Bildirim
ftp sunucu kurma ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Forumda arama tuşu diye bişey olduğunu hatırlatırım .
http://forum.donanimhaber.com/m_32344092/tm.htm
[Kilit Lütfen] -
Fark ettiysen ben kablo modem kullanıyorum. o konuyu bende gördüm ve benim donanınımla ve kullanmak istediğim yazılımla bir ilgisi yok lütfen biraz daha dikkat.Yinede link için teşekkürederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi ama koca forumda yardım edecek kimse yokmu...
ne amaçla ftp server kurmak istiyorsunuz bilmiyorum ama size tavsiyem asus ai cloud olur. ister ftp server ınıza tek klikte kurun isterseniz dosyalarınıza direk evinizdeki lan dan erişiyormuş gibi heryerden erişin.
https://www.youtube.com/watch?v=4RLfVqIGWgk&list=UUxtOhc6sZ9U7Cshr_mS1Ctw&index=1 -
ftp serveri kişisel bir bulut servisi olarak kullanmak istiyorum hani internette bir makinada değilde kendi makinamda olsun dosyalarım.
bu programda port yönlendirme port açma falan yapılıyor mu kendisimi hallediyor?
quote:
Orijinalden alıntı: anilaras
ftp serveri kişisel bir bulut servisi olarak kullanmak istiyorum hani internette bir makinada değilde kendi makinamda olsun dosyalarım.
sizin tam aradığınız şey videoda da gösterdiğim üzere asus ai cloud özelliği. bunun için destekli bir asus router alıyorsunuz, diskinizi bağlıyorsunuz sonra bu diskteki verilerinize istediğiniz yerden erişebiliyorsunuz, dilerseniz asus webstorage ile de senkronlayabiliyorsunuz da. ftp çok yavaş gerek yok, ama asus aicloud ile evdeki upload hızınız ne kadar yüksekse o kadar yüksek hız alıyorsunuz, videoda gördüğünüz üzere ben video bile izleyebiliyorumşuan tr ye uygun fiyatlı model olarak asus rt-n14u modeli gelecek düşünürseniz
-
not olarak : port forwarding falan gerekmiyor cünkü asus ücretsiz dns veriyor. sadece bir modem ile interneti alıyorsanız o modemi bridge modunda kullanmanız gerekir sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X