Şimdi Ara

Freedos PC alacağım.Hayırsever biri W10 verebilir mi fazla kullanımı varsa?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek durumum yok arkadaşlar.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence boşuna bekleme hocam. Hepsiburada ya da Gittigidiyor gibi sitelerde 70-80 liraya satolıyor. Tam bilgim yok ama birisi üniversite öğrencilerine ücretsiz verildiğini duymuştum emin değilim araştırın.

• Microsoft Dreamspark öğrencilere ücretsiz veriyormuş sanırım.

• Galiba benim duyduğum da buydu. Neyse win10 kurulu bilgisayar siparişi verdim freedos olsa işe yarardı:))

• Ben üni öğrencisiyim fakat bu işleri fazla bilmiyorum.Benim yerime lisans alsanız olur mu?Çok memnun olurum.

• DreamSpark da üniversitelerin sadece belli bölümlerine ücretsiz veriliyor. Bilgisayar mühendisliği gibi. Ancak hangi bölüm olursa olsun öğrenci olduğunuzu öğrenci belgesi transkrip belgesi ile ispatlar iseniz windows 8.1 Embedded Insdusrty Pro sürümünü ücretsiz indirebilirsiniz. İspatlama işlemini Dreamspark sitesinden yapabilirsiniz.
  • Umarım başarırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

DreamSpark da üniversitelerin sadece belli bölümlerine ücretsiz veriliyor. Bilgisayar mühendisliği gibi. Ancak hangi bölüm olursa olsun öğrenci olduğunuzu öğrenci belgesi transkrip belgesi ile ispatlar iseniz windows 8.1 Embedded Insdusrty Pro sürümünü ücretsiz indirebilirsiniz. İspatlama işlemini Dreamspark sitesinden yapabilirsiniz.

belgeleri hallettim,aro gardaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.