Şimdi Ara

Fritzbox 6490 Docsis 3.0 Modem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet ben zaten hep cep telefonundan denedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

mobil cihazı da bilgisayarı block listli profile ekliyorum ama her türlü sitelere giriyor cihazlar.. çok ilginç. çözemedim gitti..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

bende hiç yapmıyor onu.

İlk kurulum öncesi resetlemiştim, bir daha yapmadım. Olmadı bir reset daha atayım. Ama wifi yazıcıyı tanımlamak sıkıntılıydı, o biraz gözümde büyüyor.

www.amazon.com.tr
    AVM Fritz!Box 6591 Cable WLAN AC + N Router (DOCSIS-3.1 kablo modemi, Dual-WLAN Ac+N (MU-MIMO) 1.733 (5 GHz) + 800 Mbit/S (2, 4 GHz), VoIP telefon sistemi)
    https://www.amazon.com.tr/AVM-DOCSIS-3-1-Dual-WLAN-MU-MIMO-telefon/dp/B07R74THC4

www.amazon.com.tr
    AVM Fritz!Box 6670 Cable (DOCSIS-3.1 kablo modem, 2 x 2 Wi-Fi 7, 2.880 MBit/s (5 GHz) ve 720 MBit/s (2,4 GHz), Zigbee entegrasyonu 1 x 2,5 Gigabit LAN bağlantı noktası)
    https://www.amazon.com.tr/AVM-DOCSIS-3-1-entegrasyonu-Gigabit-ba%C4%9Flant%C4%B1/dp/B0CY2HT598

• ihsanbeyhan İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 6690 almıştı bir arkadaş (Docsis 3.1) hatta burada da yazdı, çalıştıramadı.
    Arris Docsis 3.1 modem vardı bende birine verdim o çalıştıramadı. (Modem kargoda kayboldu sonra:(

Birşey diyemeyeceğim. Normalde hepsi Docsis 3.0 destekliyor görünüyor. 6670 de 6690 dan farklı değil

• Bu arada, kablo tv'den ev telefon hattı/numarası da almıştım. eski modemin arkadaki hatta direk telefon kablosunu takınca çalışıyordu. bunda ise çalışmıyor. bu modem desteklemiyor olabilir mi?

Başka bir voip hesabı alıp ( Netgsm mesela) Fritzboxa tanımlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.