Şimdi Ara

FSX STEAM EDİTİON MULTİPLAYER TOPLULUĞU!!!OFFLİNE OYNAMA GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin bildiği gibi fsx in steam versiyonu piyasada ve online özelliği çok güzel.bende bunun için bir topluluk kurmaya karar verdim.cevap olarak banada söylerseniz isminizi yazarım.

Herkese hayırlı uğurlu olsun...

EDİT:Arkadaşlar bildiğiniz gibi FSX Steam Edition u online,yani interete bağlı şekilde çalıştırabiliyorduk.geçtiğimiz günlerde oyunun geliştiricileri bir güncelleme yayınladı ve bu güncellemedeki en büyük özellik ise;artık FSX oynamak için internet bağlantısına ihtiyacımız yok!Vatana millete hayırlı olsun deyip,iyi oyunlar diliyorum...

Üyeler
    gıbıç
    Cpt. Price
    Eufloria
    Aegge
    Undersis
    AdszBiri
    sami20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıbıç -- 5 Mayıs 2015; 0:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam multiplayer nasıl biraz bilgi verebilirmisiniz ? İki kişi tek uçakta uçmamız mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

hocam multiplayer nasıl biraz bilgi verebilirmisiniz ? İki kişi tek uçakta uçmamız mümkün mü ?

tek uçakta iki kişi uçuluyormu hakkında bilgim yok.Fakat oyunda bazı modlar var.zaten şuanda 7-8 sv var.geneli free flight yani herkes kafaya göre takılıyor.airlines var gösteri yarışı tarzı multiplayer seçenekleri var.Bağlantıda hiçbir problem yok.istediğimiz uçağı seçebiliyoruz.bazı svlerde konuşma var,bazılarında ise yok.ayrıca console tuşuyla açabildiğim ATC penceresi açılmadı.Sanırım ATC ile işimizi direkt olarak konuşarak hallediyoruz.şimdilik bildiklerim bukadar.adınızı yazayımmı?
  • Hocam ben de oyuna sahibim. Önceleri korsan olarak takılmışlığım var direksiyon gaz setiyle öyle demeyin oynanıyor çok da güzel Şimdi satın aldım klavyeyle denedim biraz da ı-ıh zor iş o yüzden direksiyon setini yine kurmayı düşünüyorum Zevkli oyun yav. Ekleyiniz.
  • Ben gamepadle oynuyorum. Klavye harici her donanımla rahat oynanır. Özellikle redbull air race ve reno yarışları iyi oluyor gamepadle. Multiplayerda fazla bir espri yok profesyonel olarak yapılmayacaksa. Belki F18ler ile uçulabilir grup şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufloria -- 24 Aralık 2014; 21:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

Ben gamepadle oynuyorum. Klavye harici her donanımla rahat oynanır. Özellikle redbull air race ve reno yarışları iyi oluyor gamepadle. Multiplayerda fazla bir espri yok profesyonel olarak yapılmayacaksa. Belki F35ler ile uçulabilir grup şeklinde.

Ekliyemmi?

• gıbıç kullanıcısına yanıt
    Ekle. Şu F18 lerle uçak gemilerine inemedim dünden beri kaç kere denedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ekle. Şu F18 lerle uçak gemilerine inemedim dünden beri kaç kere denedim

Eğer gemiye indiğinde duramıyosan uçağın kancasını güvertedeki kabloya takamıyosun demektir.sorun nedir tam olarak?

Kancayı falan indiriyorum gemiye yaklaşma ve alçalma hızını ayarlayamıyorum sert iniyor o zaman da crash diyor işte.
  • quote:

Kancayı falan indiriyorum gemiye yaklaşma ve alçalma hızını ayarlayamıyorum sert iniyor o zaman da crash diyor işte.

Öyle şeyler artık zamanla olur el alışkanlığı gibi bişey

• steamda nasıl multiplayer oynuyoruz ?
  • Aga bunu offline oynamak mümkün mü?
    aldık ama bir işe yaramadı, öyle yatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

steamda nasıl multiplayer oynuyoruz ?

oyun açıldığında online veya multiplayer seçeneğini seçip oradan server seçip oynayabilirsiniz.
    @muratynn
    Offline derken tek başına mı yoksa steam a girmeden mi oynamak istiylsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaş oda kurdu denedık ama bir birimizi göremedik.
    Abicim, malesef evde internet yok. türk telekomun keyfi kaç ay sonra gelir de hat çekerler, o da belli değil.
    steamden oyuna girmek isteyince log in hatası veriyor.
    biz mi birşeyleri eksik yapıyoruz yoksa fsx steam mi desteklemiyor bilmiyorum ki.
    olmayacaksa başka şekiller deneriz napalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Arkadaş oda kurdu denedık ama bir birimizi göremedik.

Nedenini bikemiyorum hiç oda kurup beraber oynamadım
    @muratynn
    hocam aynen öyle o iş internet olmadan girilmiyor oyuna

• Beni de ekleyebilirsiniz. Steam: EMYR - TR

• Beyler Steamden FSX satın aldım.
    Ancak Zaten bende kurulu FSX CD versiyonu ve birsürü ilaçlı eklenti olduğu için henüz steam kurulum yapmadım..

Bir sorum var..
    Yazlıkta hiç İnternet bağlantım yok..
    Steam FSX kurarsam internetsiz /offline yani FSX CD deki gibi uçabilir miyim?
    Ya da her açılışta Online olmak gibi bir mecburiyet var mı?
  • sas_sas kullanıcısına yanıt
    malesef online bağlantı istiyor. offline oynamaya da izin veren bir güncelleme çıkacakmış DİYORLAR ama ne zaman çıkar bilinmez.
    bekliyoruz.
  • http://i.hizliresim.com/EYQX79.png şöyle bi sorunum var kalktıkdan bir sure sonra hvalanınca yerdekı cısımler falan kayboluyor boyle puruzlu bır sey oluyor ne kadar yere dogru insemde bir yer gorunmuyor ucak oraya ınınce buga gırms gıbı bı yukarı bı asagıgidiyor bunun cozumu nedir grafik sorunumu var anlamadm yükseldikden bi süre sonra oluyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiayke -- 20 Nisan 2015; 16:25:08 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.