Uçsam inemiyorum insem durduramıyorum ya arkadaşlar oyunu yeni yükledim yardım alabileceğim bir kaynak var mı bazı görevlerde uçakların motoru durmuş oluyor çalıştıramıyorum onları
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin. Sen bu konularda yenisin bende senin gibiydim hiç bişi bilmiyordum, sonra sonra sorarak araştırarak öğrendim. İlk önce Joystick aldım vs.. gerekli oyun kolları falan gibi, oyunu bazı arkadaşlar ve internet siteleri sayesinde öğrenmeye çalışmaktayım, artık oynayamıyorum bile, sonuçta sana para vermiyorlarki :)
ben yeni basladim ve daha once hic simulator oynanamamistim ucaktanda anlamam joystcik buyuk kolaylik sagliyo joystick olmadan helikopter ve planor yonetebiliorum diyenin alnini karislarim almani tavsiye ederim bu oyun joystickle beraber parayi hakediyo hicbisi bilmene gerek yok gorevlerde sana hangi tusa basman gerektigini bile soluyo sanirim 10 tutorial tarzi gorevi bitirirsen ucmayla ilgili bi problemin kalmaz eger cok ole pro oynamicaksan zaten en fazla 10 tusta olayi cozersin calistiramadiin ucaklarda kokpit gorunumunde yukari bak ordaki dugmeleri ac kapa deneyerek bulabilirsin zaten "fuel" "engine" tarzi dugmeleri goruceksin orda ama tabi sabirli olmak lasim ole araba gibi kontak cevirip calismiyo dugmelere bas ve bekle
ucagi indirmek icin : duzgun ve rahat inebilmek icin bi kere piste duzgun ve sakin yaklasmak lasim suzulerek diye tabir etttimiz olay tus ayarlarinda "flaps" "spoiler" ve "brake" bulup bunlara istediiin tuslari atadinmi boeing bile iner heralde piste yaklasirken flaplerini acip gazi tamamen kesip hizina gore spoiler leride acarsan yavasca suzulerek piste inersin daha sora frene basip istediiin yerde durursun sanada sadece ucagi duz tutmak kalir... bende yeniyim yanlislarim varsa duzeltsinler bende ogreniyim umarim yardimi dokunur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme