Bildirim
Friends (1994-2004) #RIPMatthewPerry (87. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
evrimle ilgili videoları izlerken kendimi bu dizinin bir sahnesinde buldum.
ve evet itiraf ediyorum dizinin varlığından az önce haberdar oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 20 Mayıs 2012; 1:49:23 >_____________________________ Şüpheci oku, şüpheci dinle, şüpheci gör. Alçakgönüllü düşün... -
Beyler ''Joey'' adlı diziye başladım. Joey Tribbiani'nin Friends'ten sonra aktörlük şansını Los Angeles'a taşınarak değerlendirmesini anlatıyor.
Bildiğimiz Joey yani. Hatta daha ilk bölümde Chandler'ın adı geçiyor ve New York'taki bütün arkadaşlarının evlenip çocuk sahibi olduğunu bir çok şeyin değiştiğini söylüyor Joey.
Friends'ten sonra izlenebilecek bir ek paket gibi ve oldukça komik. Joey tek başına götürmüş diziyi. 2 sezon çekilmiş ve iptal edilmiş ama 2 sezon da dolu dolu 24'er bölüm.
Friends özlemi çekenlere değişik bir deneyim olur izleyin derim.
_____________________________ -
Ayriyetten eklemek istedim. Sadece Chandler ve Joey'i konu alan bir dizi ne yarardı be
bu diziden sonra diğer komedi dizileri sanki taklidiymiş gibi geldi, özellikle ''how i met your mother''.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatakIysm -- 2 Haziran 2012; 15:19:51 >_____________________________ “Bazı insanları eğitemezsiniz, onları kötülük etmemeye ikna edemezsiniz. Kötülüklerini suratlarına vurunca sadece inkar etmez, sizden daha da nefret ederler. Onları görmezden de gelemezsiniz. Cezalarını haketmişlerse haketmişlerdir. Merhamet her zaman en doğrusu değildir, en güzeli ve en ahlaklısı da degildir. Size kötülük edenleri mazur görmek, onlara anlayış göstermek, onların içindeki şeytanı ancak besler, büyütür. Affetmek belki de o insana yapabileceğiniz en büyük kötülüktür.” Dogville -
dizinin em komik sahnesi bence sonuna kadar izleyin ne kadar egleniyorlarhttp://www.youtube.com/watch?v=IQicfUjVVqU
http://www.youtube.com/watch?v=w2c8s_MvwrE&feature=related
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 2 Haziran 2012; 21:13:55 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Glόin
Beyler ''Joey'' adlı diziye başladım. Joey Tribbiani'nin Friends'ten sonra aktörlük şansını Los Angeles'a taşınarak değerlendirmesini anlatıyor.
Bildiğimiz Joey yani. Hatta daha ilk bölümde Chandler'ın adı geçiyor ve New York'taki bütün arkadaşlarının evlenip çocuk sahibi olduğunu bir çok şeyin değiştiğini söylüyor Joey.
Friends'ten sonra izlenebilecek bir ek paket gibi ve oldukça komik. Joey tek başına götürmüş diziyi. 2 sezon çekilmiş ve iptal edilmiş ama 2 sezon da dolu dolu 24'er bölüm.
Friends özlemi çekenlere değişik bir deneyim olur izleyin derim.
bende ondan sonra başladım joey e ama sarmadı tek başına kalmış gibi geldi. joey yanlızmış gibi._____________________________
-
Konuyu görünce yazmak istedim. Bu dizi ye sadece can sıkıntısından başlamıştım. Beni mutlu eden, ağlatan, coook güldüren başka bir dizi daha izlemedim. Özellikle ilk bölümlerinin çekim kalitesi gerçekten düşük ve can sıkıcı bir durum. Fakat bu dizinin içeriği tarif edilemez. Mutlaka izleyin.
Dip not: Bu dizi Aniston a aşık olduğum dizidir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Söz uçar, yazı kalır.
Samsung Galaxy Tab S 8.4 // İphone 6 plus -
quote:
Orijinalden alıntı: Tenth Doctor
Finali yeni yaptım ve ağlamaktan içim dışıma çıktı gerçekten moralmaz çöktüm diyebilirim.
Buda finalde çalan harika parça
İlk bitirdiğimde bende çok kötü olmuştum 2 ay sonra tekrar başladım vede.
Birde avatarındaki doktor diziden çıktığında üzülmüştüm baya o gittiğindne beri o diziyide izlemiyorum zaten_____________________________
-
İzlediğim en güzel dizilerden biridir. Cidden aynı kadro farklı bir dizi çekse oturur yine izlerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Hazır seri 1080i olarak bitmeye yaklaşmışken yakın bir arkadaşıma hediye olarak bluray box set yapıyım dedim
Birde ev yapılırken artan lamine parkeler vardı onlardan da kutu yaptım kutuya konulacak dvd ler.Dış tasarım bitti bakalım bundan sonra en çok kasacak şey altyazı onla ugraşacagım.
Bunun gibi orijinal boxseti turkiye de bulamadim hic bulsam alacagim aatilan yer bilen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Hazır seri 1080i olarak bitmeye yaklaşmışken yakın bir arkadaşıma hediye olarak bluray box set yapıyım dedim
Birde ev yapılırken artan lamine parkeler vardı onlardan da kutu yaptım kutuya konulacak dvd ler.Dış tasarım bitti bakalım bundan sonra en çok kasacak şey altyazı onla ugraşacagım.
Bunun gibi orijinal boxseti turkiye de bulamadim hic bulsam alacagim aatilan yer bilen var mi?
Muhterem biliyorsun zaten hali hazırda çıkmış bir bluray setler yok , nete düşen hdtv lerden kayıtları çekiyorum ben bluray duyurulmadı daha ortada bir şey yok(Kalitesi fena degi,her ne kadar günümüzdeki cam gibi blurayler olmasada kaynak bu şekilde bluray gelse dahi görüntü bundan iyi olmayacaktır reencode yapılmadıgı sürece). Set olarak anca dvd setler http://www.dvdcollections.co.uk/friends/friends-box-set.htm var bu şekilde en güzelde kırmızı set olan.
Setler 100$ civarı.
http://www.ebay.com/itm/Friends-Complete-Series-Collection-Season-1-10-40-DVD-2-CD-Boxset-Brand-New-/190689922913?pt=US_DVD_HD_DVD_Blu_ray&hash=item2c66014f61#ht_885wt_1163
En uygun Tr ye gönderisi olan bu var 110$ geliyor ama tabi Türkçe altyazı sorun.İng iyi dersen sorun degil ama diger türlü vitrinlik olur
Bir ara orj dvd leri elime geçmişti 1 2 4 9 sezonda Türkçe altyazı vardı sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 16 Haziran 2012; 14:48:40 >_____________________________
-
Bana dvd de yeter zaten elimin altında istiyorum bu diziyi
.
Alt yazı sorun değil zaten alt yazısız izliyorum diziyi genelde. Benim istediğim bir set vardı 70euro yu aşıyordu ondan almadım gümrükle uğraşmak istemediğimden ama bu 110 dolar geçebilir gibi duruyor._____________________________ -
Artık dağınık olarak saklamak istemiyorum dvd'leri.Hazır uncut altyazıları bitmek üzere iken ve öyle dvd'ye tekrar çekecek iken bir de cover yapayım diyorum..Bildiğim bir site vardı yüksek çözünürlük fakat hatırlayamadım..Yardımınızı istiyorum
Büyük ihtimal sıkıntı olmaz,geçen arkadaşa Seinfeld Box Set aldık 220$ tuttu kargo dahil ve hiç takılmadan geldi.Medyalara genelde ses çıkarmıyorlar.Tabi kesin bir şey demek mümkün degil.
@eyoruk genelde cdcovers.cc kullanılır ama bu işin merkezi custommaniacs tır.Paralı olmasına lakin degecek coverlar var sitede.Zaten totale vurunca pek bir para degil.Ücretsiz siteler çok ancak kaliteli bulmak zor.Ben taslagımı kendin hazırlayıp atworkleri custom dan çekip tasarlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 16 Haziran 2012; 15:47:57 >_____________________________ -
Daha önce 130 dolarlık kitap almıştım takıldı ondan işi şansa bırakmak istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
Daha önce 130 dolarlık kitap almıştım takıldı ondan işi şansa bırakmak istemiyorum
Alala garip gümrük yasasında kitaplar gümrüge tabi degildir diye açık madde var şaşırdım.Adamların ne yaptıgı belli degil._____________________________ -
Belki sonra çıkmıştır o yasa ben aldığımda baktığımda sadece diğer eşyalarda alınan orada beklediği için ücret alınmaz yazıyordu. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki