Merhaba arkadaşlar, Front page de satır aralıklarını azaltamadım. Nerden yapabilirim bunu. Mesela 1 satıra bişeyler yazıyorum sonra bir alt satıra geçmek için Enter a basıyorum baya bir boşluk bırakıyor. Aşağıdaki gibi yazıyor
wertewtjwlkjtklw
werewurıuıruewıur
gördüğünüz gibi baya bir boşluk var. ben bu kadar boşluk bırakmasını istemiyorum aşağıdaki gibi yazmasını istiyorum.
weryruyeuryuweurı ewryeuırywyruyweuyr
yazacağın yazının bir satır atlaması için kod bölümünden <br>....</br> yazmalısın
quote:
Orjinalden alıntı: mustafayilmaz
yazacağın yazının bir satır atlaması için kod bölümünden <br>....</br> yazmalısın
<br> açılıp kapatılan bir kod deildir yani alt satıra inmek istedigi yerlere <br> koyması yeterlidir
Kısaca Shift+Enter tuşlarına da basabilirsin
doğru yaw.olsun ben zaten küçük bir cocuğum.
quote:
Orjinalden alıntı: ßoomerance
Kısaca Shift+Enter tuşlarına da basabilirsin
Evet Doru :)
yada <a></a> :)
frontpage cümleleri <p>cümle</p> kodları arasına koyar, senin o <p> kodlarını da silmen lazım. yani; cümle<br> olacak
yani anlıacaın bir sürü yönetimi var dimi arkadaşlar
Evet bi sürü yönetimi var Hemen düzetme yapıyım yöntemi var
Arkadaşlar anlatamadım galiba. benim derdim alt satıra geçmek değil. Alt satıra geçtiğimde bir önceki satırla alt satır arasında çok boşluk var. Ben iki satır arasındaki boşluğu azaltmak istiyorum. Bi yerden ayarları vardı ama bulamadım. Alt satıra geçtiğimde sanki 2 kez enter a basmışım gibi çok boşluk bırakıyor
Arkadaşım senin istediğin bu galiba. Bak şimdi yazıyı yazıyrsun sonra enterin altındaki ok işaretine basılı tutuyorsun ve sonra enter'e basıyorsun. Buda seni bir alt satıra götürüyor. Aşağıdaki örnekte olduğu gibi...
arkadaşın nedemek istediğini anlamadınız heralde. ilk önce uygulamak istediğin satırları seç,sağ tuş tıkla alttan ikinci olan paragraf ı seç ve aralık bölümünde bulunan önce ve sonra yı "0" yap.
quote:
Orjinalden alıntı: Sinyor_13^^
arkadaşın nedemek istediğini anlamadınız heralde. ilk önce uygulamak istediğin satırları seç,sağ tuş tıkla alttan ikinci olan paragraf ı seç ve aralık bölümünde bulunan önce ve sonra yı "0" yap.
İşte budur
shift + enter tusuna basarsan sorunun hallolur (yanı bahsettıgın bosluk yerıne normal bır word dosyasındakı normal bır bosluk gıbı olur ) ama dersen kı ben kod la yapmak ıstıyorum alt satıra gecmek ıstedıgın yerde cumle sonuna <br> yazman yeterli
gelelım suna
quote:
Orjinalden alıntı: Sinyor_13^^
ben 2003 kullanıyorum ama senın dedıgın o alttan ıkıncı satır paragraf satırı dııl ::):) paragraftab sadece 1,5, tek satır , çift satır dıye ayarlanıyo 0 yazarsan metınler bırbırıne gırer 1 yazarsanda bırbırıne gırer.
satır aralarında bışluk bırakmamak için tablo kullan tablonun ebatlarını pixelite olarak ayarla mesela yazın 20 pixel likse tablonu 10 pixellik yap ondan sonra tablonun içine yazıyı yaz boşluk bırak alt satıra izalı bir şekilde geçsin :) KOLAY GELSİN !
Hocam amma uğraşıyorsunuz ben sana daha kolay bir yöntem önereyim yazını word de yaz sonra frontpageye yapıştır. ok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme