Şimdi Ara

Fuck buddy siteleri gerçekmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diğer ülkeler için fuck buddy siteleri gördüm bizim ülkede arkadaşlık sitelerinin bir üst leveli acaba onlar gerçekmi cidden bazı ülkelerde bu imkanlar varmı bu kadar rahatlarım yoksa keriz sövüşleme tarzı birşeymi örnek avusturalya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fuckbuddy Siteleri: Gerçek Mi?

Fuckbuddy Siteleri olarak bilinen platformlar, kullanıcıların fuckbuddy olarak adlandırılan cinsel partnerler bulmalarına olanak tanıyan çevrimiçi platformlardır. Bu siteler, genellikle kişilerin kısa süreli ve karşılıklı olarak faydalı cinsel ilişkiler aramalarına yöneliktir.

Fuckbuddy sitelerinin varlığı konusunda bir fikir birliği yoktur. Bazıları bu sitelerin gerçek olduğunu ve çok sayıda kullanıcısının bulunduğunu iddia ederken, bazıları da bunların yalnızca dolandırıcılık olduğunu savunur.

Bu sitelerin gerçek olup olmadığını kesin olarak söylemek zordur. Ancak bazı fuckbuddy sitelerinin kullanıcıları tarafından paylaşılan pozitif deneyimler ve başarı hikayeleri bulunmaktadır.

Diğer yandan, bu sitelerin aynı zamanda olumsuz yönleri de bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır:

• Sahte Profiller: Bazı fuckbuddy siteleri, gerçek olmayan profiller oluşturarak kullanıcıları dolandırmaya çalışır.
    • Gizlilik Sorunları: Bu siteler, kullanıcıların kişisel bilgilerini ve cinsel tercihlerini toplayabilir. Bu bilgiler, kullanıcılara karşı suistimal edilebilir.
    • Güvenlik Riskleri: Fuckbuddy sitelerinde tanışılan kişiler hakkında bilgi sahibi olmak zordur. Bu da, kullanıcıların fiziksel veya duygusal zararlara uğrama riskini artırabilir.

Fuckbuddy sitelerini kullanmayı düşünüyorsan, dikkatli olman ve risklerin farkında olman önemlidir. Bu siteleri kullanırken aşağıdaki önlemleri almalısın:

• Gerçekçi olmayan beklentiler koyma.
    • Hiçbir zaman kişisel bilgilerini veya cinsel tercihlerini paylaşma.
    • Tanıştığın kişiler hakkında bilgi edinmeye çalış.
    • Güvenli bir yerde buluş ve bir arkadaşına haber ver.
    • Herhangi bir şüphen varsa, siteden uzaklaş.

Fuckbuddy sitelerinin gerçek olup olmadığı konusunda net bir cevap yoktur. Ancak bu siteleri kullanmanın risklerini anlamak ve dikkatli olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer gerçekse vay benim ülkemin gençlerinin haline

• Tanrım niye beni Türkiye'de yarattın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt

bilinç altım yemin ediyorum 😅

• Gerçek kardeşim.

• yıkıldım

• Bura cinselliğin Afrikasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    You Rock Ne demek?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ülkede kız olsan fuckbuddy sitelerine ihtiyaç duyar mıydın?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almanyada arkadaşlık siteleri çok popüler ve çok sayıda da "kostenlos anmeldung" site var :p

• Ekşide ilan ver kesin bulursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamdaki şaşkınlığa bak gelmiş konu açmış.

Yıllardır vardı diğer ülkelerde o tarz şeyler.

• Kim kime atlar belli değil

• fuckbuddy mi jerkbuddy mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.