Şimdi Ara

FREEZİNG Anime Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür: Aksiyon, Dram, Ecchi, Romantizm.
    Bölüm: 12 Devam ediyor
    Yaş Sınırı: +17
    Tanıtım: Başka bir boyuttan gelen ''Nova'' adlı yaratıkları dünyayı istila etmeye başlar, kendilerine ''Pandora'' adı veren bir grup genç kadın bu yaratıklarla mücadeleye girerler. Özel bir akademide Pandora'larla birlikte eğitilen ''Sınırlayıcılar'', Novaların kabiliyetlerini sınırlayıp Pandora'lara yardım ederler.Pandoralar kadın sınırlayıcılar erkek olur ve bir takım oluştururlar.

Erkek kahramınımız Kazuya’nın ablası Kazuha da bir Pandoradır, fakat Novalar ile yapılan bir savaşta hayatını kaybetmiştir ve Kazuya bunun üzerine akademiye katılmaya karar verir. Kazuya akademiye katıldığı zaman oradaki en güçlü Pandora olan Bridgette L. Satellizer ile karşılaşır ve Satellizer, Kazuya’nın ablası Kazuha’ya çok benzemektedir.

İlk bölümden itibaren kendine bağlamaya başarıyor anime ve konu ilerledikçe baş karakterlerden biri olan Bridgette L. Satellizer'e sempati duymaya başlıyorsunuz..Fun-service olayının romantizmle gitmedigini düşünüyorum onun dışında kesinlikle izlenmesi gereken bir anime; Tavsiye ederim

FREEZİNG Anime Tanıtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöLGe_TeaM -- 14 Mayıs 2011; 13:04:49 >

• Anime Cafe konusuna yazarsan hem daha çok kişiye ulaşırsın hem de forum kirliliği olmamış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

Anime Cafe konusuna yazarsan hem daha çok kişiye ulaşırsın hem de forum kirliliği olmamış olur.

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöLGe_TeaM -- 14 Mayıs 2011; 20:39:31 >
  • quote:

Anime Cafe konusuna yazarsan hem daha çok kişiye ulaşırsın hem de forum kirliliği olmamış olur.

Bu nasıl bir mantık arkadaş anime tanıtmak forum kirliliği mi oluyormuş?

Animeye gelince;
    Fena değil. Ağır ecchi. Konusu idare eder, Evangelion ve Bokurano'yu hatırlatıyor. Bridgette L. Satellizer karakterine karşı cidden sempati duyuyorsunuz. Sağlam dövüşler var, kan vahşet alıp başını gidiyor son bölümlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Animeye gelince;
    Fena değil. Ağır ecchi. Konusu idare eder, Evangelion ve Bokurano'yu hatırlatıyor. Bridgette L. Satellizer karakterine karşı cidden sempati duyuyorsunuz. Sağlam dövüşler var, kan vahşet alıp başını gidiyor son bölümlerde.

Yalnız deilmişim

• quote:

quote:

Benim önermek istediğim kafadan 40+ anime var üstüne 80+ manga var birde üstüne VN'ler var,şimdi hepsi için ayrı ayrı konu açsam daha da güzeli bu işi foruma giren herkes(ki ben daha bu sektörü 3 yıl+ dır takip eden bir insanım tartışmasız bu forumda en eski animeci ben değilim birde daha eskilerin önericeği seri sayısını düşün)yapsa bu forumun hali ne olur? Bu kirlilik değilde nedir? Bunun yerine zaten var olan Anime/Manga Tavsiye konusunu kullanmak daha doğru değil mi?!???!?? Hadi diyelim o konuya fazla giren yok Cafe bölümü sohbet odası gibi bir yer zaten hiç yoktan oraya yazılabilir öneri ki çoğu kişi öyle yapıyor...

...şimdi yukarıda verdiğim rakamlara bak(ki sırf ben kendi önerilerimi yapmak için 100+ konu açmam lazım) herkesin öneri yapmak için ayrı ayrı konu açtığını düşün sonra bu manzarayı hayal et,öyle bir durumda buranın Konu Dışı gibi laçka bir bölümden farkı kalır mı?

FREEZİNG Anime Tanıtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 14 Mayıs 2011; 22:58:04 >

• quote:

quote:

quote:

Benim önermek istediğim kafadan 40+ anime var üstüne 80+ manga var birde üstüne VN'ler var,şimdi hepsi için ayrı ayrı konu açsam daha da güzeli bu işi foruma giren herkes(ki ben daha bu sektörü 3 yıl+ dır takip eden bir insanım tartışmasız bu forumda en eski animeci ben değilim birde daha eskilerin önericeği seri sayısını düşün)yapsa bu forumun hali ne olur? Bu kirlilik değilde nedir? Bunun yerine zaten var olan Anime/Manga Tavsiye konusunu kullanmak daha doğru değil mi?!???!?? Hadi diyelim o konuya fazla giren yok Cafe bölümü sohbet odası gibi bir yer zaten hiç yoktan oraya yazılabilir öneri ki çoğu kişi öyle yapıyor...

...şimdi yukarıda verdiğim rakamlara bak(ki sırf ben kendi önerilerimi yapmak için 100+ konu açmam lazım) herkesin öneri yapmak için ayrı ayrı konu açtığını düşün sonra bu manzarayı hayal et,öyle bir durumda buranın Konu Dışı gibi laçka bir bölümden farkı kalır mı?

FREEZİNG Anime Tanıtım

Tavsiye edilen veya tanıtımı yapılan anime, manga nın arka planda kalanlar için yapıldığını göz önünde bulundurursan (En azından ben öyle yapıyorum), abartıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chainsaw Man(Anime)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kazuya çok sinik. Yapabildiği tek şey ereinber set olayı olmadan freezing. Başka bir nanesi yok. Hani dedim belki hızlanır, kılıç çıkarır felan ama yok.
  • Ecchi ile doldurulmuş sıradan bir anime bence.Her sezon böyle şeyler çıkıyor hepsi birbirinin aynısı gibi.Özgünlük diye birşey kalmadı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Kazuya çok sinik. Yapabildiği tek şey ereinber set olayı olmadan freezing. Başka bir nanesi yok. Hani dedim belki hızlanır, kılıç çıkarır felan ama yok.

Kesinlikle çok sinik.. Allah aşkına gerçek bir erkek sevdiği (veya herhangi bir şekilde yakınlık hissettiği) kızın suratında heran intihar edecek gibi bir ifade varken yalnız bırakırmı onu Ama tüm bunlar büyük ihtimalle kazuyanın ''Ve Tanrı, Adamı Yarattı'' anı için hazırlık olsa gerek
    Edit: Az önce baktım yeni bölüme olaylar beklediğim gibi gelişiyor..Gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöLGe_TeaM -- 18 Mayıs 2011; 15:23:06 >

• Konuyu fazla uzatmayalım ama bence yeni konu açmak daha iyi.Zaten çok fazla konu açılmıyor , yeni konu açarakta hem o animeyi izleyenler gelip burda tartışmasını yapıyor , hem spoilerini veriyorlar.

Konuya gelince merak ettiğim fakat izlemeye zaman bulamadığım bir animedir.
  • 3 . bölüm bitti . hentai lan bu . neyse sadece 12 bölüm var sanırım . daha sonra mangaya başlamak zorunda kalıcam
  • Ne kadar kolpa bir yapım olduğunu manga'sını takip edenlere sorabilirsiniz. Her ne kadar bolca "abla" içermesiyle beni o yönden tatmin etse de sadece birkaç bölüm izleyerek bile döbüşlerin herhangi bir mantık çerçevesinde ilerlemediğini anlayabiliyorsunuz (Birleriyle çelişen durumlara birkaç örnek verirdim ama spoiler'e kaçar)

Çizimler güzel, seiyuu kadrosu çok çok iyi, müzikler eh, hikaye ve kurgu hem ağır şekilde arak hem akıcı bir bütünlük oluşturmaktan çok uzak, arka plan plot'u ve finali tatminden çok uzak. Harcayacak zamanınız varsa -ki harcayacak sonsuz zamanınız olmadığını düşünmek istiyorum- göz atabilirsiniz ama bile bile lades bir seri bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Ne kadar kolpa bir yapım olduğunu manga'sını takip edenlere sorabilirsiniz. Her ne kadar bolca "abla" içermesiyle beni o yönden tatmin etse de sadece birkaç bölüm izleyerek bile döbüşlerin herhangi bir mantık çerçevesinde ilerlemediğini anlayabiliyorsunuz (Birleriyle çelişen durumlara birkaç örnek verirdim ama spoiler'e kaçar)

Çizimler güzel, seiyuu kadrosu çok çok iyi, müzikler eh, hikaye ve kurgu hem ağır şekilde arak hem akıcı bir bütünlük oluşturmaktan çok uzak, arka plan plot'u ve finali tatminden çok uzak. Harcayacak zamanınız varsa -ki harcayacak sonsuz zamanınız olmadığını düşünmek istiyorum- göz atabilirsiniz ama bile bile lades bir seri bence.

Kesinlikle dikkate alacağım.

• Bitirdim . ovaları da güzel

Sonuç : 7 puan
  • edit: hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 26 Ağustos 2012; 14:30:09 >
  • 2. Sezon yolda

Kaynak: ANN
  • Dandik bence konu falan çok tırt.Ecchi de sevmem zaten neden izlediysem
  • Gelsin gelsin, gerçi manga'nın yanında pek çekilmese de sırf Bridget için fena gideri var. Hastasıyız Satellizer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 25 Mart 2013; 23:00:27 >
  • Ecchi önemli tabii. Yoksa bende izlemezdim herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 26 Mart 2013; 3:41:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.