Şimdi Ara

FUJİ F100fd İLK TEST ÇEKİMLERİM! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
600
Cevap
1
Favori
53.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihaz ixus 960 ıs den daha iyi iso performansda sahip diyebilirmiyiz.

ayrıca kullanımı nasıl ergonomisi (zoom çıkıntısı filan kolay kullanıma sahip mi)
    sanki flash ve diğer ayarların bulunduğu kısım tekerlek war gibi geldi.

ayrıca hayırlı olsun
  • Sony 1960-70-80 hatta 90 'lı yıllarda trinitron tüp ve portatif el radyoları ile çanta radyoları ile oynarken Fuji yine vardı. Yapmayın kıymetli arkadaşım..... Sony bu branşta daha çok yeni adeta emekleme döneminde, Hele bir 2-3 yıl daha geçsin......
    quote:

Orjinalden alıntı: oeste

fuji iyi gibi ama isminden kaybediyo sony yapacaktı ki kesin alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 14 Haziran 2008; 18:55:13 >
  • bu kadarda marka fanatikliği pes yanii
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Haziran 2008; 19:53:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bu kadarda marka fanatikliği pes yanii
    quote:

Marka fanatikliginden ziyade arastirmaci ruha ve konuya hakim olmayan, ustunkoru ve kulaktan dolma bilgilerle alisverise cikan (foto makineleri konusunda) tipik bir tuketici profili.

Oysa fujinin dunyanin sayilı ve en kaliteli ccd sensor ureten firmalarindan biri oldugunu, nikon'un bazi objektifleri için fujiden lens aldigini, dunyanin en iyi ve komplike digital baski systemleri urettigini ve son olarak "fujinon" lenslerinin nasa uzay arastirmalarinda kullanildigini bilse belkide bu tarz bir yorumda bulunmazdi arkadas...

• quote:

İşte SONY Türkiye'de böyleleri sayesinde para kazanıyor..
  • hocam bide 1600-3200 hatta 6400 ISO fotoları koyabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Sony sadece burada değil tüm dünyada para kazanıyor ve işini de çok çok iyi yapıyor. Fuji isminden kaybediyo diyen arkadaş iyice saçmalamış ama sony'ye de daha fazla laf etmek haksızlık bence. Unutmayın ki efsane nikon d200'de sony sensörü var. Ben bu f100'ü almıyorum çok beklememe rağmen çünkü manuel modlar gitmiş, makine çok ağır ve büyük ve şekilsiz bence rakiplerine göre, pili az gidiyor ama foto kalitesine gelince görünen o ki hiçbir marka eline su dökemez o da ayrı!

• quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Sony sadece burada değil tüm dünyada para kazanıyor ve işini de çok çok iyi yapıyor. Fuji isminden kaybediyo diyen arkadaş iyice saçmalamış ama sony'ye de daha fazla laf etmek haksızlık bence. Unutmayın ki efsane nikon d200'de sony sensörü var. Ben bu f100'ü almıyorum çok beklememe rağmen çünkü manuel modlar gitmiş, makine çok ağır ve büyük ve şekilsiz bence rakiplerine göre, pili az gidiyor ama foto kalitesine gelince görünen o ki hiçbir marka eline su dökemez o da ayrı!

Makine çok mu agir! Cihazin agirligi hakkinda bir fikrin varmi dostum?

F30 ve f31fd; 185gr
    Panasonic fx 500; 175gr
    F100fd; 153gr.

Gordugun uzere gozunde buyuttugun panasonic fx500'den cihaz tam 22gr, kardeşlerinden ise 30gr daha hafif. Her ikisindede S ve A modlari yok (fx500 ve f100) ancak her iki cihazin image kalitesi ortada. Taş yerinde agirdir "hafif" olan cihazlarin kalitesini de gorduk, ki halada goruyoruz. Bence agirlik konusunda biraz abarttili bir yorumda bulunmussun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 15 Haziran 2008; 17:32:26 >

• makine hosuma gitti,gecen cuma almak icin dogubanka gittim bulamadim,sony haricinde diger markalarin guncel ultra kompakt modelleri yok,birazda sinirlendim neyse makineyi istanbulda bulabilecegim bidiginiz bir yer var mi tabi spot olarak?
    bu arada pininfarina fx500 demisken 2008 TIPA odulunu fx500 almis,birde duzeltme a/s/m var fx500de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros

makine hosuma gitti,gecen cuma almak icin dogubanka gittim bulamadim,sony haricinde diger markalarin guncel ultra kompakt modelleri yok,birazda sinirlendim neyse makineyi istanbulda bulabilecegim bidiginiz bir yer var mi tabi spot olarak?
    bu arada pininfarina fx500 demisken 2008 TIPA odulunu fx500 almis,birde duzeltme a/s/m var fx500de.

Hocam fx500 isterse 10 tane odul + full manuel kullanima sahip olsun. Nette ciahzin ilk ve ciddi image orneklerini inceledim f100'e hiçbir konuda rakip degil bu cihaz.

NOT; f100fd istiyorsan bana veya u7110'a bir pm atman yeterli
  • Hatta P modu da var ama malesef bu işi menüden yapıyorsunuz.... ayrıca Panasonic 1/2.33" sensör, Fuji ise 1/1.6" sensörlü. Bu bile manuel kullanım imkanı olmasa bile Fuji için kafadan tercih nedeni olabilmeli.
    Örnek fotolar zaten ortada.....
    quote:

makine hosuma gitti,gecen cuma almak icin dogubanka gittim bulamadim,sony haricinde diger markalarin guncel ultra kompakt modelleri yok,birazda sinirlendim neyse makineyi istanbulda bulabilecegim bidiginiz bir yer var mi tabi spot olarak?
  • Kızmayın genç arkadaşlar ben sadece yorumumu söyledim mesela vestel dünyanın en iyi bilgisayarını yapsa bile hayatta almam yeterki yabancı olsun kalite olsun sony tercihim ise nedense sevdiğim bi marka ayrıca sony yeni bi makine çıkardı bi üye w300 ile bu makineyi karşılaştırdı w300 bu fujiden iyi dedi bakın ben demiyorum bu forumdan bi üye ve diğer üyelerde beğenmişti o makineyi
  • quote:

Kızmayın genç arkadaşlar ben sadece yorumumu söyledim mesela vestel dünyanın en iyi bilgisayarını yapsa bile hayatta almam yeterki yabancı olsun kalite olsun sony tercihim ise nedense sevdiğim bi marka ayrıca sony yeni bi makine çıkardı bi üye w300 ile bu makineyi karşılaştırdı w300 bu fujiden iyi dedi bakın ben demiyorum bu forumdan bi üye ve diğer üyelerde beğenmişti o makineyi

Kimmiş o yaw w300'un, f100'den iyi oldugunu iddia eden ve hayal dunyasında yasayan vatandas

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Kızmayın genç arkadaşlar ben sadece yorumumu söyledim mesela vestel dünyanın en iyi bilgisayarını yapsa bile hayatta almam yeterki yabancı olsun kalite olsun sony tercihim ise nedense sevdiğim bi marka ayrıca sony yeni bi makine çıkardı bi üye w300 ile bu makineyi karşılaştırdı w300 bu fujiden iyi dedi bakın ben demiyorum bu forumdan bi üye ve diğer üyelerde beğenmişti o makineyi

Kimmiş o yaw w300'un, f100'den iyi oldugunu iddia eden ve hayal dunyasında yasayan vatandas

Fena hayal dünyasına kapılmış hocam o kişi.
    W300 nin F100 ile yarışabileceğini sanmak bile bilinçsiz tüketici örneğidir.

• quote:

F30 ve f31fd; 185gr
    Panasonic fx 500; 175gr
    F100fd; 153gr.

Gordugun uzere gozunde buyuttugun panasonic fx500'den cihaz tam 22gr, kardeşlerinden ise 30gr daha hafif. Her ikisindede S ve A modlari yok (fx500 ve f100) ancak her iki cihazin image kalitesi ortada. Taş yerinde agirdir "hafif" olan cihazlarin kalitesini de gorduk, ki halada goruyoruz. Bence agirlik konusunda biraz abarttili bir yorumda bulunmussun

Ben makineyi teknosada inceledim ve bana ağır geldi, fx500ü de incelemediğim için hafif ya da ağır demedim zaten! Ayrıca fx500ün halen adam gibi bir testi yok, benim merak ettiğim ve almak isteme sebeplerimden başlıcası 25mm leica geniş açı lensi, 3"ekranı(dokunmatik olmasa daha iyiydi,hiç sevmem böyle ekranları), hd kayıt yapması ve yeni çok söz ettiren sensörüydü. Ayrıca full manuel mod var alette ancak görünen o ki gene noise konusunda sınıfta kalmış,ben fx500ü sana da sorarak tanımak istemiştim, onun savunucusu olduğum veya gözümde büyüttüğüm birşeyi yok! Görüntü olarak da f100'ün eline su dökemez demiştim zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

quote:

F30 ve f31fd; 185gr
    Panasonic fx 500; 175gr
    F100fd; 153gr.

Ben makineyi teknosada inceledim ve bana ağır geldi, fx500ü de incelemediğim için hafif ya da ağır demedim zaten! Ayrıca fx500ün halen adam gibi bir testi yok, benim merak ettiğim ve almak isteme sebeplerimden başlıcası 25mm leica geniş açı lensi, 3"ekranı(dokunmatik olmasa daha iyiydi,hiç sevmem böyle ekranları), hd kayıt yapması ve yeni çok söz ettiren sensörüydü. Ayrıca full manuel mod var alette ancak görünen o ki gene noise konusunda sınıfta kalmış,ben fx500ü sana da sorarak tanımak istemiştim, onun savunucusu olduğum veya gözümde büyüttüğüm birşeyi yok! Görüntü olarak da f100'ün eline su dökemez demiştim zaten.

Her yerde, her zaman dedim yine diyorum hangi marka/model makine olursa olsun, hd olsun/olmasin hiç bir makinede video cekmeyin, çekmemeye gayret edin...

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Hatta P modu da var ama malesef bu işi menüden yapıyorsunuz.... ayrıca Panasonic 1/2.33" sensör, Fuji ise 1/1.6" sensörlü. Bu bile manuel kullanım imkanı olmasa bile Fuji için kafadan tercih nedeni olabilmeli.
    Örnek fotolar zaten ortada.....

fx500le alakam yok zaten ben kararimi kesinlestirdim pininfarinanin gondermis oldugu resimlerle,ama fx500de kotu degil,yine panasonic klasik taktigini devam ettirmis,fx500de bir kompakta koyabilecegi bircok extra ozelligi koymus,full manuel mod,hd video,dokunmatik ekran,wireless,ayrica sonydende daha iyi bence resim kalitesi olarak ama sensoru kucultmeden fujiye yetismeleri mumkun degil resim kalitesinde,sonuc olarak fx500 alaninda ben pisman olacagini zannetmem,mutlaka kendini sevdirecektir makine,onun icin bu ozellikler eklenmis ama en iyi fotografi ceken makine olamayacagida ortada.

quote:

quote:

Hocam fx500 isterse 10 tane odul + full manuel kullanima sahip olsun. Nette ciahzin ilk ve ciddi image orneklerini inceledim f100'e hiçbir konuda rakip degil bu cihaz.

NOT; f100fd istiyorsan bana veya u7110'a bir pm atman yeterli

pm attim

• hocam bide 1600-3200 hatta 6400 ISO fotoları koyabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: askan22

hocam bide 1600-3200 hatta 6400 ISO fotoları koyabilirmisiniz

Ok hocam en kisa zamanda koyarim...
  • Nedir f100'ün fiyatı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.