Şimdi Ara

FreeRAM XP Pro 1.52 (Türkçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilindiği gibi sisteminizde çalışan her program belleğinizden bir miktar harcar. Siz bazı programları kapatsanız bile, programın paylaştığı DLL kitaplık dosyaları bir miktar belleğinizi yine üzerlerinde taşırlar.
    Bu programı sisteminize kurduğunuzda belirlediğiniz zaman aralıklarında, örneğin 15 dakikada yada 30 dakikada bir, sisteminizde kapalı olduğu halde belleğinizi işgal eden programları devre dışı bırakıp, boş belleğinizi tazeler. Yada bu işlemi zaman aralığı belirlemeden dilediğiniz zamanlarda siz manuel olarak da yapabilirsiniz.
    Programın orijinali İngilizce. Ben programın acil kullanım komut ve ayarlarını Türkçe'ye çevirdim. Peyderpey diğer çevrilmeyen bölümlerini de Türkçe'ye çevirdiğimde linke yükleyip, yükleme tarihini belirterek size sunacağım.
    Çok faydalı bir program, kullanmanızı tavsiye ederim. Her çalıştırdığınızda bellekte en az % 20 civarında bir iyileştirme yapıyor.

Not: FreeRAM XP Pro 1.52 yi ingilizce olarak kullanan arkadaşlardan, programı Türkçe olarak kullanmak isteyenler, indirdikleri dosyanın ismini FreeRAM XP Pro.exe yaptıktan sonra, program klasörlerine direkt olarak kopyaladıkları taktirde (sistemlerindeki programı kapattıktansonra) programı Türkçe kullanabilirler. Çünki programın Setup'ı ile sistemde çalışanı aynı program.

Arkadaşlar programın registry düzenleme özelliği olduğu için, koruma programları uyarı veriyor, ama tehlikesi yok.

Saygılarımla...
     FreeRAM XP Pro 1.52 (Türkçe)

Download adresi:
    http://www.filesharesite.com/download.php?file=13a0d697d4569bb8a610ce5568ba8500

Dipnot:Bazı arkadaşlar bu programın işlemci ve ekran kartına fazla yüklendiğini ifade ediyor. Gerçi ben bu programın sponsoru falan değilim, ama insanların yanlış yönlendirilmelerini de istemem. Yukarıdaki resim ekrandan bu program aktif durumdayken alınmıştır ve CPU aktivitesine bakarsanız, aktivite % 2 dir. Programı açıp bir virüs tarama programı çalıştırın, CPU aktivitesinin % 40 lara çıktığını göreceksiniz. Yani bir virüs tarama progranı bile CPU yu bundan 20-30 kat daha hızlı çalışıtırır.
    Ekran kartına gelince bu programın ekran kartı faaliyeti ile yakından uzaktan alakası yoktur. Lütfen kulaktan dolma yada tahmini bilgileri değil, burada reel bilgileri yansıtalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catetik -- 11 Temmuz 2007; 0:51:35 >

• paylaşım için sağol.
  • iyi bir şey ben yükledim
  • tüm programları kapatıp belleği tamamen tazeleyip yeniden başlatıyorum faydası oluyor.
  • Hocam bu tip programlara pek güven olmuyor, işlemci ve ekran kartına fazla yüklendiği için bu parçalarda bozulma, yanma gerçekleşebiliyor, o yüzden pek tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Hocam bu tip programlara pek güven olmuyor, işlemci ve ekran kartına fazla yüklendiği için bu parçalarda bozulma, yanma gerçekleşebiliyor, o yüzden pek tavsiye etmiyorum

Daha neler ozaman insanlar virüs yerine bunu göndersin hem virüs programlarınada yakalanmıyor direk ekran kartını işlemciyi falan yakar süper bi virüs olur.Hiçbir zararı olmaz yükleyip deniyecem eskiden kullandığım program oyunun ortasında çalışıp 1 dk süresince sistemi acayip kasıyordu inşallah bunda öle bişey yoktur.

Edit:Virüs programlarına yakalanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 10 Temmuz 2007; 19:55:37 >

• Eskiden kullanıyordum bu programı türkçe versiyonunu bilmiyordum indirelım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 10 Temmuz 2007; 21:10:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Hocam bu tip programlara pek güven olmuyor, işlemci ve ekran kartına fazla yüklendiği için bu parçalarda bozulma, yanma gerçekleşebiliyor, o yüzden pek tavsiye etmiyorum

Daha neler ozaman insanlar virüs yerine bunu göndersin hem virüs programlarınada yakalanmıyor direk ekran kartını işlemciyi falan yakar süper bi virüs olur.Hiçbir zararı olmaz yükleyip deniyecem eskiden kullandığım program oyunun ortasında çalışıp 1 dk süresince sistemi acayip kasıyordu inşallah bunda öle bişey yoktur.

Edit:Virüs programlarına yakalanıyormuş.

Hocam dediğimi anlamadan kafana göre yorum yapma. Dikkatli oku yazdığımı. Bu tip programların RAM'i yükseltirken Ekran Kartı'nın kullandığı RAM miktarını düşürüyor. Böylece Ekran Kartı'nın daha fazla ısınmasını sağlıyor. Keza İşlemcide de öyle. Kendin dene görürsün zaten 1 ay sonra. En başlarda hızlanıyor gibi görünür ancak bir süre sonra makinada çok ciddi hasarlar vermeye başlar. Bu konuyu biraz araştırırsan öyle olduğunu da görürsün zaten. O smile'ları yanlışlıkla koyduğunu varsayıyorum. Ama insanlara bilmediğin bir konuda cevap vermeden önce biraz araştır, sonra cevap ver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.