Şimdi Ara

Freud'u nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Freud adamdır kitapları rafımda.

• Bana çok ters düşünceleri var.En basitinden ensest ilişki gibi rezil bir olayın bile savunmuştur.Sapığın tekidir bulaşma derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Bana çok ters düşünceleri var.En basitinden ensest ilişki gibi rezil bir olayın bile savunmuştur.Sapığın tekidir bulaşma derim ben

Horneyi mi benimsesem ?

• Allah akıl fikir vermiş kullan bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STR Priest -- 18 Ekim 2015; 17:45:50 >
  • adam gibi adamdır diyenler seri +++++++++++++++++++

• öyle birşey savunmamış diye biliyorum.örnek verebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Allah akıl fikir vermiş kullan bence

Psikolog olacağım için artık bir yol seçmeliyim kendime hepsinden azar azar bilmek mi daha iyi olur birinden çok şey bilmek mi
    birinden çok şey bilirsem farklı yaklaşımlar getiremeyebilirim
    hepsinden az şey bilirsem tedavi etmeye yetemeyebilir bildiklerim
    psikoloji okumakta olanlar ve psikologlar bir yardım edin ya
    sizin için küçük benim için büyük bir sorun
    önemsiyorum çünkü

• kendisi ensesti savunan akli dengesi biraz bozuk olan sapığın tekidir, masondur, Siyonizme hizmet etmiştir, kaale alınmamalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuzer_Kömürcü

kendisi ensesti savunan akli dengesi biraz bozuk olan sapığın tekidir, masondur, Siyonizme hizmet etmiştir, kaale alınmamalıdır

Cinsellikle kafayı bozmuş biri olduğunu biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum,ensest ilişkilerini savunduğu derslerde hiç söylenmedi bize
    id,ego,süperego kavramlarını kazandırdı psikoloji bilimine,gerçi herşeyin nedenini cinselliğe bağladığı için eleştirilmişti
    ama yadsınamaz yeri var,psikoloji bilimi için önemli bir şahıs,diğerleri hep onun kuramlarından yola çıkarak yeni ve geleceğe kalıcı kuramlar oluşturmuşlar bildiğim kadarıyla

• Freud kabul edilmiyor diye biliyorum, Koç'taki bir psikoloji hocası ile sohbet ederken söylemişti 3 yıl önce.

İlla birini seçip onu benimsemek zorunda değilsin, hepsini öğren, kendi akıl süzgecinde süz ve kendi yolunu çiz. Sanırım çok okuyan biri değilsin ondan olur bu tarz bilinmezlikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Bana çok ters düşünceleri var.En basitinden ensest ilişki gibi rezil bir olayın bile savunmuştur.Sapığın tekidir bulaşma derim ben

adam gerçekleri yazmıştır ve doğrudur dedikleri her şeyin tabanında cinsellik yatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Freud kabul edilmiyor diye biliyorum, Koç'taki bir psikoloji hocası ile sohbet ederken söylemişti 3 yıl önce.

İlla birini seçip onu benimsemek zorunda değilsin, hepsini öğren, kendi akıl süzgecinde süz ve kendi yolunu çiz. Sanırım çok okuyan biri değilsin ondan olur bu tarz bilinmezlikler.

evet fazla kitap okuyan bir insan değilim malesef ama iyi bir psikolog olmak için çok kitap okumak gerekiyor
    ben de yol haritamı çizmeye çalışıyorum ama kayboldum

• quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

onun düşüncelerini benimsesem mi?

Freud'un hemen hemen tüm kitaplarını okudum.Ensesti savunuyor falan diyenler hiçbirşey bilmiyorlar ve okusalarda anlama ihtimalleri düşük.Ben okuyalı epey oldu ama okurken bayaa zorlanmıştım çünkü Freud bir dahi ve teorileride çok kompleks ama anlayınca çok zevkli.Horneyinde 1-2 kitabını okumuştum sanırım Adler in takipçisi ve açıkçası bana biraz yüzeysel geliyor adler.Adlerinde güzel şeyleri var ama Freud aşmış bence.Adler ve günümüz psikolojisi biraz ego psikolojisi ağırlıklı ama bence insan psikolojisinin çoğu bilinçaltı düşünce süreçleri tarafından belirleniyor ve bir insanı ancak bilinçaltını deşifre ederek tam anlamıyla anlayabiliriz.Bence psikanalize ağırlık ver ama anlaman için bayaa kafa yorman gerekebilir.

• ahlakçı adamlara bakarsan daha iyi olur.
  • Bende psikoloji okuyorum bence once freud u bi arastir sonra digerlerine gecersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedeni

quote:

Freud'un hemen hemen tüm kitaplarını okudum.Ensesti savunuyor falan diyenler hiçbirşey bilmiyorlar ve okusalarda anlama ihtimalleri düşük.Ben okuyalı epey oldu ama okurken bayaa zorlanmıştım çünkü Freud bir dahi ve teorileride çok kompleks ama anlayınca çok zevkli.Horneyinde 1-2 kitabını okumuştum sanırım Adler in takipçisi ve açıkçası bana biraz yüzeysel geliyor adler.Adlerinde güzel şeyleri var ama Freud aşmış bence.Adler ve günümüz psikolojisi biraz ego psikolojisi ağırlıklı ama bence insan psikolojisinin çoğu bilinçaltı düşünce süreçleri tarafından belirleniyor ve bir insanı ancak bilinçaltını deşifre ederek tam anlamıyla anlayabiliriz.Bence psikanalize ağırlık ver ama anlaman için bayaa kafa yorman gerekebilir.

hangi kitabından başlasam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nedeni

quote:

hangi kitabından başlasam?

Rüya yorumlarından başlamayı tavsiye ediyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.