Şimdi Ara

FTR YAZMAYIN AMAN AMAN AMAN EVLERDEN UZAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha bire bu konuyla alakalı yazıp duruyorsun.İnsanları elemeye çalışma çaban göz yaşartıcı yazmıcaksan yazma ha bire belirtmene gerek yok bu durumu.
  • Zaten kimse yazmıyordu ama sayende gidip yazıcam sağol :)
  • bölüm gerçekden çöp. rakip eleme diye bi şey yok kaç bin kişi var o kontenjan her türlü dolucak 1-2kişiyle olacak iş degil :D
  • Ben tam olarak çöp olduğunu düşünmüyorum.Ülkemizde zaten ne bölümü olursa olsun tıp ve diş dışında doğru düzgün iş yok bence.Bir sürü mezun var her sene. Ayrıca ftrde yaşlı insanlar ve engelli insanlarla filan ilgileniliyor nasıl bitiyor anlamış değilim
  • kyane2345 K kullanıcısına yanıt
    Abi hayirdir sanane lan goz yasartici falanmis. Emek veriyoruz burda. Gelmis goy goy yapiyorsun. Yazcaksan yaz banane a.k sacma sapan yorum yazma

• Saçma sapan şeyler yazıp goy goy yapan sensin be.Bize ne o zaman senin yazıp yazmayacağından sadece demek istediğim madem uyaracaksın 1 kere yazılır 10 kere koca harflerle ftr de iş yok yazmana gerek yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ NASIL SİZCE
  • Şu ana kadar ftr aklımda yoktu. Şimdi ise yazmayi düşünüyorum, teşekkürler kardeşim

• 1 kullanıcısına yanıt
    Kardesim rica ederim yazmayin diye diye kendim yazmamaya karari aldim shahhaha tesekkurler donanim haber

• quote:

Orijinalden alıntı: ösymbiziyeme

Kardesim rica ederim yazmayin diye diye kendim yazmamaya karari aldim shahhaha tesekkurler donanim haber

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.