Şimdi Ara

Frontiers ( 2007 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradım fakat konusunu bulamadım. Rec ile ilgili dellenmemden sonra bu filmi tavsiye etmek istedim. Konusu ve kurgusu gayet sağlam bir film. Felsefesi ve senaryosu olmayan. Abuk subuk reel hayattan kopmuş , sırf vahşet sahneleri için film izlenmez bence. Bir şekilde olayın bir kuruya temellendirilmesi gerek. Öyle bir film arayanlara , işte Frontiers :

Frontiers  ( 2007 )

Frotiers' Trailer

Konu: 2007. Fransız başkanlık seçimlerinde muhafazakar ve aşırı sağcı taraf karşı karşıya gelir. Yöre halkı iyice hareketlenir. Varoşlarda ayaklanma çıkmış, her köşede alevler yükselmektedir. Kent merkezindeki kargaşa ortamından yararlanmak isteyen küçük çaplı bir hırsız çetesi, büyük bir soygun hazırlığındadır. Başarılı oldukları takdirde ülke dışına kaçacak ve çetenin kadın üyesinin çocuğunu aldırabilmesi için gereken parayı elde edeceklerdir.

Ancak soygun sırasında işler kötü gider ve grup bölünür. Polisten kaçmaya çalışan bazı çete üyeleri, Lüksembourg sınırı yakınında ıssız, köhne bir pansiyona saklanırlar. Soyguncular kaba saba görünümlü otel sahiplerinin, eski bir Nazi olduğundan habersizdirler. Pansiyon sahibi kendi ari ırklarından oluşan yeni dünya düzeni kurmak için, faşist fantezilerini bu kişiler üzerinde gerçeğe dönüştürmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ancak beyaz ırkçıların dışarıda bu hayallerini uygulama şansı olmamaları sahibi oldukları otelde çeşit çeşit sapıklık ve yozlaşmayla dolu ürkütücü bir atmosfer yaratmalarına yol açmıştır.

Artık genç kahramanlarımızın azap ve çilelerle dolu günleri başlamıştır. Otelin karanlık ve ürkütücü odalarında her türlü aşağılama ve işkenceye tabi tutulurlarken evrensel özgürlüğün gerçek anlamını öğrenmeye başlayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Bravo -- 23 Mayıs 2010; 0:16:39 >

• Hiç mi izleyen falan yok ?
  • Sıradan bir filmdi bu bence hikayesi klasik kanı bol şiddeti bol bir film ama doyurucu değildi.
  • Çok önce izlemiştim. Bence güzel bir filmdi özellikle Fransız sinemasının son yıllarda kullandığı şiddet öğelerinin en iyi sunulduğu yapımlardan biri diye düşünüyorum.
  • Hiç beğenmemiştim. Çok daha iyi işlenebilirmiş.
  • Benim de çok hoşuma gitmişti, kan, gerilim, iğrençlik herşey bu filmde kaçırmayın...
  • Birbirininin hemen aynısı Fransız filmleri;Haute tension (2003),İnside(2007),Martyrs(2008) ortak nokta bol kanlı sahneler,şiddet vs.Türü sevenler bütün yazdığım filmleri izlesin.Frontiers filminde bi de nazilere atıf vardı farklı olarak.Bu filmler arasında en iyisi bence Martyrs izlemeyenlere tavsiyedir,film biraz iğrenç gelebilir ama sonu felsefik bitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuX Aeterna -- 23 Mayıs 2010; 10:38:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Newsroom (2012 - 2014)
    13 yıl önce açıldı
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Spooks (2002-2011) | BBC
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

Birbirininin hemen aynısı Fransız filmleri;Haute tension (2003),İnside(2007),Martyrs(2008) ortak nokta bol kanlı sahneler,şiddet vs.Türü sevenler bütün yazdığım filmleri izlesin.Frontiers filminde bi de nazilere atıf vardı farklı olarak.Bu filmler arasında en iyisi bence Martyrs izlemeyenlere tavsiyedir,film biraz iğrenç gelebilir ama sonu felsefik bitmişti.

...bu filmlerin konularının farklı ve ilgi çekici olmasına rağmen tek''ORTAK NOKTASI''kadınların yaptığı katliam ama severim fransızların bu tür filmlerini
  • quote:

Birbirininin hemen aynısı Fransız filmleri;Haute tension (2003),İnside(2007),Martyrs(2008) ortak nokta bol kanlı sahneler,şiddet vs.Türü sevenler bütün yazdığım filmleri izlesin.Frontiers filminde bi de nazilere atıf vardı farklı olarak.Bu filmler arasında en iyisi bence Martyrs izlemeyenlere tavsiyedir,film biraz iğrenç gelebilir ama sonu felsefik bitmişti.

Martys sonlara doğru hiç beklenmedik bir hale bürünüyordu. Aşırı derecede şiddet ve sonradan ortaya çıkan beklenmedik bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Martys sonlara doğru hiç beklenmedik bir hale bürünüyordu. Aşırı derecede şiddet ve sonradan ortaya çıkan beklenmedik bir konu.

''Martys'' uzun süre etkisinden kurtulamadım kan ve şiddetin sonrasında ortaya çıkan konu çok etkiledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix de vandetta -- 23 Mayıs 2010; 12:03:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seralim

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

''Martys'' uzun süre etkisinden kurtulamadım kan ve şiddetin sonrasında ortaya çıkan konu çok etkiledi.

Bende baya bir şaşırmıştım. Film nasıl başlıyor ve birdenbire nasıl bir konuya bağlanıyordu. Bağladıkları konuda bence çok güzeldi. Fransız sinemasının çok kaliteli örneklerinden biri.

• Bu filmi indirme listeme aldım fakat alt yazısına ulaşamadım, alt yazıya sahip olan arkadaşlar varsa pm yolu ile yol gösterebilir mi?
  • tavsiye etmem
  • Fransızca aratman gerekiyordu çünkü

http://www.turkcealtyazi.org/mov/0814685/frontieres.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Fransızca aratman gerekiyordu çünkü

Teşekkür ederim :) dalgınlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Fransızca aratman gerekiyordu çünkü

Teşekkür ederim :) dalgınlık...

Rica ederim

• bir korku gerilim tutkunu olarak önereceğim filmlerin başında gelir.fransızlar biliyor bu işi arkadaş.birde heute tension var bu ikisini ard arda izlemek insan bünyesine aykırı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.