|
Buyur kardes ... R90M0V4U |
|

|
Buyur kardes ... R90M0V4U |
|
1- install the Windows version you want and the appropriate drivers for your PC and use dism /capture-image to take an install.wim image for your PC and keep it somewhere, because you will need it later. 2- Download the latest USB files from support.lenovo.com/lenovorecovery with the SN Number I provided above. Do a clean installation of Lenovo OKR via USB and then replace the Install.wim file with the install.wim from the PC you installed via USB. NOTE: Before installing via USB, change the BIOS Date setting to 01.01.2019 or you will get an error in the installation, the reason is MCafe will give this error. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 1 Temmuz 2024; 23:18:35 > |
|
Sanirim son sayfalar dikkatinizi cekmemis LenovoRecovery - Lenovo Support US buraya girin tabiki önce kayit olmaniz gerekiyor, Sonra R90M0V4U Bu kodu yazin ve download edin,
2. indirdiginiz dosyayi USB ile kurulum yapmadan önce BIOS ayarlarindan tarihi 01.01.2019 yapin sonra kurulumu baslatin bir süre sonra USB cikarin uyarisi gelecek ve kendisi tüm islemleri bitirecek, tabiki USB icinde ki windows kurulumu yapacak sizin bununla isiniz yok, kurulum bitsin. 3.Lenovo Onekey dügmesi ile acin ve cmd ekranindan notepad acin ve OneKey icerisinde ki Backup klasöründe ki install.wim dosyasini silin ve kapatmadan Kendi aldiginiz install.wim dosyasini oraya kopyeleyin. her sey bu kadar umarim yardimci olmusturum.. Kolay gelsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 21 Kasım 2024; 23:7:0 > |
|
Sanirim benim yazdiklarimi okumuyorsunuz, Benim paylastigim en son olan OneKey Recovery dosyasi.. 32 GB USB icine yazdiaracaksin ve kurulumu tamamliyacaksin, CD falan yok.... Sonra aldigin install.wim dosyasini dedigim yere ekleceksin ve her sey orjinal olacak... Windows 8 Windows 10 Windows 11 sen hangisini eklersen sistemin o olacak.. Buraya gir: support.lenovo.com/lenovorecovery Bu SN numarasini yaz R90M0V4U < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 17 Aralık 2024; 23:22:3 > |
|
Benim en son yazdigimi uygula < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahin5858 -- 17 Aralık 2024; 23:24:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4FE1DBDF -- 18 Aralık 2024; 0:35:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Benim verdiğim adresden 32GB dosyayı indirdiniz mi? USB yazdırdınız mı? bu dosya tüm Lenovo modellerine Onekey Recovery kurulumu yapar. Sanırım siz eski bir şeyle deneme yapıyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|