Selamlar. Öğrenci bir arkadaşıma amazon'dan HP freedos bir bilgisayar sipariş ettik. i5-13. nesil ( https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C7W28Y14/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 ) Ürün freedos ve kendisi bu işlerden pek anlamıyor. Kurulum için (windows ve driverlar) önerebileceğiniz Avrupa yakasında (şirinevler, sefaköy olabilir) bir yer var mı? Ya da HP serviste ücretsiz veya belli bir ücret karşılığı kurulum yapılır mı, biz Windows kodunu vereceğiz diyerek. Onlar hem windows hem de driverları yükler mi? Bir de Windows anahtarını alelade bir yerden satın alsak olur mu yoksa onun için de önerebileceğiniz bir ürün var mı? Teşekkürler. Ben bir yere fiyat sormasını söyledim. Ama hem güvenilir bir yer olması hem de makul bir ücret talep etmesi bizim açımızdan iyi olur. (Bir de şu an piyasa nasıl bilmediğim için sizce bu hizmet için ne kadar ödeme yapmamız gerekir tahmini olarak?) (Ben İstanbul'da olsam youtube'dan windows kurulum videosu izleyerek halletmeye çalışırdım. Ama kendisi ne yazık ki bunu tek başına yapamaz). Windows 10 veya 11 fark etmez. Teşekkürler şimdiden. |