de o yüzden yok bende ama makineyi kullanabildiğim kadarıyla muhteşem
  • Arkadaslar almanyadan fuji makina aldim ancak hala almanyada oldugumdan ve almancamin olmayisindan oturu makinanin net olarak bir cok ozelliklerini bilmiyorum. Burda türkce kullanma klavuzu olan arkadaslar bizlere yardimci olurlarsa sevinirim.
    Koca bir kitap, oku oku bitmiyor.

Ne yapabilirim?

• Başka?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.