Şimdi Ara

FTR Mİ KOÇ HEMŞİRELİK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİZCE HANGİSİNİ YAZMALIYIM FTR YGS DEN TERCİH EDİCEM YGS 34K MF3 38 K YARDIM KOÇ HEŞİRELİK Mİ FTR Mİ

• hemşirelik okuyorum hemşirelik yaz bence bizim fakültede ftr den hemşireliğe geçiyorlar
  • Hemsirelik yaz ftrlerin durumu pek iyi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşirelik yaz, koçta okuyorum bölümüm hemşirelik değil ama arkadaşlarım var tanidigim 2 tane.. onlar ana kampüste olmuyor biliyorsundur ama hepsi tam burslu ve yurtlar çok iyi imkanları cok iyi .. bizim tıp seminerlerine katılabiliyorlar her cuma. Onun dışında Amerikan veya Koc üniversitesi hastanesinde çalışacaksın garanti. Kendi içinde dalları da var ben Koç Hemşirelik diyorum olsun ki seminlerde imreniyolar ama bizim kizlar

• Sürçme kullanıcısına yanıt
    erkek durumu nasıl bide burslu öğrenciler para açısından bi ezilmişlik hissediyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: micromillian

erkek durumu nasıl bide burslu öğrenciler para açısından bi ezilmişlik hissediyorlarmı

Kız erkek oranı olarak elbetteki kızlar cook daha fazla ama erkek de var tabiki, tam bilgi için Yök atlastan bakabilirsiniz.. tam burslu hiçbir eziklik hissetmiyoruz neden hissedelim ki turkiye nin en iyi üniversitesinde zekamızla okuyoruz ve onlardan aldıkları parayı sana bana burs diye veriyorlar

• Ftr okuyorum meslekte herkesin gözü var devlete zaten atamıyorlar kpssde 80 üstü puan alman lazım o da hemşireyle aynı maaş devlette.. Özelde merak ediyorsan iş ilanlarını ara sor en sağlıklı bilgi böyle olacaktır hemşirelik yazarsan kafan rahat olur ama ftrnin bi mevkisi var saygınlığı var ve iş para için yapılacak bi iş değil sorun olursa yazabilirsin özelden iyi günler hakkınızda hayırlısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    CENG Mİ ECZACILIK MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.