Şimdi Ara

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
22
Favori
69.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
63 oy
Sayfa: önceki 1...12...212223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi yama ne zaman çıkacak bi haber varmı, resmi yamayı kim yapıyor hangi ekip, bilgisi olan arkadaşlar bizimli paylaşırsa sevinirim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    Çok çok geçmiş olsun inş bigün geri dönersiniz
    Ram; 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
    SSD; 500GB M.2 SSD Sata 3
    İşletim sistemi; Windows 10 pro
  • @lifelessboy Türkçe dil desteği yeni senaryoya ait DLC ile beraber çıkacak. AiBell Game Localization facebook sayfamızdan her zaman bizi takip edebilir ve son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emeğiniz için teşekkürler.

OneSky
    Oyunları Türkçeleştirelim Translation Center
    http://turkceoyunlar.oneskyapp.com/collaboration

Proje oyunun Steam sürümüne güncellendi. Tüm DLC'ler dahil 50350 satır metin var.

Boş Zamanın Varsa günlük çeviriye katılabilirsin ne olur Allah rızası için yardım et Mafia3 çevirisi bitirelim bende çevirisi yapıyorum

• elinze sağlık
  • arkadaş resmi dil desteği gelene kadar türkçe yamanı çok kullandım yararlandım. Emeğine sağlık. çok sağol.
    SERKAN SÖZER Coolermaster HAF 942 full tower - Asus Sabertooth P67 - i7 2600K - DDR3 Corsair 1866hz 16gb ram - Zotac Omega gtx980 - 250gb samsung SSD 3tb HDD - Asus PB287Q 28 4k uhd monitör 22'' benq monitör STEAM ID : ARTAGON
  • Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bugün itibariyle yeni güncelleme geldi.

Veeee oyuna Türkçe dil desteği resmi olarak eklendi!!!

Ayrıca yeni senaryo modu da geldi = "The Fall of Winterhome"

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 19 Eylül 2018; 20:54:38 >

Herkese keyifli oyunlar dileriz :)

Frostpunk Türkçe Yama - RESMİ TR DESTEĞİ GELDİ

Sırf siz Türkçe yama yapacaksınız diye bu arkadaşların yamasını yüklemedim ve oyunu uzun süre açmadım. Bugün nasip oldu açmak ve daha ilk dakikadan moralim bozuldu. Bir çok cümle yarım, bazı yerler ingilizce, grafik ayarlarında quarter-half-full'ü çeyrek-yarım-dolu diye çevirmişsiniz ve daha bir çok şey. Umarım düzeltilir.

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

Sırf siz Türkçe yama yapacaksınız diye bu arkadaşların yamasını yüklemedim ve oyunu uzun süre açmadım. Bugün nasip oldu açmak ve daha ilk dakikadan moralim bozuldu. Bir çok cümle yarım, bazı yerler ingilizce, grafik ayarlarında quarter-half-full'ü çeyrek-yarım-dolu diye çevirmişsiniz ve daha bir çok şey. Umarım düzeltilir.
    Gerekli yanıt özelden paylaşılmıştır.

Orijinalden alıntı: AsRuleS

Gerekli yanıt özelden paylaşılmıştır.

Alıntıları Göster
    E biz de bilelim, niye özel? Gerçi güncellemeden sonra açıp oynamadım ama yeni bir güncellemeyi bekleyeceksek bilelim.

Orijinalden alıntı: deepthroattoyouall

E biz de bilelim, niye özel? Gerçi güncellemeden sonra açıp oynamadım ama yeni bir güncellemeyi bekleyeceksek bilelim.

Alıntıları Göster
    E peki madem öyle diyorsunuz :)

Öncelikle özel mesaj yoluyla cevap iletmemin sebebi, ufak bir sorun olduğu içindi. Buraya da yazalım elbette, merak eden arkadaşlarımızın merakını gidermiş olalım:

Tolga arkadaşımızın ilettiği durum, sadece birkaç yerde meydana gelen teknik bir hatadan ibarettir. Zaten yapımcılarla sürekli iletişim halindeyiz, anlık iletişim kurabildiğimiz nadir firmalardan kendileri, o yüzden de çok şanslıyız :)

Teknik bir hatadan dolayı meydana gelen birkaç satırda cümlelerin bazıları yarım olarak gözükmektedir veya 1-2 cümle İngilizce kalmış durumdadır. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde evet, bir güncelleme gelecek. Keza bahsettiğimiz bu hatalar, Türkçe ile beraber aynı gün yayınlanan Brezilya Portekizcesi dilinde de mevcuttur. Muhtemelen yeni senaryo yoğunluğundan dolayı, yayınlanmadan önce bu hataları iletmemize rağmen gözden kaçmıştır. Fakat bu sorunlar düzeltilecek ve yeni güncellemeyle ortadan kalkacaktır.

Gelelim "Dolu, Yarım, Çeyrek" olarak çevirdiğimiz kısma:

Bahsedilen grafik ayarı "AYARLAR > GRAFİK AYARLARI > Partikül Kalitesi" ayarıdır. Diğer dillerde de zaten çevirdiğimiz anlamda çevrilmiştir bu menü. Ancak yine de üzerinde gerekirse düşünürüz, eğer daha iyi bir anlamı varsa da bu güncellemeye dahil ederiz mutlaka.

Hepsi buydu :) Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi oyunlar :)

• Aybars hocam, hem buradaki arkadaşın hemde sen ve ekibinin emeklerine sağlık. Ben oyunu Türkçe olarak oynadım ve ana senaryoyu bitirdim. Yarım kalan yerlerde teknik bir hata olduğu bariz açıktı. Yoğun çalışmalarda bu tarz küçük hatalar gözden kaçabiliyor. Siz farkına varmışsınız ve bildirmişsiniz. Ama üzülerek söylüyorum bu yarım kalma olayı az bir yerde değil neredeyse pencere olarak görülen tüm yerlerde mevcut. Açık dünyada keşfedilen tüm yeni yerleşim yerlerinin açıklamaları yarım durumda. Ayıca ilk görevdeki sol atta çıkan yazıda Jeneratörü çalıştır kısmı İngilizce kalmış. Bir de ikinci yaşam alanı için bir yerde baraka bir yerde ranzalı ev diye çeviri olmuş. Benim görebildiklerim bunlardı. Diğer senaryolara da yeni başlayacağım. Sevgiler.
    Bu gece bir güncelleme geldi fakat dil ile alakalı bir düzeltme yok gibi. Sıkıntılı olan yerler hala aynı. Bu arada AsRuleS'e açık ve kibar bir şekilde verdiği cevaplar için teşekkür ederim. Elinize sağlık yama için.

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur."
  • Son iki mesaja hitaben şöyle söyleyelim:

Henüz altyazı ile ilgili güncelleme gelmedi, geldiğinde mutlaka bu konu altında bilgilendiriyor olacağız.

Ayrıca bahsettiğimiz teknik hata daha ziyade Tutorial dediğimiz Eğitim/Öğretici bölümündeki ve yönlendiricilerdeki hatalar. Dediğim gibi bu gibi hatalar için yine de şu an oyun içi testleri tekrar kontrol ediyor ve raporluyoruz. Üstelik hatalı bir çeviri var mı diye de son kez kontrollerimize devam ediyoruz. Son paylaştığınız terim tutarsızlığını da not olarak aldık, hata bizdeyse düzeltiriz. Eğer hata kodlamadaysa ve yanlış gözüküyorsa da firmaya iletiriz onlar düzeltir :)

Sonuç olarak ve özetle, dil ile ilgili güncelleme geldiğinde bu hatalar düzeltilmiş olacak. Emin olabilirsiniz :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.