Şimdi Ara

Frostmane Yeni Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta gözüktüğü gibi yeni bir guild oluşumu başlattım.Frostmane oynuyorsanız alt karakterlerinizle yada guildsiz karakterinizle gelebilirsiniz.Amacımız Pvp olmakla beraber isteyen olursa dragonsoul yapabiliriz.Açıkçası raid finder saolsun kendi adıma baydım.Dragon Soul 10 man biraz zor olsada raid finderden pekbir fark yok onuda yaparız belli takım cıkarsa.Şimdilik heroicleri rahatlıkla tanklıyacak tankınız hazır.10 kişi bulunca haftalık bh10man yapabiliriz.Genelde eski zindanları farmlıyorum transmorg run için isterseniz sizde katılabilirsiniz.Blizzardın pandalarla oyundan eski tierleri kaldırır diye elimden geldikçe toplamaya çalışıyorum.Bence pandalar yaklaşmışken yapılacak en mantıklı işlerden biri.Arena ve en çok yapmak istediğim Rated Battleground deneyebiliriz.Arena yapacak capleyecek eleman aramak zorunda kalmayız.Yabancılarla hiç eğlenceli olmuyor vs.Zaten mainim guildi olmasına ragmen eğlencesine alt karakter için açtığım bu oluşumda gelirseniz beraber eğlenebiliriz.
    Frostmane tüm arkadaşları beklerim.
    Yeegar/Painrunner/Kanbei birine pm atarsanız kesin oyunda olurum.İyi eğlenceler herkeze.
    Guildin adını yazmayı unutmuşum Shibusen guildimizin adıAnime sevenler çıkarsa bilir
    Alliance tarafındayız arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painrunner -- 20 Nisan 2012; 14:23:52 >

• ally mı horde mi?

frostmane horde tarafı biraz tatsızdı diye hatırlıyorum
  • Konu silinebilir talep olmadığından iptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painrunner -- 24 Nisan 2012; 7:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad OnLine Guild!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.