Şimdi Ara

frm.tr deki edwird gerçek edwird

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profiline böle link koymuşhttp://say.expressivo.com/0lUgKr9W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 9 Haziran 2010; 10:43:26 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 9 Haziran 2010; 4:30:18 >
  • O site baya meşhur.Sadece dh dekilerin bildiği bir yer değil.
  • gerçekten edwird o , orda moderatörüm konularını arattırdım gerçekten o . Ama 1 haftadır ortalarda yok , son aktivitesi 2 haziran
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem092

gerçekten edwird o , orda moderatörüm konularını arattırdım gerçekten o . Ama 1 haftadır ortalarda yok , son aktivitesi 2 haziran

ordaki nickin ne

bang! bang!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itemci.com rezaleti [ SS'Lİ ]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • member id : 2800443 . Ben konularını aradım bi sürü hikaye yazmış yeni .
  • bu ne la "selam forum tereliler sizlerle bulujmak ve tanijmak ijin jok sabirsizlaniyorum ayrija kapeseseye girejek tüm uyelere bajarilar diliyorum ve son olarak jok opuyorummmmmuujjjjkk"

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • daha öncedende konu açılmıştı frmtr de diye ztn
  • adını türkçe okunduğu gibi yazmış

BJK ŞEREF BEY STADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: kerem092

gerçekten edwird o , orda moderatörüm konularını arattırdım gerçekten o . Ama 1 haftadır ortalarda yok , son aktivitesi 2 haziran

ordaki nickin ne

Orda da edwird.

Orijinalden alıntı: fortunate
    Edwırd'ın hikayelerini burada paylaşırmısınız

artık hikayenin yanında şiir yazmayada başlamış edwird =D
  • ben bunla frmtr de röportaj yaptım clkcelik96 diye googleda aratın bulursunuz
    Ahdi nakzetmek yalan sözden tehâşî etmemek; Kuvvetin meddâhı olmak aczi hiç söyletmemek;
    Mübtezel birçok merâsim: İnhinâlar, yatmalar, Şaklabanlıklar, riyâlar, muttasıl aldatmalar;
    Fırka, milliyyet, lisan nâmıyla dâim aynlık; En samîmî kimseler beyninde en ciddî açık;
    Enseden arslan kesilmek cebheden yaltak kedi... Müslümanlık bizden evvel böyle zillet görmedi!
  • _____________________________
    Dünyada 10 çeşit insan vardır, binary bilenler ve bilmeyenler.
  • ya allah kahretsin ki mobil bağlanıyorum , yoksa tüm msjlarını paylaşıcam
  • arkadaşlar ben dh yi tanımadan önce frm.trde takılıyordum. başta güzel geliyo böyle arkadaşlık filan var sanıyosun. ama bi süre sonra veya büyüyünce mi öyle oldu bilmiyorum. herşey çok yapmacık abi. bi kere istatistik kasıyo adamlar. başlıkları silmiyo konu sayısı artsın diye. linkleri görmek için üye olmak lazım. böylece üye sayısı kasıyolar. ayrıca asosyal üyelerden oluşuyo çoğu. adamlar 40k-50k mesaj olmuş artık. hani mesajları da klasikleşmiş böyle okunmuyor bile

-Eline sağlık
    -Paylaşım için teşekkürler
    -Emeğine sağlık

so, biz daha iyiyiz abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L4rry -- 10 Haziran 2010; 17:00:21 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.