Şimdi Ara

FSP HYPER 700 SERİSİ 700W GÜÇ KAYNAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta ismi geçen güç kaynağından alma gibi bir niyetim var ama size de danışmak istedim bu ürün hakkında daha doğrusu FSP markası olarak genelde
    iyi yorumlar yapılmış ama yinede ben sormak istedim beni uzun vaade de ne kadar götürür gibi sorularım var.
    En fazla 580W civarı harcayan bir sistemim var ama ben ileriye dönük olsun diye bu modeli tercih ettim
    1- Ne kadar kaliteli ?
    2 - Garanti konusunda sıkıntısı var mı ?
    3 - 2-3 Yıl gibi kullanma niyetim var sıkıntı oluşturur mu ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Bir şey bilmediğinden atıp tutarak insanlara sözde yardımcı olmaya çalışan 6 ayda 15 bin post kasan boş adamın kendisidir, açtığı konulara bakarsan ne kadar boş biri olduğunu görürsün, 2007'den beri donanım uzmanıymış kendisi ama 2012'de konu açıp forumun diğer işi bilen insanlarından da yardım alarak parça toplamasını öğrenmiş, sonrada o insanlara gelip hakaret ederek 2 defa uzaklaştırma almış biridir, düne akdar milyarlık sistemlere W7 öneren kişi, şimdi W8 öneriyor, amd 7870 xt kartı vardı o zaman amd onun için bir numaraydı, sonra gtx770 aldı nvidia bir numara oldu, kısacası içi boş bir kutu murat.
  • Güncel.
  • Fsp markası dünyanın en büyük üreticilerinden. Garantiyi sağlayan firma hakkında bir bilgim yok ama
    Anormal bi durum olmadığı surece garantiye isin olmayacak zaten. Uzun yıllar kullanabilirsin sıkıntı olmaz. En az 80+ bronze olmasına da dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtyper kullanıcısına yanıt
    anladım peki hocam benim bu söylediğim modeli tavsiye eder misiniz şöyle linki tekrar atayım:
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hyper-700-serisi-700w-guc-kaynagi.html
  • Kaliteli bi güç kaynağı ama resmi 80+ sertifikası yok. Bütçenin söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz

• Epsilon 800 watt olanini kullaniyorum 2009 dan beri 6 tane hdd takili gtx 580 kullandim simdide. Gtx 970 var ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

Kaliteli bi güç kaynağı ama resmi 80+ sertifikası yok. Bütçenin söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz

yani bütçe olarak 260TL'nin üstüne çıkmak istemiyorum ve 700W veya 750W bir şey bakmıştım 650W baksam Gold sertifikalı olsa 300TL'yi buluyor şimdilik bu güzel gözüktü başka öneriniz varsa öğrenmek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fsp güç kaynağının ana üreticilerindendir.Ürünleri çok kalitelidir.Zamanında oczyede fsp güç kaynağı üretiyordu.
  • FSP Raider serisinede bakabilirsiniz, 650W 80+ Silver sertifikalı olanı Mediamarkt'da 279TL+Kargo.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/FSP-Raider-650-80-Plus-Silver-650-W-12-cm-Fan-Power-Supply,103452,504942,1846515.html?langId=-14
  • Anladim cevaplar icin tesekkurler ben son olarak da LEON X hocamizin gorusunu almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 11 Mart 2015; 7:49:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyper 700 serisi olan ürün, çift 12v kanalına sahip, toplamda 630w civarı güç veriyor, çoğu sisteme yeterli gelebilecek bir psu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Hyper 700 serisi olan ürün, çift 12v kanalına sahip, toplamda 630w civarı güç veriyor, çoğu sisteme yeterli gelebilecek bir psu.

Peki kalitesi hakkinda ne solersiniz acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSP ürünleri başarılıdır, o konuda için rahat olsun.
  • Merhaba arkadaşlar,

Yurt dışı seyahatinden dolayı Geç cevaplayabildim, özür dilerim.

FSP güç ürünlerinden şu ana kadar bir şikayet almadık, şükür!

Gerekli bilgileri arkadaşlar vermişler zaten ayrıca teşekkürler, şu noktaya dikkat çekmek isterim.

Alacağınız güç kaynağı ne olursa olsun, para harcağınız anakart ekran kartı ram, işlemcilerinizi güç kaynağına emanet edeceksiniz. Dolayısıyla emin olduğunuz markalar ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Bilindiği üzere 80plus sertifikaları verimlilik hakkında bize bilgi verir. Ancak bu olmazsa olmazlardan değildir. örneğin FSP'deki Hyper serisi 80 plus sertifikası yoktur ancak Raider ile performansı hemen hemen aynıdır.

Ve arasında fiyat farkı da vardır.

Bu bağlamda seçiminizi ihtiyacınıza göre yapın.

birde size uyarım çok ucuza kaçmayın. Bir söz varya " ucuz alacak kadar zengin değilim" der. paylaşmak istedim.

iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FSP-TURKIYE

Merhaba arkadaşlar,

Gerekli bilgileri arkadaşlar vermişler zaten ayrıca teşekkürler, şu noktaya dikkat çekmek isterim.

Alacağınız güç kaynağı ne olursa olsun, para harcağınız anakart ekran kartı ram, işlemcilerinizi güç kaynağına emanet edeceksiniz. Dolayısıyla emin olduğunuz markalar ile çalışmanızı tavsiye ederim.

Bilindiği üzere 80plus sertifikaları verimlilik hakkında bize bilgi verir. Ancak bu olmazsa olmazlardan değildir. örneğin FSP'deki Hyper serisi 80 plus sertifikası yoktur ancak Raider ile performansı hemen hemen aynıdır.

birde size uyarım çok ucuza kaçmayın. Bir söz varya " ucuz alacak kadar zengin değilim" der. paylaşmak istedim.

iyi günler.

Cevabınız için teşekkür ederim FSP Hyper 700 Almaya karar vermiş bulunuyorum ilk defa FSP ile deneyimim olacak bu kadar kişi önerdiğine göre pişman olacağımı zannetmiyorum :)

• yok yok olmazsın korkma 3 4 ay önce aldırdım arkadaşa gittim inceledim gayet güzel Psu' ları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

quote:

Orijinalden alıntı: FSP-TURKIYE

Merhaba arkadaşlar,

iyi günler.

Cevabınız için teşekkür ederim FSP Hyper 700 Almaya karar vermiş bulunuyorum ilk defa FSP ile deneyimim olacak bu kadar kişi önerdiğine göre pişman olacağımı zannetmiyorum :)

İyi günlerde kullanın,

Aklınıza takılan bir yer olursa lütfen çekinmeden sorun. Her zaman yardımcı olmaya hazırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

yok yok olmazsın korkma 3 4 ay önce aldırdım arkadaşa gittim inceledim gayet güzel Psu' ları.

Senin Fsp ürünlerini beğenmen bir şey ifade etmez, hayatında kullandın mı acaba, tabi ki hayır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

yok yok olmazsın korkma 3 4 ay önce aldırdım arkadaşa gittim inceledim gayet güzel Psu' ları.

Senin Fsp ürünlerini beğenmen bir şey ifade etmez, hayatında kullandın mı acaba, tabi ki hayır...

Mühendis Muratla derdiniz nedir acaba herkes tersliyor arkadaşı ben o arkadaşın yanlışını görmedim ya da göremedim ne yaptı da herkes bu kadar gıcık oldu bu arkadaşa sürekli - atmalar falan ?
    O arkadaş bana sistem toplamamda ve monitör seçiminde yardım etmişti onun dışında bir kaç konuda daha yardımcı oldu onun önerilerini dikkate alarak yaptım her şeyi ve sonuna kadar memnunum
    şimdi bu arkadaşa - atmanızın sebebi nedir ?

• Bir şey bilmediğinden atıp tutarak insanlara sözde yardımcı olmaya çalışan 6 ayda 15 bin post kasan boş adamın kendisidir, açtığı konulara bakarsan ne kadar boş biri olduğunu görürsün, 2007'den beri donanım uzmanıymış kendisi ama 2012'de konu açıp forumun diğer işi bilen insanlarından da yardım alarak parça toplamasını öğrenmiş, sonrada o insanlara gelip hakaret ederek 2 defa uzaklaştırma almış biridir, düne akdar milyarlık sistemlere W7 öneren kişi, şimdi W8 öneriyor, amd 7870 xt kartı vardı o zaman amd onun için bir numaraydı, sonra gtx770 aldı nvidia bir numara oldu, kısacası içi boş bir kutu murat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.