Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
206.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GUERRA

ben dün ilk kez kullandım 777 yi.

1-sime giremeden önce kürekli pmdg777x.dll dosyasını fsx/gauges içine atın
    1-sime girip plan vs yapıp uçağı seçin.
    3-gauges dosyasından pmdg777x.dll dosyasını keserek geri alıp masa üstüne atın
    4-orijinal pmdg777x.dll dosyasını gauges klasörüne yapıştırın
    5- fly now deyip uçuşa girin

*burada kürek ve orijinal pmdg777x.dll dosyalarının aynı tarih olması önemli, yoksa çalışmıyor. hatırladığım kadarıyla 12 eylül 2013 12:06 am olmalı. bunu değiştiren programlar var.

*uçağı her yüklediğinizde bu işlemleri yapmak zorundasınız. örneğin uçuşa girdiniz, çıkıp menüye döndünüz, artık uçağı fly now deyip kullanamazsınız, korsan olduğunu anlar. bu yüzden uçuştan önce herşeyi doğru yaptığınızdan emin olun. yoksa çıkıp girmek ve tüm işlemleri yeniden yapmak zorundasınız.

*kürekleme işlemi her uçuş için tekrarlanmak zorunda olduğu için orijinal ve kürekli dll dosyalarını ayrı bir yerde saklayın , birbirinin üzerine yazıp ya da silip tekrar indirmek zorunda kalmayın.

ben dün denedim. ilk başta çalışmadı, sonra tarih olayını halledip tekrar denedim ve oldu. dubai-ist arası uçuş yaptım. 33 bin feet de hiçbir sorun çıkmadı. tcas, iniş takımları çalıştı.

ayrıca çok güzel bir özellik geliştirmişler. 777 uzun mesafe uçağı olduğu için fmc de zamanı hızlandırma menüsü var. bu gerçi fsx menüsünde de var ama burada, uçak kritik bir npktaya gelince (türbülans, waypoint, tod vb) normal hıza getiriyor otomatik olarak. tehlike geçince tekrar hızlanıyor.

Allah allah. Ben sadece attım denilenleri attım bir daha böyle işlemleri yapmama gerek kalmadı. Gayet de hiçbir sorun yok çalışıyor herşey

• -Airbus- kullanıcısına yanıt
    tcas taki kırmızı çarpı vs yok mu ekranda? ben ilk küreki kullandığımda vardı, sonra bu yönetmi buldum
  • quote:

tcas taki kırmızı çarpı vs yok mu ekranda? ben ilk küreki kullandığımda vardı, sonra bu yönetmi buldum

Ha evet onlar var. Onların geçmesi için bunları yapmak yeterli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    yeterli derken, daha ne olsun ? her uçuşta kopyala yapıştır cebelleşyoruz. tabi 220 lira vermekten iyidir
  • quote:

yeterli derken, daha ne olsun ? her uçuşta kopyala yapıştır cebelleşyoruz. tabi 220 lira vermekten iyidir

Yok yok. Birde bi Hocamın daha anlatisi vardı da ondan sordum

• bir de benim anlattığım şeklin .bat dosyası ile yapılanı var. copy paste işini yarı otomatik yapıyor işte.
  • yeri değil belki ama bu oyunu nerden indirebilirim ? indirdim sitesinden giriş yapmamı vs istiyor sanırım hesap istiyor online oynıyabilmem için vs var mı bunu indireceğim yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: IHebele

yeri değil belki ama bu oyunu nerden indirebilirim ? indirdim sitesinden giriş yapmamı vs istiyor sanırım hesap istiyor online oynıyabilmem için vs var mı bunu indireceğim yer

Microsoft flight simulator x + gold edition şeklinde aratırsan bulursun.
  • @GUERRA Dediğiniz yöntemi deniyorum fakat 777 yi seçiyorum ondan sonra dosyayı kesip masaüstüne alırken, Açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilmiyor diyor. ?
  • Bugün ki IVAO Online uçuşum...

Uçuş kodu: THY1994
    Kalkış: Manchester - EGCC
    İniş: İstanbul/Atatürk - LTBA
    Uçuş yüksekliği: 39.000 Feet (11.900 metre)
    Uçuş süresi: 3 saat 53 dakika
    Uçağın modeli: Boeing B777-3F2 ER
    Uçağın tescil kodu: TC-JJL

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 21 Nisan 2014; 13:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Bugün ki IVAO Online uçuşum...

Uçuş kodu: THY1994
    Kalkış: Manchester - EGCC
    İniş: İstanbul/Atatürk - LTBA
    Uçuş yüksekliği: 39.000 Feet (11.900 metre)
    Uçuş süresi: 3 saat 53 dakika
    Uçağın modeli: Boeing B777-3F2 ER
    Uçağın tescil kodu: TC-JJL

Grafikler harika.

• Elma kullanıcısına yanıt
    Bu kadar canlılığı neye borçlusunuz ?
    Antialias neyle nasıl yaptınız ki bu kadar pürüssüz?
    ENB SweetFX nedir bu gerçekçi yansımalar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Bu kadar canlılığı neye borçlusunuz ?
    Antialias neyle nasıl yaptınız ki bu kadar pürüssüz?
    ENB SweetFX nedir bu gerçekçi yansımalar ?

Bu işin sırrı tamamen NvidiaInspector'da... Bilgisayar sisteminize göre gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra bu şekilde bir görüntüye kavuşuyorsunuz.

@ziel34 teşekkürler :)

• Elma kullanıcısına yanıt
    Sizinkilerin bir screen shotlarını alabilir miyim ? Çok zamanınızı alıcak galiba ama çok da güzel olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanseth

Sizinkilerin bir screen shotlarını alabilir miyim ? Çok zamanınızı alıcak galiba ama çok da güzel olucak

Ayarlamalar bu şekilde... Bu işlemi yaptıktan sonra FS ayarlarında Bilinear seçeneğini Trilinear olarak değiştirmeyi unutmayın.

• PMDG 777 için benim kendi çözümüm şöyle.
    Benim FSX E: altında kurulu.
    Üfürülmüş dll dosyasından bir kopya FSX ana dizin içine kopyalayıp uzantısını *.dllcrc olarak değiştirdim. Bir kopya da FSX içinde Gauges klasörüne kopyaladım.
    Daha önceden uzantısını *.dllorj olarak değiştirdiğim orijinal dll dosyasını da Gauges klasörüne kopyaladım.
    Daha sonra iki basit komut dosyası oluşturdum

FSX777run.bat içeriği

@echo off
    ren e:\FSX\pmdg_777x.dllcrc pmdg_777x.dll
    ren e:\FSX\Gauges\pmdg_777x.dll pmdg_777x.dllcrc
    ren e:\FSX\Gauges\pmdg_777x.dllorj pmdg_777x.dll

FSX777reset.bat içeriği

@echo off
    ren e:\FSX\pmdg_777x.dll pmdg_777x.dllcrc
    ren e:\FSX\Gauges\pmdg_777x.dll pmdg_777x.dllorj
    ren e:\FSX\Gauges\pmdg_777x.dllcrc pmdg_777x.dll

FSX çalıştırdığımda FSX ana dizindeki dosya uzantısı *.dllcrc Gauges altında şuruplu dosya normal dll uzantılı
    orijinal dll dosyası uzantısı ise *.dllorj.
    FSX açıldıktan sonra PMDG 777 seçiyorum (uçak ön izleme penceresinde dönmeye başlamalı yani tam yüklenmiş olmalı) uçak seçildikten sonra FSX777run.bat çalıştırıyorum.
    Uçuş bittikten sonra FSX i kapatıp FSX777reset.bat çalıştırıyorum. Benim yöntemin sakıncası son yaptığın işlemi unutmamak.
    Yoksa zamanla dll dosyaları birbirine karışabilir. Bu yüzden orijinal ve şuruplu dll dosyalarından birer adet elinizin altında kolay bìr dizin içinde yedekte bulunmalı.

Gene yanlış bildiğim bir konuyu düzelteyim. HD 5670 im bellekleri GDDR5 imiş. Bu yüzden performansı çokta kötü değil.

• Arkadaşlar, Ben bu paneldeki kırmızı çizgi olayını yapamadım. Rica etsem biri video çekebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Arkadaşlar, Ben bu paneldeki kırmızı çizgi olayını yapamadım. Rica etsem biri video çekebilir mi ?

check pm
  • Benim sistemim bu

http://valid.x86.fr/vty0vc

Ama ne yaparsam yapayım FSX de düzgün bir fps alamıyorum kafayı yicem resmen Orjinal FSX kullanıyorum, REX overdrive ve GEX yüklü, ekstradan captain sim B777 ve Aerosoft 787 var. Şu oyunda stabilitesi olan arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa memnun olurum. Nvidia inspector ile denemediğim ayar kalmadı...

Arada hata verip çakılmasını hiç saymıyorum bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 23 Nisan 2014; 21:52:59 >

• oyun içi ayarları ve nvidia inspector ayarlarını ss lermisin?
    ekran kartı da biraz düşük kalmış sanki.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.