Yüzbaşı
21 Eylül 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba,

İşim gereği Photoshop Ve Video Render(max 2dk) işleri ile meşgulüm. Fazla sayıda browser açmak zorunda kalıyorum. Oyun oynamak gibi bir düşüncem yok. Uygun pc konusunda yardımcı olurmusunuz?Teşekkür ederim.

Merhaba,http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga-710-core-i7-7500u-2-7ghz-8gb-256gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html Arkadaşım bu laptopu kulanıyor iş için.
Ben Photoshop v.s. tarzı işlerde yaptığım için fiyat+performans+Özellik olarak bunu mu alayım? Yoksa tavsiye edeceğiniz (Tecrübe ettiğiniz)başka bir model var mı?

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
Daha önce Bir arkadaş Lenovo Yoga 720 Serisi 2 in 1 kullanıyordu. (CORE İ7 7500U 2.7GHZ-8GB-256GB SSD-14''-2GB -W10 NOTEBOOK)

Hem Performans Olarak Hemde Uzun Süre Şarj Etmeden Kullanabildikleri için memnun olduğunu söylemişti.
Şuan Benimde Bir cihaza ihtiyacım var.Fakat piyasayı takip edemediğim için ve daha çok Photoshop v.s. de kullandığım için Bu cihaz işimi görürmü Yada Sizin Tecrübelerinize göre daha iyisi Nedir?(Kullanım süresi+Performans v.s.)yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.(Not SSD olsun istiyorum)
Merhaba Lenova 700 yerine alternatif grafik tasarım de sorunsuz kullanabileceğimiz.Fiyat-- performans hangi ürün olabilir arkadaşlar?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. İlginize teşekkür ederim.
merhaba biostarK8M800 amd 2800 sempron bir makinaya usb den dört adet disk baglayacagım kartı daha almadım . fakat eskiden bildiğim adarı ile hdd de belirli bir miktara kadar baglıyabiliyorduk. Suan ne kadar baglıyabilirim.Kastettiğim kac gb hdd baglayabilirim?
Merhaba noteboğumun ses inde bir problem var. bios ekranında ses geliyor sitesinden driverınıindirip kuruyorum ama ses i tanımıyor. yanlıs driver olmadıgını biliyorum. Sorun konusun da bildiğim bütün olasılıkları denedim. yeni birses sorunu yada buna benzer bi problemle karşılaşan varmı saygılar.
Ağımdaki bilgisayarlardan iki tanesinin sadece internete girebilmesini ağ bilgisayarlarını görmemesini istiyorum ne yapabilirim. teşekkürler.
Merhabalar:
Ağımda Toplam 10 makina bunlardan dördünün kendi aralarında partitionları görmesi gerekiyor fakat diğer bilgisayarların bu bilgileri görmeden sadece kendi aralarında ki paylaşımları görmeleri ve internete girmeleri gerekiyor bu şekilde bi yasaklamayı yada iki ayrı ağı nasıl kurabilirim tek hub dan. Yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba yakinimdaki internet kafeden kablosuz baglanti alicam. fakat kafed kablosuz bir modem var ve geceleri modem kapaniyor. herhangi bir sekilde masraf olmadan bunu nasil kurabilirim. ve geceleri acik kalabilir. yani mutlaka modemi degistirmek zorundamiyim. ayrica merkez bir yerdeyiz ve agimiza girmelerini istemiyoruz guvenlik sorunu olur mu sifre koymamiz gerekiyor mu ve bu sifre basit kirilir mi?bu sorunu nasil cozecegiz.tesekkurler.
Arkadaşlar elimdeki imaj dosyalarını ağdaki harrdiskten yazdırsamdosyalar bozulur muyadahızaynı sürede mi olur. oyun dosyalarınıbu yolla yazdırsam ne olur. Konuylailgilibilgili yada bu yöntemi kullanan arkadaş varmı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 445
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 21.499 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.