Şimdi Ara

Front end developer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar size danışmam gerekecek ben şu an bilgisayar programcısı öğrenciyim.Bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım ve kendimi front end developer'a daha yakın buldum.Okulumu bitirdikten sonra bilggeadam kurslarında kursa gidip sonrasında güzel bir staj yapsam ardından mühendisliğe tamamlasam nasıl olur sizce bilge adam kursu işime yararmı gerçekten öğrenmek istediğim için soruyorum sonuçta evde öğrenerek ancak bir yere kadar gelebiliyoruz yardımlarınızı hertürlü görüşlerinizle bana yardım etmenizi bekliyorum teşekkürler iyi veya kötü hertürlü yoruma açığım Teşekkürler.



  • up up up up
  • Bence bilgeadam yerine youtube daki videoları izle çok işine yarar.



    Webodasi

    Arin yazilim

    Web dersleri

    Tayfun Erbilen



    Bu adamlar güzel anlatıyor. İzleye izleye yap derim.

    Kodcuherif.com burada güzel makaleker var kitaplarını yeni çıkarttılar buarada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilge Adam'a 20.000 TL verdim, yol parası ile kesin 21 etmiştir o çünkü 2 sene gittim. Kariyer kart diye bişey var 2 sene boyunca istediğin derse girebiliyorsun ama normalde 16.000 TL mi neydi işte neyse, ben aldım ve pişman oldum. Neden? Çünkü her dersi yapamadım. Yazılıma gittim olmadı, İngilizce dersine gittim ilk dönemin sonlarında hoca öğrencileriyle birlikte film izledi, 2. döneme geçince sistem değişti ve herşey yeniden başladı, Web ve grafik tasarıma gittim o alanda öğrenebildiğimi öğrendim ve inan bana sana ekstra hiçbir şey vermiyorlar. Kendileri diyorlar ki "Burası Dünyanın en pahalı internet kafesi".

    Sen sen ol sakın ama sakın para verip de ders öğrenmeye çalışma. Yazılımını internetten de öğrenebilirsin bir sürü kaynak var. Mesela ben de yazılımı internetten öğreniyorum ki Jquery ve Javascript'i öğrendim sıra PHP'ye geldi. Sen Google'a öğrenmek istediğin dili yaz ve öğrenmeye başla. Kurstaki ile aynı. Tek farkı, kursta seninle ilgilenecek birileri var. Aklına takılan bir soru olduğu zaman Donanım Haber'in forumuna sorabilirsin milyon tane insan var illa ki çözümünü bulursun. İngilizcen varsa Stack Overflow'a sorabilirsin. Allah aşkına Bilge Adam'a para verme pişman olursun.




  • volkan2080 V kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim şu an fikrimi tamamen değiştirdin.İnternette gerçekten güzel öğrenmek için siteler var evet stack overflow bunlardan bir tanesi github da kod inceleyebiliyorsun benim istediğim temeli sağlam tutmak internette sanki hep üstünden geçmişler gibime geliyor.O yüzden böyle bir fikir düşünmüştüm.Zaten şu an okuduğum okuldan gram memnun değilim 1-2 ders dışında hocalar bile senin anlattığın gibi boşvermiş durumdalar.Okulu bitirdikten sonra kendimi geliştirmem gerekiyor 2 senelik bölüm zaten seneye bitiyor ingilizce seviyem hazırlıktan geliyor çok iyi bir seviyede değilim ama okuduğum makaleler olsun ingilizce seviyesini geliştirmemiz için söylemlerde bulunuyorlar bende bu süre zarfında ingilzicemi geliştirmeye odaklandım.Bu bilgiler gerçekten çok değerli benim için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JMaharaja

    Bence bilgeadam yerine youtube daki videoları izle çok işine yarar.



    Webodasi

    Arin yazilim

    Web dersleri

    Tayfun Erbilen



    Bu adamlar güzel anlatıyor. İzleye izleye yap derim.

    Kodcuherif.com burada güzel makaleker var kitaplarını yeni çıkarttılar buarada.

    Kodcuherif her zaman takip ettiğim bir site çok güzel içerikleri var makaleleri gerçekten yararlı konular hakkında verdiğin sayfaları hemen takibe aldım teşekkürler ayriyetten kitap almayı düşünüyorum html css js için baktığımda hep 2013 2014 baskıları var yeni çıkardıkları varmı hiç ?
  • chatlak11542 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kitapların en yenisi sanırım 2015 falandır. Ben kitap almadı hiç bu konu için. Görerek öğrenmek daha faydalı geliyor bana. Ben böyle daha iyi öğreniyorum yani.



    Buarada illede bir çıtır kurs hayatım olsun dersen incele bu siteyi, enazindan daha az paraya verirsin ve daha temeli sağlam bişey olur diye düşünüyorum.



    Yıldız Teknik Üniversitesi:

    http://sem.yildiz.edu.tr/bilgisayar-egitimleri/web-tasarim-kursu-haftasonu-egitimi.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JMaharaja kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler tamda bunun gibi birsey ariyordum yazilabilecegim turden bir egitim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatlak11542 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İnşallah faydasını görürsün. (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar söylemiş, ancak tekrar söyleyeyim bende. Paranızı boş yere kurslarla harcamayın. Gerek yok. Internetten öğrenebileceklerinizden fazlasını öğretebileceklerini zannetmiyorum. Ki internetten öğrenebileceğiniz kadarını öğrendikten sonrada ihtiyacınız olanı halledebilecek kapasiteye çoktan gelmiş oluyorsunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.