Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _drmxmyt

erkekler için 6yeni item. kızlar için 6yeni item
    PFler için FREEWILL(istendiği zaman smaç basmaya yarar)
    PGler için HOOKUPPASS(pas in the air gibi alleyup pası atabilirsiniz)

freewıll olayı güzelmış
  • eski oyundaki hesabımızı kulalnabiliyormuyuz?
  • Sölim Yani Bende Reb De 16.yım Ona Göre XD Neyse Adım TrVeLLy Zaten Oyundakilerin Çoğu Bilir 22 Lwl Oldum Pf Freewill 21000 İstior Daha Almama Var XD Neyse Otantik Abime GangsteYanke Abime Basrı(Kolbastı basrı anlar ztnXD)Tolga Goooogo TheBigBoy Oktay MvPJamesPF TheBabutza YsnMtnSG Vinsanty myvay Yener Artık Kimleri Unuttum Bilmiom Unuttuklarıma PArdon Bu SAydığım Tayfaya TeşekkürlerXD
  • account alıma işini nasıl gercekleştirecegiz acaba .. verilan proxy siteleri calışmıyor ... oyunuda kurdum bi account alma kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: calkan

account alıma işini nasıl gercekleştirecegiz acaba .. verilan proxy siteleri calışmıyor ... oyunuda kurdum bi account alma kaldı

O eski oyun için geçerliydi.Yeni oyun için Gamekiss'ten rahatlıkla üyelik alabilirsiniz.
  • Uzun zamandır giremiyorum freewillde gelmesi oyunu güzellestiri Öss bitsede kaldıgım yerden devam etsem
  • arkadaşlar nası club kuruyoz biliyomusunuz?
  • Arkadaşlar oyun güzel ama müzikleri herkese hitap etmiyor bunun için Freestyle Metallica Patchini yapmaya başladım. cümleten hayırlı olsun.
  • %30 tamamlandı.
  • hadı bakalım nasıl olucak yaptığın yama. farklı müzıklerın olması güzel olabılır. ama metal muzık falan koyuyorsan genelde keşke metallıca gıbı ayak bı grup değılde adam akıllı müzıkler gruplar olsaydı neyse bunada şükür dıyıp denıcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Error 404 -- 6 Haziran 2009; 18:44:02 >
  • %85 tamamlandı. Metallica Ayak bi grup değil son zamanlarda poserlar metallica dinleyip bakın bende metalciyim deme sevdasına düştüler orası ayrı. Bunu hallediyim AC DC yaması yapacam daha.
  • oyuna mı patch yapıosun anlamadım?
    oyuna yapıosan gerçekten çalışır mı ki?
  • çalışıyo ya koaly bişi müzikleri dğeiştiriyom sadeceşu an çalışıyo hepsi de yavaş şarkılar falan uymuyo oyunda uygun şarkıları seçip bitirince atacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

arkadaşlar nası club kuruyoz biliyomusunuz?

Muhtemelen full sürümde gelicektir club kısmı.Şu anda birşey yapılmıyor.
  • Full Geldi Beyler ... hayırlı olsun sbs yi de atlattım İtsss Showww Timeee xD xD
  • Gorkem nası geçti SBS mat çok kolaydı bence
  • Oyunda müzikleri kapatıryorum genelde eskiden daha güzeldi (sierra) tam sürümede geçmis ins. güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 8 Haziran 2009; 0:07:04 >
  • görüntüler güzel oyunu bilmem ama
  • nihayet hatadan yararlanıp 1-8'e gidenler belli olmaya başladı.

http://www.gamekiss.com/forum/bbs.jce?gotoPage=1&bbsIdx=15&search=0&keyword=&filter=-1&contentIdx=8068

uyarı alanlar..

OzzmynnTR
    TrVelly
    tuRqqqq
    OdomSuper

küçük ödül olan 3 günlük banı da OTANTİK yemiş. tebrikler.

haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 8 Haziran 2009; 9:04:21 >
  • nasıl full'u geldı beyler ? ben oyuna gırıyorum hala update falan ıstemıyor.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.