Şimdi Ara

FSX yükleme sorunu Acilll Bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar sırayla bu hataları veriyor akıllılık edip torrent yükledik olan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodboy89 -- 13 Şubat 2008; 23:18:51 >

• Fsx'i bulamadığı için bu hatayı veriyor. Bu hatanın olmaması için Fsx'i orjinal cd den yükler gibi yüklemen lazım. Yani Install Shield Wizard'la.
  • peki onasıl olacak fsx i dvd ye falan mı kopyalamam gerekiyor
    daemontools la mount image yapsam olmaz mı
  • bendeki oyunun adı bu"Microsoft Flight Simulator X Acceleration " bir fark var mı acaba
  • Acceleration'u kurabilmek için öncelikle FSX kurulu olmalı. Eğer sizdeki FSX kurulum sihirbazıyla değil de Rar'lı arşivi açarak kurulduysa o zaman Acceleration'u kuramazsınız.
  • ayni hata bendede varrr kardess bende cözüm ariyorumm
  • Siz FSX Yerine Acceleration Packı Almışsınız Sanırım FSX Kurulu Olmadan Acceleration'u Yüklemem Mümkün Olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes bende FSX kurulu gene olmuyokii
  • Arkadaşlar ben Acceleration'u kurduktan sonra aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Ama Acceleration'u yüklemeden önce Fsx'i tamamen sorunsuz oynuyorum. Acceleration'un kurulumunu kurulum sihirbazıyla yapıyorum ve kurulumda hiçbir sorun çıkmıyor. Hatayı almadan önce Ctrl+Alt+Del yapıyorum, dxdiag.exe çalışıyor. Sonlandırınca da yine aynı hatayı veriyor. Sanırım dxdiag'da bir nevi denetim yapıyor ve hata buluyor. Yaklaşık 2.5 aydır bu sorunu çözemedim.

Bu belki 100. yazışım ve hiç kimse yardım için tek bir mesaj bile atmadı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 14 Şubat 2008; 20:03:28 >

• slm fsx kuramıyorum lutfen yardım edın...torrent olarak indirdim winmountla actım 2 mavı dıskı sonuc bu windows 7 kullanıyorum

• bıde bu ıkı sorunu verıo sebebı nedir tesekuurler ilginize

• kimsenın ılgılendıgı yok ok..
  • bende 2. cdyi takın diyo sanal sürücüden disk2.iso yu seçiyorum ama hala takın diyo yardım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Acceleration'u kurabilmek için öncelikle FSX kurulu olmalı. Eğer sizdeki FSX kurulum sihirbazıyla değil de Rar'lı arşivi açarak kurulduysa o zaman Acceleration'u kuramazsınız.

sana katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.