Şimdi Ara

FTP Programı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 servera aynı anda bağlanabilcek ve bu serverlar arası data transferi yapabilen bi ftp programı arıyorum sizin bildiğiniz warsa bi yardım edermisiniz...

• Alacağın Serverdan Dosyaları Alıp Sonra Göndereceğin FTP ye Göndersen Daha İyi Olur Bence [Bu Arada Binbaşı Olmuşsun Hayırlı olsun Eskiden Kutlarlardı Şimdi o Adette Bitti ! Malesef ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 16 Temmuz 2005, 1:24:29 >
  • saol c@ner de , dediğin şekilde yapınca 256 k adslim ile 1gblık sitemin uploadı biraz zor oluyor 3-4 gün sürüyo işte o yüzden böle bişey arıyorum
  • kutlayacaktım ama forum cok atesli bu aralar (haklı olarak) bosuna sadece kutlarım diye mesaj yazmadım bende bosuna post diye..

neyse hayırlı oLsun binbaşım

ben aceFtp kullanıyorum ama caner in dediği gibi yaoarsan işine yarar
  • şöyle bi seçenek sunayım eğer birinden dosyları ötekine atçaksan
    uzak masaüstü ile 1. servere bağlanıp 2. serverdeki dosyaları download edebilirsin
  • Sende sağol binbaşım Cehennemden_Cennete ...
    sputnick hocam o işi nası yapcam biras açarmısın
  • Alacağın Dosya Çok Yüksekmiş 1 GB Ama Dediğin Gibi Bir FTP Programı Hiç Görmedim Walla Ama Hem İndirirken yani Hem Download O Downlaod'ıda Download'ı da Upload Edeceğin Server'a Upload Edecek Bir Program Lazım [Galiba Karışık Ama Mantıklı Oldu ]

quote:

Orjinalden alıntı: fatihx

saol c@ner de , dediğin şekilde yapınca 256 k adslim ile 1gblık sitemin uploadı biraz zor oluyor 3-4 gün sürüyo işte o yüzden böle bişey arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 16 Temmuz 2005, 1:30:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    5 yıl önce açıldı
    Çoklu Link İndirme Programı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten uzak masaüstü bağlantısı kurmayı bilyosundur, uzak masaüstü ile bağlanıp ordan diğer serverdaki dosyları çekersen olur diye düşünüyorum, eğer olmaz diyen varsa söylesin :) serverlar hakkında pek bi bilgim yok ama bi arkadaşım buna benzer bişi yapıyodu
  • Yani Bir Klasörden Diğer Bir Klasöre Dosya Aktarırsınız ya Sürükleme Yöntemi İle Aslında Olur Internet Explorer İle Bağlan FTP'ye Sonra Bir tane Daha Bağlan ve Sürükleme Yöntemi ile Dosyaları transfer Et

quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

zaten uzak masaüstü bağlantısı kurmayı bilyosundur, uzak masaüstü ile bağlanıp ordan diğer serverdaki dosyları çekersen olur diye düşünüyorum, eğer olmaz diyen varsa söylesin :) serverlar hakkında pek bi bilgim yok ama bi arkadaşım buna benzer bişi yapıyodu
  • beyler aceftp de 2 serverlada bağlantı kurdum sonra taşımak istediğim dosyaları seçtim mousela öteki servera sürükledim şöle bi hata werdi :
    "Failed [At least one of the servers needs to support the SSCN command in order to perform secure FXP transfers]" off ya
  • Hayırlısı İle Bizde Olabilsek

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

kutlayacaktım ama forum cok atesli bu aralar (haklı olarak) bosuna sadece kutlarım diye mesaj yazmadım bende bosuna post diye..

neyse hayırlı oLsun binbaşım

ben aceFtp kullanıyorum ama caner in dediği gibi yaoarsan işine yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

Yani Bir Klasörden Diğer Bir Klasöre Dosya Aktarırsınız ya Sürükleme Yöntemi İle Aslında Olur Internet Explorer İle Bağlan FTP'ye Sonra Bir tane Daha Bağlan ve Sürükleme Yöntemi ile Dosyaları transfer Et

ama benim dediğim şekilde direkt servere indirebilir, yani ilk önce kendi makinasına sonra diğer makinaya uğraşmaz, sadece downloadı yaparken her iki servera da dışardan bağlanmak zorlaşır
  • Internet Explorer'la Aç Şöyle ftp:// server adresi yaz Upload ve Download Edeceğin Siteleri Sürükleme Yöntemi İle Yap Sürükleme İle yaparsan Birinden Alır Diğerinden Verir Bu Kadar

quote:

beyler aceftp de 2 serverlada bağlantı kurdum sonra taşımak istediğim dosyaları seçtim mousela öteki servera sürükledim şöle bi hata werdi :
    "Failed [At least one of the servers needs to support the SSCN command in order to perform secure FXP transfers]" off ya

• o da mantıklı ama genede kendi bilgisayarında ve bağlantısında yavaşlama olabilr diye düşünüyorm
  • Zaten Download ve Upload Nasıl Olursa Olsun yavaş Olur hem Download Hemde Upload Birde 256 Zaten Bir 512 Yapamadılar Çok Zor olur Ama bence İlk önce indir Sonra Upload Et En Sağlıklısı

quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

Yani Bir Klasörden Diğer Bir Klasöre Dosya Aktarırsınız ya Sürükleme Yöntemi İle Aslında Olur Internet Explorer İle Bağlan FTP'ye Sonra Bir tane Daha Bağlan ve Sürükleme Yöntemi ile Dosyaları transfer Et

ama benim dediğim şekilde direkt servere indirebilir, yani ilk önce kendi makinasına sonra diğer makinaya uğraşmaz, sadece downloadı yaparken her iki servera da dışardan bağlanmak zorlaşır

• ya bağlanmıyo uzak masaüstü server şuan çok meşgul olabilir diyo off ya ben yine 1gb kkascam upload galiba :S
  • Abi Zaten Kasar Yaw Senin ADSL Nedir ki ? 256 Ne Yaparsan Yap Kasar

quote:

ya bağlanmıyo uzak masaüstü server şuan çok meşgul olabilir diyo off ya ben yine 1gb kkascam upload galiba :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.