Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
22
Favori
69.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
63 oy
Sayfa: önceki 1...12...2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerine Saglik Mülkemmel Bir Oyun.. Öyle Bir Sardimki. FİRTİNAYİ atlatip oyunu bitirecegim inşALLAHHHHH :)
    *Zalman Z9 Atx Kasa
    *ASUS HD7870 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    *CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
    *GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    *AMD FX X8 8150 SOKET AM3+ 3.6GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    *SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
  • mavez17 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların yama için yaptığı site biraz sıkıntılı. Ben de preloader'ı inspect'ten kaldırıp öyle ulaşabildim. Linkten indirebilirsiniz:
    www.solidfiles.com
    Frostpunk 1.3 %100 Türkçe Yama.rar | Solidfiles
    http://www.solidfiles.com/v/kDgDWRdgWaxnY

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur."
  • Sevgili Frostpunk severler! The Fall of Winterhome ek paketinin ardından Türkçe altyazı desteğinin de gelmesiyle bizleri mutlu eden Frostpunk'ta bazı hatalar mevcuttu. Ancak 4 Ekim 2018'de gelen güncellemeyle bu sorunlar da çözüldü! Geriye güzelce oynamak kaldı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.

Orijinalden alıntı: mavez17

Arkadaşlar lütfen rica ediyorum. Yama linkini paylaşır mısınız ? Yamalar silinmiş veya kaldırılmış bilmiyorum. Yok bütün forumu tavaf ettim.
    yama resmi değil mi yav ?
  • @BlackLead Frostpunk şu an Türkçe altyqzı destekli olarak resmi şekilde oynanabilir durumda. Sanırım diğer arkadaşlar oyunu eski sürümde, yeni senaryolar olmadan ve korsan şekilde oynamak istiyor.

Orijinalden alıntı: AsRuleS

@BlackLead Frostpunk şu an Türkçe altyqzı destekli olarak resmi şekilde oynanabilir durumda. Sanırım diğer arkadaşlar oyunu eski sürümde, yeni senaryolar olmadan ve korsan şekilde oynamak istiyor.
    Harbiden gelmiş şimdi siz söyleyince farkettim. Oyunu steam üzerinden oynuyoruz bu arada, emek hırsızlığına karşıyız.
    MSI B450M -AMD RYZEN 5 5600 - 16 GB DDR4 3000 MHZ - ASUS RTX 2060 - SANDISK ULTRA II SSD 240 GB.
  • bir heyecanla indirdim gorunce cok sevindim ama yazzilar yok oldu :(
  • @utkuberk Oyunu orijinal olarak satın alırsanız böyle problemlerle karşılaşmazsınız. Oyunun en yüksek fiyatı 50 TL zaten, ayrıca resmi Türkçe desteği ve yeni senaryolar eklenmiş şekilde oynarsınız.

İndirerek oynuyorsanız da güncel versiyonunu indirin ve yine aynı şekilde dil ayarlarından Türkçe yi seçerek oynayabilirsiniz.
    *CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI
    *GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    *AMD FX X8 8150 SOKET AM3+ 3.6GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    *SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
  • Sonunda hafta sonu vakit bulup hem ana hikayeyi bitirebildim, hem de sonsuz modda 80. güne ulaştım. Daha önce bir kaç hata bildirisi var eleştiri yapmıştım ama hepsi düzeltilmiş. Oyunda çevrilmeyen veya hatalı çevrilen bir sözcük dahi yok. Terimler ve deyimler tam Türkçe karşılığıyla çevrilmiş, profesyonel bir Türkçe yama olmuş. Tekrardan elinize sağlık, harika bir iş olmuş. Çok teşekkürler.

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur."
  • Bu oyun bende virüs uyarısı veriyor. Mcafee. Ne yapayım, antivirüsü kapatmalımıyım ? Türkçe yamasıyla bu oyunu çok oynamak isterdim.
  • patlamıs lınk varmı alternatıf
  • @FunSociety hocam oyuna güncelleme geldi sürüm 1.4.1'e yükseldi. Şu anda bu yama uyumsuz olduğu için bu yamayı kurduğumda oyundaki yazılar kayboluyor. Yamayı oyunun güncel versiyonuyla eşitleme şansınız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 25 Aralık 2019; 19:32:13 >
    | ASUS PRIME Nvidia RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 | AMD Ryzen 7 9800X3D | XPG DDR5 6400 Mhz 48 GB Ram |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Samsung EVO 1 TB m2 nvme SSD | MSI B850 Tomahawk Max Wifi | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • ekledikten sonra yazılar gitti bende uyumsuz sürüm heralde
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.