Merhaba Arkadaşlar, FTP sitesini windows gezgininde açamıyorum. Karşıma hata kodu 550 çıkıyor klasör bulanamadı tarzında bir yazı yazıyor. Windows gezgininde değil de normal olarak açabiliyorum o knouda bir sorun yok. Ama neden hat averdiğini anlamış değilim açıkcası. Ayrıca mozilla firefox'ta pasif ftp yi nasıl kapatıyoruz. Son olarak da bana güzel bir full sürümlü web tasarım programı linki verebilirmisiniz. Saygılar...
FTP İçin FileZilla Kullan İşlemlerini Daha Hızlı Ve Kolay Halledersin...
Pasif FTP İçin Alttaki Linke Göz At. " Kapatmak için değil, detaylı bilgi almak için." Pasif FTP Detayli Bilgi
Web Tasarım İçin Full Program Linki Veremem Ama Demo'sunu Verebilirim. Adobe Dreamweaver CS5
Adobe Dreamweaver CS3,CS4,CS5 Hepsi İşini Görür + Adobe Photoshop iledel web sayfanın şablonunu oluşturabilirsin sonra htmlye dökebilirsin istediğin gibi butonlar oluşturabilirsin. Web Tasarım için sayfanda flash butonlar yapmak istersen macromedia flash kullanabilirsin. Hazır web tasarım programları ve flash menü programlarıda mevcut ama temellin varsa en iyi yol ilk önerilerimdir.