Şimdi Ara

Fuatavninin RTEE'nin Kendisi Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIĞI AÇMA SEBEBİM VE GÜNCEL OLAN KONU(BAŞLIK KAPATILMAMASI İÇİN GÜNCEL OLAN KONUYU YAZDIM.KURAL DIŞI DİYEREK KAPATMAYIN DİYE.YÖNETİCİLER KAŞININ ALTINDA GÖZÜN VAR DİYEREK KONULARI KEYFİ KAPATIYORLAR)="AK Parti, parti kapatmayı imkansız hale getirmek amacıyla Anayasa değişikliği için teklif vermeye hazırlanıyor."
    Link:http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/03/09/ak-partiden-parti-kapatmaya-flas-hamle

Şimdi asıl anlatmak istediğim şeye geçelim.

RTEE derken cumhurbaşkanını kastetmiyorum.Zira cumhurbaşkanına hakaret yasaları var.RTEE derken cumhurbaşkanı RTE'yi kastetmiş olsam bazı hukuki sorunlar çıkabilir.

Fuat avninin bizzat RTEE'nin kendi projesi olduğunu düşünüyorum.Bu kanıya varmamda belirli sebepler var ama en önemlilerinden biri bugün AKP'nin parti kapatmayı imkansız hale getirmek amacıyla Anayasa değişikliği için teklif vermeye hazırlanması.

Öncelikle, çoğumuz okumuştur ama okumayanlar için fuatavninin "chpyi kapatacaklar" iddiasını dillendirdiği tweetlere bakalım.

Bugün akp'nin parti kapatmayı imkansız hale getirmek amacıyla anayasa değişikliği için teklif vermeye hazırlandığı haberleri geldi.

Şimdi sormak lazım RTEE chpyi kapatma gibi bir çalışma içerisinde olsa akp parti kapatmayı imkansız hale getirmek için anayasa teklifi vermeye hazırlanır mı?
    Peki ne olabilir dersiniz?Bence RTEE fuatavni hesabından bazı doğru bilgiler paylaşıyor.Nitekim evleri basılacak polislerden göz altına alınacak insanlara kadar bir takım doğru bilgiler paylaştı fuatavni.Bu bilgilerin RTEE'de de olduğu göz önüne alınırsa fuatavni hesabı insanlar tarafından güven kazansın diye böyle doğru bilgileri paylaşmış olabilir mi?Üç kere doğru söylediği çıkan adamın dördüncü sözü de muhtemelen doğrudur diye düşünmez miyiz çoğumuz?

Zira akla gelen başka bir soruda fuatavninin 606bin takipçilere ulaşması şu sıralar.Peki bunun sebebi ne?Fuatavniye bedava ve en büyük reklamını yapan kim?Gene RTEE.Fuatavniye "Delikanlıysan ÇIK ORTAYA" diyerek en büyük reklamı yapmadı mı?

Özet geç diyenlere: Bence Fuatavni bizzat RTEE'nin kendisi "OLABİLİR".Fuatavni chp kapatılacak dedi böylelikle chplilerde bir korku oluşturuldu.Bu korkunun oluşturulma sebebi de parti kapatmanın imkansız hale getirilmesi amaçlanan anayasa değişikliğinin uygulanmasına zemin hazırlamaktır.RTEE fuatavni hesabını kullanarak "MECBURİYET SİYASETİ" yaptırıyor olabilir.

Yöneticilere ricam KURAL DIŞI diyerek konuyu silmemeleri.Kural dışı bir şey yok.Güncel bir konudan bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xean -- 9 Mart 2015; 23:12:22 >

• Böyle bir ihtimal var. Ama benim merak ettiğim cemaatin @fuatavni ile bir ilişkimiz alakamız yoktur demesi gerekmez mi?
  • Zaten "Delikanlıysan ÇIK ORTAYA" lafını duyunca emin oldum.
    Şüphelerim vardı. Çift kişilikli oldu aldığı ilaçlar ile. Dengesini kaybetti. Sağolsun doktorumuza.
  • Neden kendini baltalasın şunu söyleyebilirim Akpnin kemik kadrosu haricinde onlara çok yakın olan biri olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi yalan üzerine kurulan bir kişilik.fuatavni gibi doğru olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

Herşeyi yalan üzerine kurulan bir kişilik.fuatavni gibi doğru olamaz

Bak çok güvenmişsin.Nereden biliyorsun doğru olduğunu.Fuatavni baban olsa güvenmicen bu dünyada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xean -- 9 Mart 2015; 23:23:00 >
  • ben akrabalarından biri olduğunu düşünüyorum, çok yakın akraba
    şu özellikleri barındırıyor olabilir;
    - Rizeli
    - Üniversite mezunu, zeki biri, mühendis ya da doktor seviyesinde biri
    - Para için yapmıyor bu işi, ama parayı kullanıyor olabilir bazı şeyleri elde etmek için

şimdilik elde ettiklerim bunlar, ama yakalanmak da istenmiyor, yoksa yakalarlardi şimdiye kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ben akrabalarından biri olduğunu düşünüyorum, çok yakın akraba
    - Rizeli
    - Para için yapmıyor bu işi, ama parayı kullanıyor olabilir bazı şeyleri elde etmek için

şimdilik elde ettiklerim bunlar, ama yakalanmak da istenmiyor, yoksa yakalarlardi şimdiye kadar

Sümeyy veya Bilal
  • Xean kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların acaba dedirtti bana.ama kabullenmedim sebebi fuatavni beni gelecekten umutlandırıyor.ve o umut bozulmasın istiyorum

• bence fuatavni danışmanlarından biri , çünkü rte danışmansız iş yapmıyor , aslında politikacı ve siyasetçi olan rte değil danışmanları

çok güvendiği danışmanlarından biride kesinlikle geometrik şekillerden (paralelcilerden)

neden diyecek olursanız rte içlerine kadar soktu temizlemeye çalışıyor fakat beceremiyor , sen yanıbaşındaki adamıda geometrik şekilden seçip oturtursan

yapacağın her hamle sosyal medyaya yansır , zaten yapacağın hamleyi belirleyen adam geometrik şekillerden biri

kısaca bence danışmanlarından biri
  • bence fuatavni bilal, cumhurbaskani bir twitter hesabi ac beni anlat propaganda yap dedi o da yazik garibim anladigi kadariyla yapmaya calisiyor:D

saka maka ben ciddi olarak iki ihtimal uzerindeyim, ya hakikaten cift kisilik gelistirdi erdogan ki son zamanlarda kimseye guvenmemesi ve gorulen harap durumu bunu destekliyor, o da ikinci kisiliginden bunlari paylasiyor ya da koruma ekibinden kostebek var. tabi ikincisi en buyuk ihtimal ama aksarayin gecilmez kale gibi yapilip da hala bilgi sizdirmasi acikcasi ilkini de surpriz olmaktan cikariyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

- Rizeli

Sümeyy veya Bilal

Zeki biri demis

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

- Rizeli

Sümeyy veya Bilal

Zeki biri demis

Belki numara yapıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

bence fuatavni bilal, cumhurbaskani bir twitter hesabi ac beni anlat propaganda yap dedi o da yazik garibim anladigi kadariyla yapmaya calisiyor:D

saka maka ben ciddi olarak iki ihtimal uzerindeyim, ya hakikaten cift kisilik gelistirdi erdogan ki son zamanlarda kimseye guvenmemesi ve gorulen harap durumu bunu destekliyor, o da ikinci kisiliginden bunlari paylasiyor ya da koruma ekibinden kostebek var. tabi ikincisi en buyuk ihtimal ama aksarayin gecilmez kale gibi yapilip da hala bilgi sizdirmasi acikcasi ilkini de surpriz olmaktan cikariyor

1.ci ihtimal olarak aynı görüşteyim,kesinlikle çift kişilik oluşmuş olmalı aldığı ilaçlar sebebiyle.O kadar güvenlik önlemini aşıp çok önemli bilgileri almak kolay iş değil.
    2.ci ihtimal çok iyi bir mühendis bir proğram ya da yazılım ve yahut bir cihaz geliştirmiş olabilir,bunu kullanarak yakalanmadan kimliği gizli bir şekilde tüm ses kayıtlarına konuşmalara ulaşıyor da olabilir.

Bu 2 ihtimal dışı bana uzak kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.