ftp.itu.edu.tr yi ilk olarak gördüğüm ftp sitesi. ftpnin FileTransferProtocol oldugunu ogrendim. Heveslendim yardım ederseniz sevinirim.
dostum ftp site diye bir site cesıtı yok ftp adındanda anlasılacagı gıbı dosya transferı ıcın kullanılır. istedigin dosyaları direk olarak hesabına yada localine atarsın. ister sifre koyarsın istersen direk olarak kullanıcılara sunarsın.ftp:// yaparak giriş yaparsan dizin seklınde cıkar tabı herhangı bır ındex yoksa yanlısım varsa düzeltirsiniz arkadaşlar.
şifre problemi var. anonim olarak da oturum açamıyorum IIS kullanıyorum
sistem ne ? Linux mu yoksa microsoft mu ? Microsoft içinhttp://technet.microsoft.com/tr-tr/library/cc754214(WS.10).aspx Tahminimce linux için kullandığın linux ve server tipine göre değişiklikler göstericektir. bunun için kullandığın linux için kurulmuş forumlardan faydalana bilirsin. yada en sağlamı google den sor biraz.
Eğer sen birşey bilmiyorsan ve sadece linux hosting aldıysan hosting'i satın aldığın kişi ile ileişime geçmen gerekli çünki işin o kısmını kullanabilmen için öncelikle sana izin verilmesi gerekebilir, onlar izini verdikten sonra ftp site açabilirsin.
host satın almadım. internetten araştrdm kurulabiliyor her şey tamam şifre eksik:S