Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.414
Cevap
54
Favori
393.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle bi gireyim dedim Bell'in vefat ettiğini öğrenince şok geçirdim resmen RIP Bell reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezona kadar izlettirdi kendini fakat 2.sezondan sonra gitgide saçmalaya başladı zorlaya zorlaya bitirdim sonunda hiçte breaking bad ,spartacus yarattığı gibi bir boşluk yaratmadı tüm diziyi 10 ar bölümden 3 sezon yapsalar on numara dizi olurdu fakat JJ abrahams lostda yaptığı gibi iyi bir seneryoyu gitgide saçmalayıp oyalayarak izleyiciye kakaladı bu arada belly hakkı rahtmetine kavuşmuş allah rahat eylesin
  • ©em © kullanıcısına yanıt
    Çok dikkatliymissiniz... yatağında iken söylediği sayılar gerçekten de bir konuya bağlanmış. .

• Evet hayat bu arkadaşlar en gerçek ve kesin şey ölümdür;

Şöyle maziye baktım da daha doğrusu orijinal Star Trek dizisine yaşı müsait olanlar bilir ve/veya fanları.

Kirk; William Shatner HAYATTA
    Spock; Leonard Nimoy R.I.P
    Dr.McCoy DeForest Kelley R.I.P
    Scott James Doohan R.I.P
    ve Chekov George Takei HAYATTA

Anlayacağınız kaptan Kirk William Shatner ve George Takei hariç herkes mefta
    Ayrıca ilginç bir anekdot da vereyim sanırım Dr.McCoy DeForest Kelley yanlış hatırlamıyorsan yakıldıktan sonra küllerinin uzaya saçılmasını vasiyet etmiş ve bu vasiyeti NASA tarafından yerine getirilmiş.
  • geçen hafta başladım ve 2. sezon 6. bölüm bitti.zamanında X-files hastası olarak benim çok hoşuma gitti.
    Water Bishop un karakteri canlandırma mükemmelliği baştan bağladı beni zaten... Ve oğluna bağlılığı.. Daha önce onu kaybetmenin acısını yaşamışken bir daha kaybederim korkusunu(((
    her gün 3. bölüm... yakında kendimi Water gibi hissetmezsem iyidir. Dün oğlumla oynarken "peter, water" vs. isimler koymuşum oyuncaklara))))
  • Fringe...
    yaklaşık 2 haftada 100 bölüm izlediğim; dün gece 04:44 te final bölümü biterken beni ağlatan dizi..
    Bilim kurgu dizisi mi yoksa mükemmel işlenmiş bir Baba-oBaba-ogul ilişkisi mi hala anlamış değilim. Ama siz siz olun; Eger çocuğunuz yokken bu diziyi izlediyseniz; ileride çocuğunuz olduğunda bir daha izleyiniz.
    Küçük ayrıntılara bir kaç bölüm belki de bir kaç sezon sonra cevap veriyor

sana Walter baba mi demeliyim yoksa Baba Waltermi bilemedim. meyankoku sekerini unutmayacagim (bu arada dizide walterin yedigi seker tatsiz bisiymis) otopsi sirasinda acikmani; bana aptalca gelen seyleri ilkokul cocuguna anlatir gibi basitce anlatmani unutmayacagim. Ancak kaybettiği çocuğu için sahip olduğu bilimi herseyi ile ortaya koyan; Dünyanın varlığını tehlikeye atan, sonrada bunun için vurgucü ile carpisan; ama sonunda hayat verdiği oğlunun geleceği için hayatını feda eden sana baba demeliyim. Evet evet kesinlikle Baba Walter demeliyim.
    Asterix Aster Asteri ya da Ester adın her neyse; walter a mükemmel bir arkadas yoldas olan tatlı kadın seni hiç unutmayacağım Astrid!!
    Peter ve Olivia... Bilim kurgu dizisinde Duyguların varlığını gösteren çift ... aslında senaristin ne anlattığının ifadesi olan siz...
    Peter in duygusal anlarda dediği Oliva sini; Olivia nin baskinda dediği üzerine basa basa F B A diye seslenmessini...
    Öyle bir dizi ki başlarda gıcık olduğum Lincoln u bile bana sevdiren dizi...
    çok şey yazılır ama bir role bir kişi hayat verir bunu anlıyorum. Noble amca; sen gerçekten benim için efsane oldun

• ŞOK HABER...!!!

Belki yeri değil ama ne de olsa Fringe'in esin kaynaklarından biri diyebieceğimiz X-Files geri dönüyormuş. Nerede duyduğumu bilmiyorum asparagas da olabilir konuyla ilgi bilgisi olanalar lütfen paylaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

ŞOK HABER...!!!

Belki yeri değil ama ne de olsa Fringe'in esin kaynaklarından biri diyebieceğimiz X-Files geri dönüyormuş. Nerede duyduğumu bilmiyorum asparagas da olabilir konuyla ilgi bilgisi olanalar lütfen paylaşabilir mi ?

Evet doğru x files ı eski olduğu için izlemedim. İnşallah yenisi eskisinin devamı olmaz

• beyler biraz ara vermiştim unuttumda şu kel adam the observer olayı neydi biri anlatabilir mi

• şu an 4.sezondayım..ama 2.sezonda aklıma bir şey takıldı..sormadan edemeyeceğim..2.sezonda ajan Charlie ölüyor..üç beş bölüm sonra şekil değiştirici olduğu anlaşılıyor..orda da öldürülüyor ve cenazesi yapılıyor..yani tmm Charlie öldü bizim normal evrende...sonra yine üç beş bölüm geçiyor..bir olay çözülecek olay yerine giden ekipte Charlie var..sanki hiç ölmemeiş falan gibi..izlerken düşündüm,ilerde açıklarlar nasılsa diye düşündüm.şimdi 4.sezona geçtim..hala bunla alakalı bi açıklama olmayınca tereddüte düştüm..hani olur ya..acaba 2.sezonda diziyi izlerken sıralama hatası mı yaptım

arkadaşlar diziyi bitiren biri lütfen el atsın :))

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Hocam o izlediğin bölüm aslında 1.sezona aitti. Bi sorun falan olmuş galiba o bölümü yayınlayamamışlar. 2.sezona nasip olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Hocam o izlediğin bölüm aslında 1.sezona aitti. Bi sorun falan olmuş galiba o bölümü yayınlayamamışlar. 2.sezona nasip olmuş.

şaka gibi...2 ezondur ha cevap verdiler ha verecekler beynim sulandı..neyse böyle kalite yapımında böyle bi salak kusuru olsun :)

• diziye hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

diziye hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

Peter'ın girdiği makine zamanı sıfırlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

hocam o zaman şunu anlamıyorum...benim bildiğim peter,çevresindekilerin hafızasından silindi..yani olanlar oldu ama hatırlamıyorlar şeklinde düşünüyordum..eğer dediğin gibiyse tmm,o zaman olvia peter ı kurtarmaya gitmedi ve broyles da ölmedi kabul edilebilir bir mantık..peki Charlie nerede :))) ayrıca her moku peter a bağlamaları artık sıkmaya başladı ama diziyi yine de bitirecem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

hocam o zaman şunu anlamıyorum...benim bildiğim peter,çevresindekilerin hafızasından silindi..yani olanlar oldu ama hatırlamıyorlar şeklinde düşünüyordum..eğer dediğin gibiyse tmm,o zaman olvia peter ı kurtarmaya gitmedi ve broyles da ölmedi kabul edilebilir bir mantık..peki Charlie nerede :))) ayrıca her moku peter a bağlamaları artık sıkmaya başladı ama diziyi yine de bitirecem

Charlie karakteri diziden komple ayrıldı. Senaryoluk bir olay değil yani, adam diziden çıktı gitti.

• bitmiş olduğuna halen inanamıyorum. bitti denmesine rağmen ara ara kontrol ediyorum. keyifci walter ın boş bırakıldığında kafası radar tavırlarını çoooohhh özledim.
  • Doktor için sonraki dizisi sleepy hallow u izlemeye başladım ama fringe o kadar üst düzey ki ; ajan Dunham, Peter, doktor o kadar güzel oynamış lar ki ozluyorum))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsekeom

2 sezona kadar izlettirdi kendini fakat 2.sezondan sonra gitgide saçmalaya başladı zorlaya zorlaya bitirdim sonunda hiçte breaking bad ,spartacus yarattığı gibi bir boşluk yaratmadı tüm diziyi 10 ar bölümden 3 sezon yapsalar on numara dizi olurdu fakat JJ abrahams lostda yaptığı gibi iyi bir seneryoyu gitgide saçmalayıp oyalayarak izleyiciye kakaladı bu arada belly hakkı rahtmetine kavuşmuş allah rahat eylesin

bende tam tersini düşünüyorum, o paralel evren gelecekten gönderilmiş ışınlanma aletimsi şey gelene kadar dizi sıkıyodu beni, her bölüm aynı şeyler çünkü, egzantirik bi vaka olur üçlü ekip çözer bölüm biter, klasik polisiye dizisi ama vakalar daha ilgi çekiciydi tabi, ama paralel evren meseleleri hikayeye girince izlemesi çok zevkli bi hale geldi bence, klasik polisiye dizi düzenini bozdu

bak özledim şimdi ya , baya bağımlısı olmuşrum bunun, o zamanlar rüyalarıma bile giriyodu, gecenin üçüne kadar izlerdim, sonra yatar rüyamda kendi kurguladığım bi bölüm daha izlerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

ŞOK HABER...!!!

Evet doğru x files ı eski olduğu için izlemedim. İnşallah yenisi eskisinin devamı olmaz

kalitesiz diye izlemiyorsan haberim var. 1080i olarak çıktı. 6. sezonu çeviriyorlar şuan da.

http://tehparadox.com/forum/f94/x-files-hdtv-10801-s02-7381475/

vee

Aynı kadro ile Untitled X-Files Revival çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 22 Nisan 2015; 18:09:10 >

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.