Şimdi Ara

fringe hakkında sorum var - spoiler var hafif :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baştan beri belli bi temel olay var ve çevresinde gelişen olaylar var, ama arada çok alakasız bölümler oluyo sanki, bi önceki bölümlerde olanlarla hiç bi bağ kuramıyorum çok gereksiz bölümlermiş gibi geliyo bana, özellikle biraz önce izlediğim 2. sezon 11. bölümde koptu olay, 3-4 bölüm önce şekil değiştirenlerin öldürdüğü charlie çıktı yine ve kaldım ben mal gibi,tamam bi kronolojik sırayı takip etmiyo heralde olaylar ama neye göre bu bölümler kafayı yicem gece gece önceki bölümlerden kaçırdığım bişey mi var yoksa ilerleyen bölümlerde mi netleşcek, yardım edin bana
    yazarken aklıma bişey geldi bu arada şimdi iki tane evren var sanırım dizide bahsedilebilen ve olivia geçiş yapabiliyo ikisi arasında, bazı olaylar birinde bazı olaylar diğerinde oluyo olabillir mi acaba, evet çok saçma olabilir ama bi teori sadece

gece gece mantıklı bi şekilde yazabilmişimdir umarım ileriye dönük pek spoiler vermeden açıklayabilirmisiniz bi şu olayları bana

• Charlie'nin olduğu bölüm o ölmeden önce çekilmişti. Dizi o dönem ara verince çerezler niyetine yayınlanmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie olayı bu dizini ayıbıdır.
    Hocam olayı açıklasak her türlü spoiler olur. İzlemeye devam edin.
  • İlerleyen sezonlarda her şey açığa kavuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Charlie'nin olduğu bölüm o ölmeden önce çekilmişti. Dizi o dönem ara verince çerezler niyetine yayınlanmıştı.

charlie gerçek hayattamı öldü sanki, dizide öldüyse ölmüştür, o ölmeden önce çekilen filan derken nasıl yani, anlayamadım tam

Bir de, Benim olaylar bi bir evrende bi diğer evrende teorim yanlışmı şimdi bi de onu söyleyiverin :) düşündükçe iyice inandım buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Charlie'nin olduğu bölüm o ölmeden önce çekilmişti. Dizi o dönem ara verince çerezler niyetine yayınlanmıştı.

charlie gerçek hayattamı öldü sanki, dizide öldüyse ölmüştür, o ölmeden önce çekilen filan derken nasıl yani, anlayamadım tam

Bir de, Benim olaylar bi bir evrende bi diğer evrende teorim yanlışmı şimdi bi de onu söyleyiverin :) düşündükçe iyice inandım buna

Bu adamlar her hafta bir bölüm çekmiyorlar ki sen izleyene kadar belkide 10 bölüm daha çekiliyor. Charlie karakteri ile çekilen ve yayınlanmayan bir bölümü, dizi ara verince yayınlamışlar. Yani dizinin akışından bağımsız bir bölüm olarak düşün sen o bölümü. İzlediğini unut ve devam et.

Bu arada Fringe konularını korka korka açıyorum spoilere falan denk geleceğim diye Ama insan merak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 18 Ocak 2015; 2:19:52 >

• hocam Charlie ile önceden çekilmiş ama yayınlanmamış bölümü daha sonra yayınlıyorlar o dizinin büyük bir hatasıdır sen oraya çok fazla takılma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Charlie'Nin FBI - freeze ya da move move move diyişi hala kulaklarımda.
  • fringenin kendi konusunda bu bölümü bende izlediğimde yazdığımda anında cevap gelince devam izlemistim :) her izleyen soruyor malesef ama dedikleri gibi ölmeden önce cekilmis bi bölüm araya gitmesin diye de yayınlanmıs :) yaapacak bisey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.