Şimdi Ara

frybench (CPU TEST) 1-Adnan B 4 x Xeon 7550 - 64GB RAM 2m 05s (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
2
Favori
12.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: glscgn

[simage]https://picasaweb.google.com/105872134253960418115/ScrapbookPhotos#5603352785920574354[/simage]

İşlemciye çok voltaj vermişiniz. Bende 1090 varken 1.40v ile 200*20 4 ghz stabildi.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Ocean Mist | 2600K | 4.5 Ghz | 4.24 sn

frybench (CPU TEST) 1-Adnan B 4 x Xeon 7550 - 64GB RAM 2m 05s

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Orijinalden alıntı: FarukKarasapa

quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

quote:

Orijinalden alıntı: FarukKarasapa

Arkadaşlar resti yaptım. sonuç hangisi. 3m 28 s yazan mı acaba eğer öyle ise

FarukKarasapa i7 980x @ 4.16 Ghz 3m:28s

şimdilik test bitmiştir i7 990x gelip 5.5ghz de test alana kadar

Öyle mi acaba. Bence çıkar biri. Beklemek lazım...

source gelir muhtemelen 4.5ghz alır 1. olur.. sonra haziran/temmuz gibi bulldozerli biri gelip 5ghzle birinci olur sonra x79 sb-e işlemcili biri tekrar bayrağı alır ve 22nm ivybridgeleri bekleriz

bulldozerli biri ancak pascal noumanın pabuçlarını alır :) ilk 3 zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _XpLoSiVe_ -- 6 Mayıs 2011; 1:19:06 >

• Meraktan Notebookum ile testi uygulayayım dedim. Hiç i3 işlemci yoktu listede bir tane olsun. Sonuç İlginç çıktı OC yok. Günlük kullanım

Neytiri - i3-350M @ 2.26 20min 32sec

• Beyler grafikten anlayan varsa sandy bridge saat hızı tepkisini çizelim diycem.Gördüğüm kadarıyla 5000 mhz üstünde mhz getirisi git gide azalıyor.5000mhz a kadar stabil artış söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 6 Mayıs 2011; 11:10:46 >
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Beyler graikten anlayan varsa sandy bridge saat hızı tepkisini çizelim diycem.Gördüğüm kadarıyla 5000 mhz üstünde mhz getirisi git gide azalıyor.5000mhz a kadar stabil artış söz konusu.

Bunun için öncelikle elimizde düzgün veri olması lazım. Mesela i5 2500K için bu test ile yapılmış 3.3 ghz - 4 ghz - 4.5 ghz - 5 ghz - 5.2 ghz - 5.3 ghz sonuçları lazım. Ya da başka bir test ile.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• Sandy kullanıcılarını konumuza bekleriz, beraber olmak, yardımcı olmak, bilgiyi paylaşmak için...

SAND BRİDGE KONUSU

BroKeNSaFeTy - i7 930@4200Mhz 5.01sn
    yogitech-e2140@2.0 ghz-39.14s

burada bir hata var sanırsam 200mhz le adam 2.0ghz ye 14 dakika fark atmış ben ondan 1ghz yüksek frekanstayken sadece 1dk önce bitirmişim.

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

ramleri oc yapmadığnız sürece bir noktadan sonra işlemcinin oc'a daha az tepki vermesi normal.. şöyle 2133mhz ram'li birileri yok mu 5ghz üstünde akarken görelim

@Mckhan varda, şehir dışındaymış bakalım. Onu bekliyoruz.

• bende ondan bahsediyordum, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla

gerçi onun işlemcisi de 2500k, 2600k'lerde işlem gücü daha yüksek olduğundan bant genişilği daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 6 Mayıs 2011; 11:57:11 >

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: glscgn

[simage]https://picasaweb.google.com/105872134253960418115/ScrapbookPhotos#5603352785920574354[/simage]

İşlemciye çok voltaj vermişiniz. Bende 1090 varken 1.40v ile 200*20 4 ghz stabildi.

valla ben sizler kadar o.c da bilgim yok ben sadece çarpanı artırarak yapıyorum zannedersem anakart kendi ayarlıyor voltajı biraz kurcaladım ama 2-3 tane yerde cpu voltaj yazan yerler vardı bende biraz kurcaladım ama bol basamaklı sayılar olduğu için ellemedim bende yardımcı olursanız sevinirim bide bende daha önce i5 vardı 4 ghz de kullanıyordum gerektiğinde 1 ghz oluyordu otomatik buda zannedersem işlemciyi daha az yıpratmış oluyordu bu özellik amd de yokmu acaba varsa bıos dan nasıl yapabilirim yardımlarınız için teşekkürler

• Biri bana mı seslendi
    p8400 ile test ederim isterseniz normal saat hızı 2.4ghz laptop hormon yedi bu aralar 2.66 oluyor saat hızı

Biri bana mı seslendi
    p8400 ile test ederim isterseniz normal saat hızı 2.4ghz laptop hormon yedi bu aralar 2.66 oluyor saat hızı

@Mckhan o hormonun ismini paylaşman mümkünmü bende 720qm için bi hormon iğnesi arıyorum ama bitürlü bulamadım

normal şartlar altında böyle bi durum münkün değil biliyorsun bende nasıl olduğunu bilmiyorum olayın

vista nın üstüne w7 uptadate yaptım cihaz yüke girince kendini 2.66ghz e çekiyor oyunlarda falan

atyay

normal şartlar altında böyle bi durum münkün değil biliyorsun bende nasıl olduğunu bilmiyorum olayın

vista nın üstüne w7 uptadate yaptım cihaz yüke girince kendini 2.66ghz e çekiyor oyunlarda falan

anladım hocam
    bende umutlanmıştım fsbyi artıran bi program buldun diye,gerçi var zaten ama hem ücretli hemde bendeki model seçenekler arasında yok

• Xeon X5650 ne yapmış öyle.1m 50sn

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

Xeon X5650 ne yapmış öyle.1m 50sn

2.66@4.1 ocli 2 tanesi ne yapmis demek istedin sanirim.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.