Bildirim
FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (28. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
-
Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun. Hayırlı bayramlar. _____________________________ -
Mübarek kurban bayramınız kutlu olsun arkadaşlar. _____________________________ -
-
Arkadaşlar iRiS firması FSX ve FS9 için birçok uçağını bedava sunmaya başladı haberiniz olsun , sayfanın altında ''Freeware Aircraft'' var oradan indirebilirsiniz
http://www.irissimulations.com/the-hangar.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 7 Kasım 2011; 22:56:15 > -
ücretsiz olanlar fs9 için sadece. onlar da fsx e uygun olmayabiliyor. -
arkadaşlar take on helicopters diye bir oyun çıktı tavsiye ederim çok hoş _____________________________ Hayatınızda iki önemli gün vardır. Doğduğunuz gün ve niye doğduğunuzu bulduğunuz gün. Mark Twain -
quote:
Orijinalden alıntı: Cirm
ücretsiz olanlar fs9 için sadece. onlar da fsx e uygun olmayabiliyor.
Arkadaşım iyice okuyup etmeden yazmışsın galiba. Şu uçaklar FSX için ''Pilatus PC-9 , T-6/A Texan II , F-20 Tigershark , P-40 Kittyhawk: Aces of the Commonwealth , P-40 Warhawk: The Experiments. Geriye kalanlar FS9 için -
Hepsi savaş uçağı... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ErdemYalçın
quote:
Orijinalden alıntı: Cirm
ücretsiz olanlar fs9 için sadece. onlar da fsx e uygun olmayabiliyor.
Arkadaşım iyice okuyup etmeden yazmışsın galiba. Şu uçaklar FSX için ''Pilatus PC-9 , T-6/A Texan II , F-20 Tigershark , P-40 Kittyhawk: Aces of the Commonwealth , P-40 Warhawk: The Experiments. Geriye kalanlar FS9 için
evet, gerçektende okumadan etmeden yazmışım. kusuruma bakmayın lütfen. -
@Cirm , Problem yok dostum -
güzel uçuş dostum _____________________________
Ömür biter, borç bitmez -
quote:
Orijinalden alıntı: Hölüzöfül
Hepsi savaş uçağı...
Iris firması hep askeri uçaklar yapıyor ama hakkınıda veriyorlar bence -
Evet ne yazıkki.. Bu resimlerde Airbus A380 kokpiti var. Ama X-Plane 9 için. Ne yazıkki bu kadar güzelbir kokpite sahip A380 FS9 ve FSX için yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hulusi1962 -- 16 Kasım 2011; 7:54:25 >_____________________________
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ErdemYalçın
Arkadaşlar MS , Microsoft Flight için gerekli sistem gereksinimlerini açıkladı ve 13 adet yeni ekran görüntüsü yayınladı.
Düşük Ayarlar için Sistem Gereksinimi
İşlemci: Dual Core 2.0 GHz
Grafik Kartı: 256 MB card capable of shader 3.0 (DX 9.0c uyumlı)
Hard Disk: 10 GB HDD
İşletim Sistemi: Windows XP SP3
Bellek: 2.0 GB
Yüksek Ayarlar için Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel® Core™ i7 960 @ 3.20GHz, AMD® Phenom™ II X6 1100T 3.3 GHz veya daha iyisi
Grafik Kartı: ATI Radeon™ HD 5870, NVIDIA® GeForce® GTX 560 veya daha iyisi
Hard Disk: 10 GB HDD
İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
Bellek: 6 GB
Aşağıdaki ekran görüntülerinde , karşılaştırmalı olarak yüksek ve düşük ayarlar arasındaki farkı görebilirsiniz....
http://ressim.net/8/upload/a20f12ad.jpg
galiba yeni bir sitem toplmanın vakti geldi_____________________________ Mahfuzz
-
dikkatimi çeken bir şey oldu. low settings olarak gösterilen resimdeki deniz high settings dekinden daha gerçekçi duruyor?! _____________________________ Mahfuzz -
High olan resimde gökyüzü bulut kaplı ondandır. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Abincomartinez
High olan resimde gökyüzü bulut kaplı ondandır.
belki. umuyorum ki simulasyon olma yönü daha fazla ağır basıyordur. ilk duyurulduğunda ağırlıklı arcade modunda olacağı söyleniyordu._____________________________ Mahfuzz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X