Şimdi Ara

FrienzKo bosslar ve droplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu dropların bulundugu bır lıste var elmde frıenzko dakı ama boss lardan dusen ıtemler konusunda yardım ıstıyorum. boss kesen varsa dusen ıtemını buraya ayrıntılı olarak yazarsa sevınırım. mesela ben prıncessten ıkı tane secret sılver earrıng dusurdum (kupe hp bonus +1 15 hp 25 deffence bonuslu) bunu gıbı ıtemlerı yazarsanız sevınırım. cunkı drop lıstte event rıng yazıyo ıtemın ada yazmıyo kesmek gelmıyo ınsanın ıcınden dandık bıse duserse bosa ugrasmıs olmayayım dıe. mesele elf metalş rıng neyden duser? bunun gıbı. yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler. umarım guzel bır paylasım olur....

• Dugru durust boss veya yaratık kesıp event ıtemlerden dusuren yokmu ya?
  • Ya kardesler topıce bakan yokmu hıc yaws¿ En azından ıtemlerı merak eden yokmu? Myst bakıyosan sen barı yaz bıseler ıtem yapmak ıstıyorum cz ye gırecem boss kesecem bosa np kayybermeyelım adamlar +10 rap la ustume ustume gelıyo cok tırsıyorum gecen rıote kestım 1000 falan hp sı kaldı AustınPowers adlı sahıs benı ızlıyormus gızlıce yaratıgı daha dorusu ılk magemı kestı sonrada rıoteyı halıyle oldugum ıcın drop ona gıttı yane... Cz ye gıreyım bare gırmem bosa gıtmesın degsın bıseylere bıde bu sherıf ırkı yaratıkların duke falan nerde cıkıyo o konuda aydınlatırsanız benı sevınırım... Cevap verenlere tesekkur sımdıden...
  • arkadaslar harbiden varmi boss haritasi.
  • knaka adam gibi item için güzel boss kesmen gerekir :D
  • Bak kanka;

Garu(etaroth'un bossu) kestim Priest shell çıktı
    TK kestim BUS çıktı
    Harpy Quenn kestim Ondanda BUS çıktı

Bu yüzden bi daha boss kesmemeye karar verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

Bak kanka;

Garu(etaroth'un bossu) kestim Priest shell çıktı
    TK kestim BUS çıktı
    Harpy Quenn kestim Ondanda BUS çıktı

Bu yüzden bi daha boss kesmemeye karar verdim.

Ya bu oyunda kesmek ıstedınmı arama gıbı derdın olmuyokıne cz ye gır her bosstan ıkı uc tane oluyo nerdeyse. Onlardan dusen ıtemlerı dıom ben yada +8 +9 str bonuslu takılar falan nerden duser ıyı ıtem yane unıq ıtemlerınde dandıklerı var yaneeeeeee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Lwla Göre Kasılma Yerleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haydee boss lara hucum hergun talos kesiom of bıktım sizde gelin sizde kesin neden olmasın download link isteyenler soylesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: muratgencel

Dugru durust boss veya yaratık kesıp event ıtemlerden dusuren yokmu ya?

kardeş imzandaki 2 smileyi kaldır yoksa imsan silinir.3 smileyden daha fazla kullanmak yasak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSpearow

quote:

kardeş imzandaki 2 smileyi kaldır yoksa imsan silinir.3 smileyden daha fazla kullanmak yasak.

imzasında hayatını anlatmış bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaDoWScReaM

quote:

Orjinalden alıntı: JackSpearow

quote:

imzasında hayatını anlatmış bea

• quote:

Orjinalden alıntı: fourhuman

haydee boss lara hucum hergun talos kesiom of bıktım sizde gelin sizde kesin neden olmasın download link isteyenler soylesin.

ya doğru düzgün bir id alıcağım link verirmisiniz yaaa id alamıyorummm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.