Şimdi Ara

Fringe tarzı dizi istiyorum bu boşluktan kurtulmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an fringeyi bitirdim ama keşke hiç başlamasaydım diyebilirim öyle bir boşlukta hissediyorum ki kendimi sırf 15 dk filan öylece ekrana baktım ne biliyim çok abartıyor gibi duruyorum ama cidden böylesi bir dizi daha zor gelir. Losttu izledim ama bu kadar boşlukta değildim cidden ama fringe benden bir parça alıp götürmüş gibi şu an Fringe tarzı dizi önerisi istiyorum pls plss

• Ben de cevapları bekliyorum.
  • Aynı boşluk hissini bende Breaking Bad i bitirdikten sonra yaşadım.
  • Breaking bad ve çok yeni bir dizi olan the leftoversa bak yalnız dikkat et leftovers beynini yakabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Files
  • Person of Interest izle.

• Breaking Bad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bb yi daha önce 3 4 bölüm izledim pek sarmamıştı ama tekrar başlıyacam umarım ilerde daha güzel olur. Ondan sonrada x files Person of Interest izlemeyi düşünüyorum bu Person of Interest baya öneren arkadaşım var ama bbye bir şans daha tanımak istiyorum umarım yanıltır beni. Hocam ara ara o dedğiniz the leftovers bakmayı düşünüyorum 8 bölüm çıkmış saolun umarım bu boşluğu kapatabilirim. @dunks @Oliver_ @yavuzmg @Alleaugenaufmich @Leonardo DiCaprio.
  • hepsen kullanıcısına yanıt
    Hocam çok doğru karar benimde arkadaş 2 bölüm izleyip sıkıldı döverek ilk sezonu bitirmesini sağladım şuan geceleri walterı düşünüp ağlıyor

• Tür olarak alakası olmasa da Prison Break genel olarak Fringe'den çok daha güzel, gerilimli, sürükleyicidir.

• Seni hatırlar gibiyim , daha fringe in ilk bölümlerindeyken felan karşılaşmıştık galiba.. Zaman ne kadar hızlı geçiyor.. Bende bitireli 1 yıl olmasına rağmen hergün biryerlerde fringe arıyorum.. Fringe in anakonusunda yeni izleyecekleri bu sebepten hep uyarırdım başlamayın bitince sizde bitersiniz diye.. Tebrikler.. artık fringe den önceki hayatın sonlandı. Şimdi daha değişik bi hayatın içindesin..

Fringe den sonra ilk bikaç ay hiçbi dizi izleme bence çünkü hepsi sana fringe in daha güzel olduğunu hissettircek. Ben fringe den sonra walking dead a başlamıştım ama malum neredeyse hiç etkilenmedim bazı kısımlar hariç. Ondan sonra aradan 8-9 ay geçti ve Lost u farkedip izlemeye başladım. Sonuç gene negatif. Lostta fringe i arattırdı. Şimdi fringe den sonra aradan 1 yıl geçti neredeyse , person of interest i izliyorum. Güzele benziyor ama bazı bölümleri anlayabilmek için bankacı polis yada amerikada türemiş suç sektörlerinden birinden felan olmak gerekiyor . Sana tavsiyem bu aralar dizi izleme zaten izleyemiyceksin.

Bu arada ben fringe i ikinci kez baştan sona izlemek için 4 ay sabredebildim..

• Arkadaşlar Fringe ilk üç bölümünü izledim, pek sarmadı. Sizce devam etmeli miyim? İlerleyen bölümlerde kaptırır mıyım kendimi? Çok övüyorlar bu diziyi.
  • Blackkan kullanıcısına yanıt
    bende dün bitirdim fringe yi, ilk ağladığım diziydi sanırsam(dexterde hüzünlenmiştim)
    arkadaş o değil de walter çok çekmişti arkadaş ya mutlu son olmalıydı walterin sonu o konuşmaları birbirlerine sarılırken ağlamaları benide ağlattılar lan,reis napıyodur acaba 2167 yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Tür olarak alakası olmasa da Prison Break genel olarak Fringe'den çok daha güzel, gerilimli, sürükleyicidir.

hocam saolun izledim onu ben dediğiniz gibi güzeldi ama alttaki arkadaşın dediği gibi fringenin yerini hiç bir diziye tutturamadım bb dediler 2 sezon 3. bölme kadar izledim fringeden sonra izlediğim için mi bilemiyorum ama çok slowdu izliyemedim bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.victor

Arkadaşlar Fringe ilk üç bölümünü izledim, pek sarmadı. Sizce devam etmeli miyim? İlerleyen bölümlerde kaptırır mıyım kendimi? Çok övüyorlar bu diziyi.

ilk baş bendede öyle bir tepki vermişti keşke izlemeyi bıraksaydım diyorum şu an bence devam etme o boşluk kapanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Seni hatırlar gibiyim , daha fringe in ilk bölümlerindeyken felan karşılaşmıştık galiba.. Zaman ne kadar hızlı geçiyor.. Bende bitireli 1 yıl olmasına rağmen hergün biryerlerde fringe arıyorum.. Fringe in anakonusunda yeni izleyecekleri bu sebepten hep uyarırdım başlamayın bitince sizde bitersiniz diye.. Tebrikler.. artık fringe den önceki hayatın sonlandı. Şimdi daha değişik bi hayatın içindesin..

Fringe den sonra ilk bikaç ay hiçbi dizi izleme bence çünkü hepsi sana fringe in daha güzel olduğunu hissettircek. Ben fringe den sonra walking dead a başlamıştım ama malum neredeyse hiç etkilenmedim bazı kısımlar hariç. Ondan sonra aradan 8-9 ay geçti ve Lost u farkedip izlemeye başladım. Sonuç gene negatif. Lostta fringe i arattırdı. Şimdi fringe den sonra aradan 1 yıl geçti neredeyse , person of interest i izliyorum. Güzele benziyor ama bazı bölümleri anlayabilmek için bankacı polis yada amerikada türemiş suç sektörlerinden birinden felan olmak gerekiyor . Sana tavsiyem bu aralar dizi izleme zaten izleyemiyceksin.

Bu arada ben fringe i ikinci kez baştan sona izlemek için 4 ay sabredebildim..

hocam şunu diyim keşke dediğinizi yapsaydımda bıraksaydım izlemeyi. Walterle gülüp walterle ağladığım bir sürü sahne oldu noble gibi büyük bir üstadın oyunculuğu bile izlememize bir sebep bence. Valla dediğin gibi şu an kendimi boşlukta hissediyorum böyle yalnız kimsesiz meyan kökü yiyen waltersiz. Dediğiniz gibi oldu. Dizi izliyemiyorum şu an yukardaki arkadaşın bb demesiyle izliyim dedim fringeden sonra inanirmisin 2 sezon 3.bölüme kadar zor dayandım sürekli diyaloglar filan hiç aksiyon yoksa hareket yok ne biliyim fringeden sonra izlediğim için bu kadar slow geldi sanırım ondan sonra dexterinin 1 bölmünü izledim biraz olsun olivayi hatırlattı için izlemeye devam etmeyi düşünüyorum keşke ama keşke başlamamış olsaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

bende dün bitirdim fringe yi, ilk ağladığım diziydi sanırsam(dexterde hüzünlenmiştim)
    arkadaş o değil de walter çok çekmişti arkadaş ya mutlu son olmalıydı walterin sonu o konuşmaları birbirlerine sarılırken ağlamaları benide ağlattılar lan,reis napıyodur acaba 2167 yaw

hocam inanirmsin sırf 1 haftadır geceleri dizi izleyeyim diye oturduğum zaman o aklıma geliyor keşke böylesi bir son olmasaydı ama en sonundaki şey çok anlamlıydı. Noble gibi büyük bir ustadın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görmüş olduk. Hayatımda hiç unutamayacağım bir dizi oldu benim için.

• İşte bu yüzden fringe i hala bitirmedim 2. sezondayım ağır ağır gidiyorum.Dizi önerisi olarak Believe bakabilirsin fringe yerini tutmaz ama.
  • fringeden sonra house izlemiştim iyi gelmişti veya teen wolf izle fringe tarzı dizi pek yok
  • Teen wolf iyidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.