Şimdi Ara

FSX için 'Real Environment Extreme' (Çıktı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
37.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi video çok iimiş ya ağzım açık kaldı resmen mükemmel ötesi
  • vay be harika ama daha yeni accelaration eklentisi çıktı ya ne bu acele anlamıyorum accelaration eklentisine gerek yok o zaman bence.
  • Güzel bir eklenti paketi adamlar baya uğraşmış. Bu arada elimde orjinal Flight Simulator X Deluxe Edition DVD'si var isteyene satabilirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 6 Aralık 2007; 22:18:45 >
  • Bende paralı bi eklenti buldum aynı bu grafikleri veriyo daha neler buldumda paylaşması imkansız zaten yarısı paralı yarısı bedavahttp://www.hifisim.com/support.html bu adrese bakın ss leri görmek için.
  • grafikler çok güzel
  • Bu ücretli bir eklentimi ,Çıktımı;nasıl temin edilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akif87

Bu ücretli bir eklentimi ,Çıktımı;nasıl temin edilebilir.

güzel soru bilen arkadaşlar warsa yardımcı olurlarsa sevinirim
  • Şu anda ücretli olacak gibi görünüyor ama kesin karar verilmiş değil. Yama halen beta aşamasında ve testler devam ediyor, çok yakında çıkacak.
  • İyi guzel olacak gibi DX10 desteklimi olacak acaba
  • evet dx10 destekli olacakmış
  • Konuyu 20 Kasım 2007'de açmışız, dile kolay tam 1 sene olmuş. Sabırsızlıkla beklediğimiz REX'in final sürümü sonunda yayınlandı. Sitesinde 40$'lık bir fiyat ile satışa sunuldu.
  • Evet ben de şu anda mevcut. Yükledim ama tam bakamadım çünkü backup alamadım. Uçak, eklenti derken oyun bozuldu. Tekrar yüklemem gerek.
  • MS'nin FSX çıkmadan önce yayınladığı SS'lere benziyor. Gerçi FSX çıktıktan sonra o ekran görüntüleri sadece tanıtım olarak kalabildi ama bu paketin ekran görüntülerinin yanına yaklaşabilecek türden şeyler değildi. Web sitesindeki ekran görüntüleri insanın çenesini yere düşürüyor, pırıl pırıl bir gökyüzü ve pamuk gibi bulutlar...

Yalnız ilk mesajda yazan şeyi es geçmemek lazım. DX10'lu FSX (yani Vista üzerinde çalışan) XP'den daha iyi performans vermiyor aksine benim de okuduğum kadarıyla Vista'da hep daha düşük FPS alınıyor (yabancı forumlarda bunun tartışması çok dönüyor, tek çekirdeklisinden tutun da 4 çekirdeklisine kadar her FSX oyuncusu aynı şeyleri söylüyor) , bu bir. İkincisi, "bu görüntülere birkaç fps feda etmeye değer" gibi bir cümle okudum, FSX'te ne kadar zor FPS artışı yakalanabildiğinden hiç bahsetmiyorum çünkü başlı başına ayrı bir konu o. FSX'te hem görsel açıdan hem de performans açısından tatmin olmak istiyorsanız oldukça iyi bir sisteme bu olmasa bile oldukça iyi bir tweaking'e (fsx.cfg,tree&cloud yamaları vs.) ihtiyaç var. Yoksa Water Effects'i Medium, Scenery ve Autogen Normal veya Sparse'ta olunca FSX yerine gidin FS9 oynayın, anlamı kalmıyor. SP1'e rağmen bu böyle, SP2 zaten performansa katkı sağlamadı...

Ama yine de insan düşünmeden edemiyor, Vista'yı kurup tekrar FSX'i denesem mi bu paket ile diye.

• bu paketin böyle demo türü bir versiyonu var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: theflash266

bu paketin böyle demo türü bir versiyonu var mı??

Sitesinden gördüğüm kadarıyla demo veya benzeri bir paket mevcut değil maalesef.
  • Vista 64 bit sistem imzada rex yüklü AA kapalı 20-25 fps veriyo.Kamera açılarını değişince mesela uçağın dışına çıkınca anlık olarak uçağın rengi beyaz olup geri geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

MS'nin FSX çıkmadan önce yayınladığı SS'lere benziyor. Gerçi FSX çıktıktan sonra o ekran görüntüleri sadece tanıtım olarak kalabildi ama bu paketin ekran görüntülerinin yanına yaklaşabilecek türden şeyler değildi. Web sitesindeki ekran görüntüleri insanın çenesini yere düşürüyor, pırıl pırıl bir gökyüzü ve pamuk gibi bulutlar...

Yalnız ilk mesajda yazan şeyi es geçmemek lazım. DX10'lu FSX (yani Vista üzerinde çalışan) XP'den daha iyi performans vermiyor aksine benim de okuduğum kadarıyla Vista'da hep daha düşük FPS alınıyor (yabancı forumlarda bunun tartışması çok dönüyor, tek çekirdeklisinden tutun da 4 çekirdeklisine kadar her FSX oyuncusu aynı şeyleri söylüyor) , bu bir. İkincisi, "bu görüntülere birkaç fps feda etmeye değer" gibi bir cümle okudum, FSX'te ne kadar zor FPS artışı yakalanabildiğinden hiç bahsetmiyorum çünkü başlı başına ayrı bir konu o. FSX'te hem görsel açıdan hem de performans açısından tatmin olmak istiyorsanız oldukça iyi bir sisteme bu olmasa bile oldukça iyi bir tweaking'e (fsx.cfg,tree&cloud yamaları vs.) ihtiyaç var. Yoksa Water Effects'i Medium, Scenery ve Autogen Normal veya Sparse'ta olunca FSX yerine gidin FS9 oynayın, anlamı kalmıyor. SP1'e rağmen bu böyle, SP2 zaten performansa katkı sağlamadı...

Ama yine de insan düşünmeden edemiyor, Vista'yı kurup tekrar FSX'i denesem mi bu paket ile diye.

Bu oyundan anladığım kadarıyla oyun firmaları hala DirecX 10'un potansiyelini ve teknik altyapısını çözebilmiş değiller. Microsoft ise kendi geliştirdiği DirectX altyapısını sonuna kadar kullanmış oyunda zira FSX SP2, DirectX 10'da DirectX 9'a göre çok daha hızlı çalışıyor. Zaten fps olarak daha iyiyken bir de DirectX 9'daki takılmalardan eser yok. Ayrıca REX'in bir avantajı da oyunda performansı düşüren birçok güzel efekti, ayarlarında seçeceğiniz sisteme göre optimize edebiliyor, bu sayede ince ayar çekilmiş bir REX ile normal FSX'ten daha fazla performans alabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

MS'nin FSX çıkmadan önce yayınladığı SS'lere benziyor. Gerçi FSX çıktıktan sonra o ekran görüntüleri sadece tanıtım olarak kalabildi ama bu paketin ekran görüntülerinin yanına yaklaşabilecek türden şeyler değildi. Web sitesindeki ekran görüntüleri insanın çenesini yere düşürüyor, pırıl pırıl bir gökyüzü ve pamuk gibi bulutlar...

Bu oyundan anladığım kadarıyla oyun firmaları hala DirecX 10'un potansiyelini ve teknik altyapısını çözebilmiş değiller. Microsoft ise kendi geliştirdiği DirectX altyapısını sonuna kadar kullanmış oyunda zira FSX SP2, DirectX 10'da DirectX 9'a göre çok daha hızlı çalışıyor. Zaten fps olarak daha iyiyken bir de DirectX 9'daki takılmalardan eser yok. Ayrıca REX'in bir avantajı da oyunda performansı düşüren birçok güzel efekti, ayarlarında seçeceğiniz sisteme göre optimize edebiliyor, bu sayede ince ayar çekilmiş bir REX ile normal FSX'ten daha fazla performans alabilirsiniz.

Ben de DX10'dan mıdır yoksa başka birşeyden midir hep insanların Vista'da düşük FPS aldıklarından yakınmalarını okudum. Yalnız bu yorum dikkat çekici. DX10 performansının iyi olduğunu bir kişi daha söylemişti yabancı bir forumda. Bu iki oldu Olmazsa tekrar deneyeceğim.

@war:Aynı hatayla ben de nadiren karşılaşıyorum. Render hızından kaynaklanıyor. O sistem ile daha iyisini elde edebilirsin. Google'da fsx.cfg tweaking ile birçok yazı mevcut. Ben o sayede FSX'ten adam gibi performans almaya başladım.

• @Cocker config dosyasına hiç dokunmadım bi deniycem google dan şöyle bi göz attım bayaa frame artışı sağlayan olmuş teşekkürler.
  • REX çalışırken bikaç ss aldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.