Merhabalar araç hi fi sistemlerinden hiç anlamıyorum ve tek ilgilendiğim arabadaki ses sisteminden flat ve kaliteli bir ses alabilmek. Aracım freelander ve aracımdaki ürünler şunlar.
sony mex bt 5000 Ön hoparlörler ve twiterlarım bozuktu bu yüzden pionerr tek yollu ve serisini hatırlamadığım 16 lık bir çift hoparlör ve jamesson twiter alıp önlere taktım arka tarafda bir çift aracın orjinal hoparlörleri var.
Bu sisteme ortalama fiyatlarda bir anfi ve woofer box ekliyerek ortalamanın biraz üzerinde kaliteli bir ses elde edebilir miyim alacağım ürünler için tavsiyelerinizi rica edeceğim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bagajiniz müsait mi vede bütçe durumunuz nedir?
ön kapılara taktıgınız hoparlörler sanırım amfiyi kaldıracak tıpten degıller. öndekileri ve arkadakileri direk teyp çıkışından besleyin. amfi olarak jbl 301.1 woofer amfisi, bas da jbl gt5 olabilir. ikisinin sıfır fiyatı 350 ytl yi gecmez.
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan2
Bagajiniz müsait mi vede bütçe durumunuz nedir?
Bagajım müsait bütçe sınırı olarak 600 - 750 ytl gibi düşündüm
Ön hoparlörlere bence komponent takım dediğimiz mid ve tiz olarak crossover ile ikiye ayrılan takımlardan almalısınız. Bu sayede çok kaliteli müzik dinlersiniz. Sub olarak da dinlediğiniz müziğe göre değişir. Sert ve tok bass lar almak isterseniz bence kicker bakabilirsiniz. Ama yumuşak ve içten basslar için bence pioneer e bakmanızı öneririm(Audiobahn da olabilir.)
Kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme