Bugün Mediamarkt'ın sitesinde gezerken gördüm FRISBY FHP-960GW mikrofonlu kulaklığı fiyat olarak baya ucuz geldi ki zaten ben bunu akşam bilgisayara oturduğumda arkadaşlarla Age Of Empires 2 oynuyoruz aynı anda da Skype'tan görüşüyoruz o yüzden almayı düşünüyorum. Fakat Mediamarkt ile görüştüğümde hiçbir mağazada olmadığını sadece internet üzerinde olduğunu söylediler. Bende bilemedim nedir ne değildir aranızda kullananlar varsa yorum yapabilirler mi ?
Ürün Detayları ;
Gürültü Önleyici Kulakiçi Kulaklık Frisby FHP-960GW kulaklık son derece ergonomik bir yapıya ve altın kaplama 3.5mm girişe sahiptir.
Pratik & Ergonomik Frisby FHP-960GW kulaklık, yassılaştırılmış özel tasarımlı kablosu ile kablo karışıklığına son vermeyi amaçlar. Böylelikle siz de sadece müziğin keyfini yaşarsınız.
İster Konuşun, İster Dinleyin.. Frisby FHP-960GW 'nin üzerinde bulunan dahili mikrofon ve arama butonu ile uyumlu cep telefonlarından daha fazla verim alabilirsiniz. Arama butonu ile son aranan numarayı tekrar arayabilir ya da gelen aramayı cevaplayabilirsiniz.
mikrofon çöp
quote:
Orijinalden alıntı: PaperMo0n
mikrofon çöp
Mikrofon çok mu kötü ? Normal bir konuşma yapamaz mıyım hocam ? Peki kulaklık çıkışı nasıl ses verir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: pskology
quote:
mikrofon çöp
Mikrofon çok mu kötü ? Normal bir konuşma yapamaz mıyım hocam ? Peki kulaklık çıkışı nasıl ses verir acaba
bizim arkadaş almıştı mikrofondan çok şikayet ediyordu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pskology
quote:
mikrofon çöp
bizim arkadaş almıştı mikrofondan çok şikayet ediyordu
Ses çıkışı için ne diyordu hocam ses kalitesi falan