From (2022 - ) | Epix (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Beyazlı bebeyi görünce bu sefer bir şeyler anlatacak dedik yine tık yok.. Demek ki victor sarılı adamı biliyor,haftaya bakalım ne olacak _____________________________ -
-
3.bölümü izlemeden 4.bölüme geçen biri hiçbir şey kaybetmez bomboş bölümdü. Bazı şeylerin açıklanmaması tamam ama en azından biraz aksiyon sokun diziye o kadar fazla karakter birikti ki 2-3 tanesi aksiyon sahneleriyle harcanabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ WE DO NOT SOW -
Sezonda 2-3 güzel bölüm uğruna 7-8 tane filler bölüme dayanıyoruz.
And here I am your life..." -
bu victor madem her şey hakkında bilgi sahibi en önemli şeyleri bile neden söylemiyor 4.bölümde senaryoda bazı mantık hataları ve sürekli artık buraya dayanamıyorum, ne yapacağız sorularıyla geldi geçti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ohaaa adamın ciğerini yedi ya ciğersiz sarı
,son sahnede bir an gölün tıpasını çekti,sular da gidiyor sandım._____________________________ -
aynen, ben de bi an öyle sandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
valla dizi başından beri öyle.
kimse kimseye ne yaptığını anlatmıyor, Boyd reiz tek bildiği "sakin kalalım, bunu bir düşünelim"
son iki bölüm puanları 6, çünkü milleti enayi yerine koymaya başladılar, gram ilerleme olmadı hikayede.
Bu sezondan ciddi beklentim vardı ama şu ana kadar açık ara en kötü sezon umarım kalan bölümler toparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ WE DO NOT SOW -
Diziyi izleyen birisi spoilersiz yorum yapabilir mi? Saçmasapan klişeler, senaryo hataları falan var mı? Ya da boş beleş sezonu doldurmak için koyulmuş bölümler? Dizi güzel mi?
gizem-gerilim tarzını seviyorsan hiç kaçırma,ama 4.sezondayız ama kafadaki soru işaretlerinin çoğuna cevap almış değiliz,muhtemelen her şey final sezonunda ortaya çıkacak
_____________________________ -
-
Lost tarzı severim ama uzun süre bu gizemler açıklanmazsa sıkılıyor insan. En iyisi ben dizinin biraz daha ilerlemesini bekleyeyim.
zaten from yapımcıları lost'un yapımcıları aynı zamanda
_____________________________ -
valla biz düştük bi kuyuya siz düşmeyin. 4 sezondur aynı meseleler, bir gram ilerlemedi hikaye.
Selamlar, daha önce yazdılar mı bilmiyorum ama bu kadın hiç güven vermiyor . Bu da sarı gömlekli kişi gibi insan görünümünde kötü bir ajan ya da gece ortaya çıkan elemanlarla ortak.

_____________________________ Sevenleri üzmeyelim baba
-
diziyi malum yerlerde bulamayan ve torrent de kullanmak istemeyen arkadaşlar için;
Cloudstream isimli Android uygulamayı indirin (bilgisayara kuracaksanız Bluestacks kurup onunla açabilirsiniz).
sonra Cloudstream uygulaması içinde ayarlar -> eklentiler -> ekle kısmından depo adresi kısmına Kraptorcs3 yazın.
dizi adreslerini seçin, sonrasında bütün diziler var hizmetinizde.
From dizisi ise KraptorPlus sunucusunda mevcut. ordan izlenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Mayıs 2026; 13:6:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt