Şimdi Ara

Ftp programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulandığınız ve kullanışlı dediğiniz ücretli/ücretsiz Ftp programı adı yazarmısınız.

• kullanmadım ama tanıdığım çoğu kişi Cute FTP'Yi kullanıyor
  • FlashFXP kesinlikle cute den daha iyi
  • hocam ben kullanmadım zaten hep CuteFTP'Yi duyuyorum da ondan söledim[frndsp]
  • Ben WS_FTP kullanıyorum, sanırım eski bir alışkanlık ama vazgeçmeyi düşünmüyorum. Birçok konuda CuteFTP'den daha iyi. CuteFTP'nin kullanım sırasında sunduğu bazı avantajlar var, ama olsun alışmısız bir kere.

Ayrıca LE(Limited Edition) sürümü kişisel kullanım için ücretsiz. Ben bu sürümünü kullanıyorum, işimi çok rahat görüyor. Ayrıca her sistemi yenilediğimde tekrar kurmam gerekmiyor. FTP şifrelerini kaydettiğim için eski şifrelerim güvenli bir şekilde elimin altında oluyor. İstediğim zaman kullanıyorum. Yeni sürümünü üstüne kurduğunuzda bu bilgiler yok olmuyor.

Bence en iyisi WS_FTP, ondan sonra CuteFTP geliyor. Bunların dışındada güzel FTP programları var fakat bunlar genel ve sürekli kullanımda bu ikisinden daha iyi değiller.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ---MERT---</i>
    <br />hocam ben kullanmadım zaten hep CuteFTP'Yi duyuyorum da ondan söledim[frndsp]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

sana yazmadım o mesajı mert cute ftp yi duyuyor olman normal..
    ben Cute ws_ftp gibi bir çok ftp kullandım ama bence en iyisi flashFXP o yüzden kendi fikrimi yazdım sadece
  • en güzeli totalcommander
    normalde büyük şirketlerde explorer (internet explorer değil) yerine kullanılıyor. Fakat ftp özelliğide var, gayet kullanışlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    5 yıl önce açıldı
    Çoklu Link İndirme Programı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinkikle ws_ftp hem kullanımı kolay hemde anlaşılır..
  • FlashFXP çok iyidir..[spr]
    Cute FTP'de yılların programıdır yani..[bandt]
  • Ben Cute Ftp kullaniyorum ve oldukça da beğeniyorum.
    Diger ftp programlarini hic kullanmadigim icin yorum yapamayacagim.
    Fakat cute ftp'nin en buyuk eksigi, klasor icin de bulunan .htaccess dosyalarini (sunucusuna bagli) goremiyor.Ama genel anlam da cok kullanisli. Turkce destek icin,
    http://www.beles.org/cute_detay.htm
  • WS_FTP'nin professional sürümünü de Cute ftp'ye bayağı benzettiler. Tek farkı daha hızlı çalışıyor. Ama Limited Edition'ı klasik ws_ftp, ben bunu tercih ediyorum. Hem kolay, hem kullanışlı ve gereksiz fonksiyonları yok. Biraz da yılların alışkanlığı.
  • bulletftp dene derim bence ws ftp ve cuteftp den cok cok daha iyi.
  • cuteftp programı bence güzel yalnız crack ını bulman lazım
  • tavsiye deiyorum arkadaşlar bullet pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.