Şimdi Ara

Ftr - matematik ogretmenligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ftr - matematik ogretmenligi. Soru belli. Iki bolumede ilgim/merakim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadiaklimagelmedi -- 18 Aralık 2022; 0:48:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • mat öğretmenliği diyorum.Böyle bir sınav ülkesinden hiç bitmeyecek bir meslek ve ek gelir kazanma imkanları da yüksek ilgi varsa seçilir.okuması da aşırı zor değil diye biliyorum diğer sayısal bölümlere göre daha rahat bir üni hayatı geçirirsiniz.

  • ftr sakın yazma. berbat durumda. kpss kasıyor hepsi.

  • ftr çok bilmiyorum bir kaç tane youtube videosu izledim bende izlenim olarak, pdr psikoloji gibi bir etki bıraktı. yani mezun olduktan sonra lisans diplomanın üzerine bir sürü akredite sertifikalar ek seminerler kurslar ya da yetki veren belgeler falan almak gerekiyor sanırım. bir de yer açmak iş bulmak vs gibi süreçler için ikametgahını iyi seçmen lazım, bence ftr psikoloji gibi bölümler biraz zengin işi kendini geliştirmek için para lazım.


    mat öğretmenliği farkını burada ortaya koyuyor her an her sehirde ek eğitimler satın almadan hemen çalışmaya başlayabiliyorsun kpss derhsane youtube özel ders online özel ders kitap yazarlığı aklıma gelen ilk olanakları, adam seçebilme imkanın da var yani çalışma ortamında sevmediğin kişilerle bulunmak zorunda da değilsin bu da gerçekten mükemmel, insanla uğraşmanın ne kadar zor oldugunu bilenler bana hak verecektir. tek dezavantajı lgs yks gibi sınavlar olmazsa işsiz kalırsın o yüzden ömür boyu yapılacak bir iş değil gibi (özel sektör için diyom) ama bir bakarsın burdan emekli de olabilirsin





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.