Şimdi Ara

FTP NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NASIL KULLANILIR?
    İŞ YERİMDEKİ BILGISAYARIMIN FTP 'SİNDEKİ DOSYALARI EVDEN NASIL ALABILIRIM?
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palovera -- 6 Aralık 2005, 6:50:52 >

• FTP: File Transfer Protocol

İşyerindeki bilgisayarın internete açık ise, tarayıcyaftp://???.???.???.???:21 yazarak bağlanabilirsin. Eğer port 21 ise yazman şart değil. Değilse portu da yazmalısın.
  • EGER KONUYU BIRAZ DAHA ACABILIRSEN COK MEMNUN OLUCAM
    MESALA PORT 21 MI? NASIL OGRENEBILIRIM
    İP ADRESINI YAZIP SONUNA 21 YAZICAM
    FTP YE NASIL DOSYA YUKLERIM??*
  • forumun arama moturu çalışmıyor şu an düzelir o zaman arama yap çok var bilgi
  • ftp serverını kim kurdu şirkette ondan öğrene bilirsin port numarasını eğer onunda bilgisi yoksa zaten 21 dir:) arkadaşın dediklerini yapınca explorer senden şifre istiyecek kullanıcı adını ve şifreni girdikyen sonra aynı bilgisayarda nasıl kopyala yapıştır sürükle bırak varsa o pencerede artık o mantıkla çalışacak kolay gelsin
  • YA BEN DAHA AYRINTILI OGRENMEK ISTIYORUM USTUN KORU DEGIL
    YINEDE CVPLAYANLARA TESEKKURLER....
  • Sanırım evindeki bilgisayara ftp server kurmak istiyorsun .Yani bazı dosyalrını yada kendi diskini ftp olarak kullanıma açmak istiyorsun..

önce modemden port aç man gerek
    10.0.0.12 TCP port 21 FTP için 10.0.0.12 TCP port 80 HTTP için 10.0.0.12 TCP port 8080 HTTP için

Eğer evindeki internet dynamic ip ise ipin sürekli olaarak değişeceğinden yani her bağlantı koptuğunda yeni bir ip alıcağından 2. parti bir program kullanarak bunu sabitlemelisin. no-ip.com dan bir hesap aç sonra programı download edip açtığın hesaba göre programı ayarla ve aktif et.. ftp adresin mesela ftp://palovera.no-ip.com oldu.. program senin ipni sürekli olarak yani ip her değiştiğinde no-ip.com daki açtığın hesaba eşitliycek senin ip ni. bu sayede Bir statik ip gibi bişey almış olucaksın.

Sonra program ekle kaldırdan windows bileşenlerini tıkla ve ordan IIS yi kur. win xp cd si istiycek senden tak cd roma cd yi kur ..

denetim masası yönetimsel araçlar dan iss ye gir web sitelerine tıkla özelliklere girip IP atayacaksın .. modemin lan içindeki ip si kaçsa işte.. onu ata.. Sonra Web Siteleri bunun özelliklerine gir.. Giriş Dizini sekmesine gel...oradaki okuma ve dizinlere gözatma yı seç uygula.. şimdi varsayılan web sitesi özelliklerine gel oradan paylaşıma açacağın dizini göster giriş dizininden yani...

Benim bildiklerim bunlar.. Başka bilen varsa daha yazsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YASIN KARDES COK TESEKKUR EDERIM BU KADARI YETERLI OLUR SANIRIM ELINE SAGLIK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.